Umetnostno drsanje
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
Ko sem ga nazadnje gledala, mi je šlo na jok... To je zame (sploh glede na njegovo mladost) športnik, ki bi si zaslužil naslov najbolši na svetu. Plušenko je zame čudež...

Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
ja, se strinjam drsanje je lep a vendar izjemno zahteven šport. Vklučuje bistveno več športov kot si lahko predstavljaš(gimnastiko, atletiko, ples(izraznost), tehniko(skoki, piruete in sekvence korakov ter pri parih dvigi), ...
drugače... ena je spraševala zakaj imajo žabe čez drsalke... na treningih so ščitniki čez zaradi tega , da se zunanjost drsalke poškoduje čim kasneje, drugače pa odvisno od drsalke do drsalke glede na to, da imajo dekleta drsalke predvsem v beli in kožni barvi ponavadi ni večjih komplikaci pri kombiniranju s kostumom...
mislim, da sta v ljubljani dva kluba pri katerih se, da trenirati drsanje in sicer : stanko bloudek in olimpija
drugače pa slovenci nismo nevem kako dobri v drsanju, iz večih razlogov , o tem drugič ..
drugače... ena je spraševala zakaj imajo žabe čez drsalke... na treningih so ščitniki čez zaradi tega , da se zunanjost drsalke poškoduje čim kasneje, drugače pa odvisno od drsalke do drsalke glede na to, da imajo dekleta drsalke predvsem v beli in kožni barvi ponavadi ni večjih komplikaci pri kombiniranju s kostumom...
mislim, da sta v ljubljani dva kluba pri katerih se, da trenirati drsanje in sicer : stanko bloudek in olimpija
drugače pa slovenci nismo nevem kako dobri v drsanju, iz večih razlogov , o tem drugič ..
... in zdj sm prtisnla enter in ti vse to bereš
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
Sem ravno zadnjič gledala en prispevek ki je bil že pred časom tudi na Preverjeno o eni mali slovenski drsalki ki je ful ful dobra ampak je noben klub noče sprejet ker starši ostalih otrok ne dovolijo, ker mislijo da bodo pol njihovi otroci zapostavljeni in bo prisiljena z družino oditi v Nemčijo da bo lahko tam trenirala. To se mi zdi ful grozno, da zaradi faušije zgubimo nekoga, ki bi lahko zastopal Slovenijo na mednarodnih tekmovanjih...karnekaj