The next Uri Geller (na Prosieben)

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Uporabniški avatar
Lopatka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

The next Uri Geller (na Prosieben)

Neprebrana objava Napisal/-a Lopatka »

A je kdo včeraj gledal to oddajo??? Gre za show, ki prikazuje raznorazne fenomene, ki jih izvajajo ljudje z nadnaravnimi sposobnostmi. Do zdej sta potekala že dva showa in jst sm bla čist vsakič čist "flashed" ko sem gledala.

=> The next Uri Geller

V 1. oddaji me je najbolj fascinirala tista ženska (klik), ki je lahko z možem na telepatski način sporočala misli. Šlo se je za to, da je ženska imela čisto zvezane oči, on je pa hodil med publiko in se dotikal raznoraznih stvari, ona je pa kar uganila česa se je dotikal. Najbolj nenavadno je blo to, ko je z denarja prebrala neko sedemmestno številko, brez da bi pogledala. Lahko si pogledate tud video posnetek z oddaje.

Precej nenavadna je bila tud tista scena, ko si je nek tip zavestno za nekaj sekund ustavil srce :eek: (klik)

Pri včerajšnji oddaji pa me je najbolj fasciniral tisti tip, ki je kandidatom dal na razpolago, da si iz neke naključno izbrane knjige izberejo neko besedo, potem pa je on na telepatski način uganil katero besedo so si izbrali. Potem je še nek voditelj na nemški televiziji v mislih "glasno" ponavljal besedo iz knjige, nakar je neka druga voditeljica v mislih lahko slišala njegove besede in jih ponovila. Skratka, neverjetno!

V vsakem showu sledi tudi eksperiment, ki ga lahko tudi gledalci doma izvedejo. V 1. oddaji je šlo za eksperiment, pri katerem so gledalci postavili na mizo pokvarjeno uro, katera je čez nekaj časa kar "čudežno" začela delat. Nekateri so lahko postavili tudi žlico na TV in po voditeljevem ukazu je žlica padla dol s TV-ja. Nekateri so zadevo posneli in poslali posnetek v redakcijo, kot dokaz da je res nekaj na tem. Včeraj pa je bil poskus, pri katerem so se mize doma lahko premikale. Gledalci so morali doma položiti roke na mizo in ta se je čez nekaj časa začela čudežno premikat.

Torej, a kdo gleda to oddajo in koliko verjamete tem fenomenom?
Never-ending-story
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Never-ending-story »

Joj, jst sem obe oddaji gledala in kar nisem mogla verjet svojim očem :eek: :eek:

Men je bla tista scena huda, ko je en japonc udarjal po plastičnih kozarcih, pod enim pa je bil oster nož... groza :?

Drgač pa ne vem kaj naj si mislim o tej oddaji... je precej čudna celotna stvar... po moje je res nekaj na tem... sploh pri tistih scenah, ko lahko ljudje telepatsko sporočajo misli. Jst verjamem v te stvari!
Black Amber
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Black Amber »

Uff, jst sm tud gledala! Ful hud show, ni kej!!!!

Zadnič je bil en tip z vranom, s katerim se je menil v nekem čudnem jeziku. Baje naj bi se vran pogovarjal tudi z ljudmi z onstranstva. Ena punca (tista Anni, iz Germany's next top model) je na list napisala vprašanje, kak je njenemu očetu ime (baje ga nikol ni poznala), in potem je tisti tip uganil kaj je napisala na list.

Ful hudo v glavnem!
Chavah
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Chavah »

Jst sm učeri prvič gledala! Fuuul mi je blo žal da sem prvo oddajo prepustila ker je bla baje še boljša kot včerajšnja. Baje je gledanost ful visoka!

Jst sm probala tisti poskus z mizo... in moram rečt, da so ble res ene čudne vibracije... ampak miza se vseeno ni premaknila... mogoče tud zato, ker sem se vmes neki smejala. Ampak neka čudna energija je bla definitivno v sobi. Tud ena moja kolegica k je to probala je rekla, da ji je kr na enkrat ful vroče ratal in da je mela občutek kot da ni sama v sobi. Ful čudno :?
Platonic love
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Platonic love »

Ful hud show... najboljša mi je bla tista, ko si je tip sam ustavil srce za 20 sekund :eek: In pol je tam, na pol mrtev sedel na stolu :?
Bloodelf
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Bloodelf »

Jst sm tud gledala! Pravzaprav sem že cel dan komi čakala da se začne :D Najbolj čudna in nerazumljiva mi je tista scena, ko ženska lahko vidi skozi može oči :? Karkoli on pogledala, ona z zvezanimi očmi ve kaj je pogledal :eek:
Uporabniški avatar
Lopatka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lopatka »

Tuki je posnetek z YouTuba ko si je tisti tip ustavil srce -klik-

Čist hudo :eek:
Black Amber
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Black Amber »

^^ najbolš je tisto pri 02:43 ko se tip kar na enkrat zbudi.
Jst sm se btw takrat ful ustrašla doma ko je kar na enkrat cviknil :?
little_biest
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a little_biest »

Jst sm prejšnji teden gledala. Včeri sm pozabla :cry:

Vem samo, da ko sem prvič gledala oddajo sem samo tkole gledala --> :eek: :eek: Ena boljših oddaj ki so jih nemci sproducirali!
Lourd
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lourd »

Aaaaaa jst sm tud gledala. Kakšne majo to :eek:

Od vseh sta me najbolj fascinirala tisti moški in ženska. Ona lahko z zaprtimi očmi vidi čisto vse kar on pogleda :eek: Ženska enostavno zamiži, moški pogleda neko stvar oz. se jo dotakne... ona pa kar ugane za katero stvar je šlo. Najbolj čudno je blo tisto, ko je z evro bankovca prebrala neko cifro, brez da bi pogledala.

Tale dva sta:

Slika

Tud na "Taffu" je bla ena reportaža o njih: klik
Buttercup
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Buttercup »

Jst sm oba showa gledala in ja, nekateri poskusi so res neverjetni! Btw. jst sm probala tisti trik z žlico in ne boste verjeli pri nas doma je žlica res dol padla s televizorja :eek: Točno tko smo nardil kokr je tisti Uri Geller reku... se pravi, dali smo žlico na TV, nekaj časa sem gledala v tisto žlico... in potem kot strela z jasnega žlica pade na tla :eek: Mi smo se doma vsi čist ustrašili :D Ker niti približno nismo verjel da zadeva funkcionira. Baje se v prostoru sprostijo neke energije in človek z lastnimi vibracijami, ki jih povzročijo možgani, premakne določeno stvar v prostoru. V tem primeru je bla to žlica. Noro!
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Me je res presenetilo da toliko ljudi to gleda. :D Sicer pa... kot prvo... Večina ljudi na tem šovu je fejk. Iluzionisti. To se morate zavedati. Velika večina nima pravih sposobnosti in le mlatijo prazno slamo ter zavajajo nevedne ljudi. Na primer iz prvega šova oni z noži in tista grozljiva pojava s krokarjem. Vse fejk. Menda je celo tip, ki si je ustavil srce fejk, ampak za njega nisem prepričana. Sta pa bila definitivno resnična ženska in moški, par, ki je izvajal telepatijo. Kapo dol za ta dva.

Kar se ljudje ne zavedajo je to, da ti ljudje niso 'ljudje s posebnimi darovi', oz. drugačni od nas. Če začnemo z veliko večino iluzionistov; trikov se menda vsak lahko nauči. Tisti, ki pa to delajo brez trikov, ki se spoznajo na 'energijo', pa so vložili v svoje delo precej več od iluzionistov. Vendar teh moči nimajo samo nekateri ljudje, ampak jih imamo vsi. Če bi res želeli in če bi imeli močno voljo, bi se vsak lahko naučil upogibati žlice, brati misli, še mnogo drugega.

Bloodelf napisal/-a:Najbolj čudna in nerazumljiva mi je tista scena, ko ženska lahko vidi skozi može oči :? Karkoli on pogledala, ona z zvezanimi očmi ve kaj je pogledal :eek:

V bistvu se ne gre za to, da vidi skozi njegove oči. To je telepatija, miselna povezava med dvema. On si v glavi vizualizira predmet, se osredotoči nanj, potem pa misel pošlje njej; on to misel sprejme. Telepatska vez med njima je res res neverjetna, sicer pa smo telepatije sposobni (z vadbo) vsi.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a skinny »

Jaz mislim, da tu ni bilo prevar. Glede na to česa vsega je Uri sposoben ( od live eksperimentov do vseh svojih sposobnosti ) mislim, da nebi dopustih kakšnih koli fejk stvari.
Glede Vincenta ( vrana :D ) pa mislim, da ni fejk, ker so ugotovili, da je kri, katera se je čudežno pojavila na mizi, bila prava.
Drugače pa se mi je zdelo tisto Voodoo čaranje skoraj preveč, saj ni imelo nikakšne veze z tem šovom, kjer bi se naj bi bili ljudje s posebnimi sposobnostmi, ampak enostavno s čarovništvom in uroki. Ne vem. Tisto se mi ni dopadlo. Voodoo za mene ne spada na televizijo.

Glede glasovanja pa trenutno vodi Vincent.
Škoda. Meni se zdi najbolj talentiran Nicolai, ki je en teden prej napovedal naslov v časopisu. :)
Drugače pa ... ne izvajam teh poskusov in me niti ne vleče kaj preveč. :wink:
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Ej to z mizo....to smo nekaj let nazaj mi naredili :?

Creepy in še danes ne vem kaj se je zgodilo takrat :? :? :? :?
kizzy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kizzy »

kdo je pa zmagu? nism gledala zadnje oddaje
Odgovori