Čevlji

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Re: hey

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

marlynka.z.diamanti napisal/-a:mam eno vprašanje.a slučajno ve katere kje bi lahko dobile take čeveljčke ki jih mam v profilu?

buffalo mogoče?
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
moj_zlobni_jaz
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a moj_zlobni_jaz »

MIGRENA napisal/-a:
moj_zlobni_jaz napisal/-a:Slika

moja najnovejsa pridobitev :love: :love:

Vauu kok so hudi... kje si jih nabavla?

V Humanicu e Europarku-MB :D and i`m in love with them...ne morem verjet kak so mehki :)
Why be an angel when I can play god?!
keya
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: wajt krajna

Neprebrana objava Napisal/-a keya »

"rahlo nujno" :D

Ok.. mene ful matrajo eni peep-toe iz Bate (zdj so iz 50 na ene 34 al kulk znižani)..

Samo je tisto zame kar visoka peta (jih ne nosim, samo bi jih pa ful rada začela, samo morm še izbrance kupit :D) & me zanima, če jih že ima katera??
Kakšne imate drugače izkušnje z Batinimi salonarji, so udobni itd itd?

men so taak hudi :scherzkeks: & bi jih mela, samo kaj ko me obhajajo dvomi.. če bi me preveč noga bolela, če so neudobni, itd :?
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Kraj: nm

Re: hey

Neprebrana objava Napisal/-a tjaskaaa »

marlynka.z.diamanti napisal/-a:mam eno vprašanje.a slučajno ve katere kje bi lahko dobile take čeveljčke ki jih mam v profilu?

jst sm men se zdi take podobne vidla v ZAZA shoes
Free your mind...
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

sranje pr teh peep toe čevljih je da te okol prstov ožuljo (okol palca), k jih maš itak na boso nogo. jest mam usnjene od vagabonda pa sm dala ene 70-80 €, res mehki, sam okol palca me pa še zmer ožuljo. zdej sploh nevem kaj bi nardila.. morm kkšnga čevlarja kontaktirat, da mi jih magar zapre :?
keya
Komunikatorka
Komunikatorka

densy napisal/-a:sranje pr teh peep toe čevljih je da te okol prstov ožuljo (okol palca), k jih maš itak na boso nogo. jest mam usnjene od vagabonda pa sm dala ene 70-80 €, res mehki, sam okol palca me pa še zmer ožuljo. zdej sploh nevem kaj bi nardila.. morm kkšnga čevlarja kontaktirat, da mi jih magar zapre :?

Od vagabonda? Zakaj pa js nism nikjer zasledila njihovih peep toe, damn :? Drugače pa.. sej jih lahko tud na tanke nogavičke nosiš, vsaj js bi jih občasno (da malo barvno skombiniraš) - men je to ful fajn :)
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Frigate Bay

Neprebrana objava Napisal/-a Rhea »

keya napisal/-a:"rahlo nujno" :D

Ok.. mene ful matrajo eni peep-toe iz Bate (zdj so iz 50 na ene 34 al kulk znižani)..

Samo je tisto zame kar visoka peta (jih ne nosim, samo bi jih pa ful rada začela, samo morm še izbrance kupit :D) & me zanima, če jih že ima katera??
Kakšne imate drugače izkušnje z Batinimi salonarji, so udobni itd itd?

men so taak hudi :scherzkeks: & bi jih mela, samo kaj ko me obhajajo dvomi.. če bi me preveč noga bolela, če so neudobni, itd :?

Hejla!

Jaz sem si jih lani v Bati take kupila in so fantasticni. Mehki, ne zulijo nikjer, na nogi lepo stojijo, peta je pa kakih 10cm. Je pa res, da jih moras na zacetku uhodit, da ne zulijo, ampak potem je ok. :) Verjetno niso ravno primerni za dolge pohode, vsaj zame ne, ampak za na kavo ali zvecer ven so pa super.

Jaz sem prav zadovoljna z Batinimi cevlji.
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a °°°ČeŠnYa°°° »

ej densy, če te ožulijo.... sam sedaj ne vem iz kakšnega materiala je... v glavnem če te žulijo, jih tam namaži z mlekom za telo... in se lepo zmehča (sam ne preveč namazat da ne boš imela fleka ;) ) pa magar parkrat ponovi, pa pusti čez noč in pomaga... ;)
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

°°°ČeŠnYa°°° napisal/-a:ej densy, če te ožulijo.... sam sedaj ne vem iz kakšnega materiala je... v glavnem če te žulijo, jih tam namaži z mlekom za telo... in se lepo zmehča (sam ne preveč namazat da ne boš imela fleka ;) ) pa magar parkrat ponovi, pa pusti čez noč in pomaga... ;)

Ja al pa kako ful mastno kremo..ful nuca..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

usneni so, sj sm napisala :) ma tut na najlonke so me ožulil, na debelejše štumfe mi jih je pa gadno nost, k se ti pol raztegnejo.. sj če se mi bo preveč raztegnl, bom mela pa palc preveč vn.. in bom po tleh s palcam hodila :D

aja a je mogoče katera opazla tele čevlje v massu?
keya
Komunikatorka
Komunikatorka

@ Rhea sj maš to tiste, k majo tud podplata kak cm? :) A da so udobni? Oh super.. samo mene višina pete še vedno matra, a je res, da je lažje v malo višjih hodit kot nižjih? To mi jih je že nekaj reklo & upam, da je kaj resnice na tem :D

@ densy meni noče pokazat :nixweiss: daj povej kako se jim reče, itd itd da poiščem sama :)
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a °°°ČeŠnYa°°° »

u sorry, sm spregledala... no potem pa super če so usnjeni.. bo pomagalo.. samo da ne boš preveč, da ti ne bo potem prst po tleh hodil :D ;)
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka

keya napisal/-a:@ Rhea sj maš to tiste, k majo tud podplata kak cm? :) A da so udobni? Oh super.. samo mene višina pete še vedno matra, a je res, da je lažje v malo višjih hodit kot nižjih? To mi jih je že nekaj reklo & upam, da je kaj resnice na tem :D

Ne, platforme pa nimajo, ker sem ze tako ali tako visoka 172cm. Ce imam potem se platforme, se sama sebi zdim smesna. :D

Jaz osebno lazje hodim v nizjih, sploh ce je peta kake 3 cm, se pocutim, kot da je sploh ne bi imela. Pomoje je vse odvisno od cevlja, kako stabilno se pocutis in od kvalitete. Izplaca se ti jih kupit sedaj na razprodajah, da sploh vidis, kako se ti bodo visoke pete obnesle. Pa dokler ne znas s takimi cevlji zares hodit ni nenavadno, da peto oddrsas ali da jo celo zlomis. No, zlomis jo tako ali tako lahko na hitro, ce hodis po stari Ljubljani, kjer imajo se vedno tlakovano s tistimi smotanimi srednjeveskimi granitnimi kockami. (Tam sem jaz redno puscala za sabo balerinke in se skakajoc po eni nogi vracala po cevelj. :P Pa enkrat sem zlomila petko. :evil: )
keya
Komunikatorka
Komunikatorka

@ Rhea Ah, podplat je debel samo 1cm - sej to so edini batini peep toe čeveljci kar sem jih js vidla :? no, vsaj da so meni v oči pali :D
Kakšne maš pa ti potem?
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka

Beli, z masnico spredaj in okoli roba imajo luknjice v obliki srckov, petka je pa tanka. Ampak to so se iz kolekcije pomlad/poletje 07, sem jih kupila kako leto nazaj. :)
Zaklenjeno