Sweet Princess napisal/-a:Jst osebno se ne bi počutila dobr, če bi živela u njegovem flatu, pa ne bi plačevala ne najemnine, ne stroškov, ne hrane, ništa..Ne vem no. Če bi že živela pri njemu in ne bi plačevala najemnine, bi definitivno prispevala svojo polovico za stroške (elekrtika, voda, ogrevanje, tv, internet itd.), enako s hrano. Bi dala na kupček usak par sto eurou usak mesec in iz tega dnarja kupovala hrano.
Sam izjava, da si punca na račun tega, ker živi pri fantu in (iz tvojega posta sodeč Lastovica) prišpara večji del plače in si zato kupi obekce in kozmetiko...sorry, meni je čist mimo. Mislm, da tole pa že mal meji na sponzoruštvo no...Če pa njenmu tipu tko ustreza, pol nobene panike no. Sam zna bit, da če (bog-ne-dej) bosta šla kdaj narazn, al pa da bi se zarad bilo česa sprla, ji pa zna to naprej vrečt no...
Meni bi blo u glavnem bedno živet na tuj račun.
Jaz nimam občutka, da živim na tuj račun ... prispevam za položnice, hrano in podobno, glede na to, da sem bila prej najemnica, pa seveda trenutno precej prihranim. Zato varčujem, ker če se karkoli zgodi (da greva narazen ali bognedaj nesreča), vem, da ni v tem stanovanju nič mojega - dediči se bodo pa že brez mene dovolj kregali in se ne mislim ukvarjat s tem.
Da bi pa njemu plačevala najemnino, mi je pa res mimo ...