Pizza
-
- Kofetarica
Všeč mi je tunina (obvezno brez čebule), navadna (če imajo v neki piceriji sušene gobe, pol vedno naročim brez gob ali pa namesto njih koruzo), morska in navadna, ki ima gor narezane še koščke hrenovke pa jajca. Zelenjavna mi ni všeč, nisem tolk zalenjaven človek, s pršutom mi tud ne odgovarja, mehiška tud ne, ker me preveč peče. Pol se pa seznam hitro neha
je pa res, da se težko odločim in poskusim kaj novega. Raje jem kar mi je poznano in je preverjeno dobro 

-
- Kofetarica
vedno ko gremo ven z namenom, da ne gremo na pizzo oz. "danes bomo jedli pa kaj druzga" in pol vedno jemo pizzo.
pa ponavadi vedno rečem, da bom jedla kakšno drugo pa skorej vedno jem isto
z rukolo pa dodatkom tamar sira in koruze, al pa s tuno (brez čebule) in koruzo. ta boljša.
če pa gremo na pizzo u Italijo oz. u Gorico pa jem z rakci. samo tam in nikjer drugje.
redkokdaj jem s kakšnim mesom, če ni tistih, ki jih ponavadi jem, jem margerito.
pa ponavadi vedno rečem, da bom jedla kakšno drugo pa skorej vedno jem isto
z rukolo pa dodatkom tamar sira in koruze, al pa s tuno (brez čebule) in koruzo. ta boljša.
če pa gremo na pizzo u Italijo oz. u Gorico pa jem z rakci. samo tam in nikjer drugje.
redkokdaj jem s kakšnim mesom, če ni tistih, ki jih ponavadi jem, jem margerito.
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...