OMG, da mi tip reče naj mu plačujem najemnino, ker bi živela pri njemu, ga pri priči brcnem v rit.ne vem, jst si skupno življenje predstavljam pod SKUPNO, kar pomeni da vse zadeve nekak krijeta obadva oziroma kukr se pač zmenita.Recimo en hrano, en položnice, al pa kr vsak pol.Ampak da bi pa najemnino v zastonjkarskem stanovanju plačala...No way.to je zame že prvi najbolj konkreten razlog, da se s takim tipom še v šotor nebi vselila, kaj šele v skupno oziroma njegovo stanovanje.Mislm, da ne moreš tud svoji polovici kej tazga prbit in od nje terjat denar za najemnino.
drgač je pa stanovanjski problem danes ornk problem.Nevem, jst mam doma manjšo garsonjerco in če bi se skupi preselila čez čas bi blo za začetek za naju ok.h sebi bi ga čist normalno sprejela, bi pa odlašala za skupno življenej pri njemu doma.Zaradi ničesar drugega kot pa zaradi tašče
seveda pa če bi bil pri meni ga tud nebi jaz živela in preživljala, niti bog nedej moji starši, ampak bi pač lepo dala vsak pol za stroške in seveda skupaj gledala na to, da npr. luč ne gori po nepotrebnem.ravno tako pri njemu.Mislm nevem, pri skupnem življenju morjo bit neki kompromisi, ampak niti slučajno ne taki da en drugmu daje najemnino.Tega pa nkol nebi sprejela.