marlynka.z.diamanti napisal/-a:mam eno vprašanje.a slučajno ve katere kje bi lahko dobile take čeveljčke ki jih mam v profilu?
buffalo mogoče?
marlynka.z.diamanti napisal/-a:mam eno vprašanje.a slučajno ve katere kje bi lahko dobile take čeveljčke ki jih mam v profilu?
densy napisal/-a:sranje pr teh peep toe čevljih je da te okol prstov ožuljo (okol palca), k jih maš itak na boso nogo. jest mam usnjene od vagabonda pa sm dala ene 70-80 €, res mehki, sam okol palca me pa še zmer ožuljo. zdej sploh nevem kaj bi nardila.. morm kkšnga čevlarja kontaktirat, da mi jih magar zapre
keya napisal/-a:"rahlo nujno"
Ok.. mene ful matrajo eni peep-toe iz Bate (zdj so iz 50 na ene 34 al kulk znižani)..
Samo je tisto zame kar visoka peta (jih ne nosim, samo bi jih pa ful rada začela, samo morm še izbrance kupit) & me zanima, če jih že ima katera??
Kakšne imate drugače izkušnje z Batinimi salonarji, so udobni itd itd?
men so taak hudi& bi jih mela, samo kaj ko me obhajajo dvomi.. če bi me preveč noga bolela, če so neudobni, itd
°°°ČeŠnYa°°° napisal/-a:ej densy, če te ožulijo.... sam sedaj ne vem iz kakšnega materiala je... v glavnem če te žulijo, jih tam namaži z mlekom za telo... in se lepo zmehča (sam ne preveč namazat da ne boš imela fleka) pa magar parkrat ponovi, pa pusti čez noč in pomaga...
keya napisal/-a:@ Rhea sj maš to tiste, k majo tud podplata kak cm?A da so udobni? Oh super.. samo mene višina pete še vedno matra, a je res, da je lažje v malo višjih hodit kot nižjih? To mi jih je že nekaj reklo & upam, da je kaj resnice na tem