Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

netline
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a netline »

duncy napisal/-a:ah...tud js prebolevam trenutn neki podobnega..po dveh letih..brez utemeljenega razloga..odsel.. :( :( :( nekaj casa sm mu se pisala.pa ga klicala...zdj pa sm obupala..ne zdi se mi vredno..pozrla sm svoj ponos..pa ga prosila nej mi vsaj obrazlozi stvari..in mi rece tip...da lahka grema na pjaco..lahka se pogovorima..ampak o tem nekako ne more govorit...wtf?? o cem pa lahko..trenutno rabi svobodo, kolege in zurke...in kaj bo rabil takrat k bo mene minil..vsaj upam da me bo..upam oz privoscim mu edino to..da bo enkrat prsu k pamet..pa da bo na istem mestu k sm js zdj..k ga minilo do zurk in podobno..k se bo zavedu da zeli nekoga ob seb..da ni vse v tistem ponocevanju in popivanju s kolegi..upam da bo enkrat obcutil isto bolecino kot jo cutim js sedaj..k bi zanj naredla vse..pa vem da ni vreden nic :( :( :( :(

Po razpadu zveze je obema težko. Seveda, če fant ni ljubil, mu ni toliko. Ker ne morem govoriti o ostalih fantih, moram o sebi. V dosedanjih resnih zvezah, ki so trajale ponavadi dobre pol leta, sem po njihovem razpadu imel obdobje prebolevanja od slabega tedna do 14 dni. Tako fizično kot psihično. Ne vem kako bi bilo s tem po daljši zvezi.

Saj je res, da se ponavadi znajdemo tam, ko smo najmanj pričakovali. Vendar včasih razumem razne egoistične poteze in klice po svobodi. Sprašujem se. Ali je fer, da si nekdo želi več? Je prav, da si vzame svobodo, ki jo potrebuje, četudi ni ravno najbolj zdrave barve (ponočevanja, pijančevanja, žuri)? Očitno ga je veza tiščala, najbrž se je zaradi veze tako spremenil, da si čez čas ni bil več všeč. Mogoče je to težko razumeti, a včasih pri kompromisih, ki jih počneš v vezi povoziš sebe in svoje sanje. Nežno, počasi. Naprej, nazaj. In čez leta ugotoviš, da živiš življenje povoženih sanj. In ker še nimaš 40 let, v tebi še toliko bolj kljuva vprašanje:"Rešim sebe ali zvezo?". Mogoče dekleta pri tem vprašanju večkrat izberete zvezo kot fantje. Zveze poznajo zelo veliko zapovedi in omejitev. V vsaki zvezi je svoboda načeta, vprašanje je le do katere mere. Ljubosumje, strah in podobne kozlarije, ki jih imamo, to svobodo še dodatno omejujejo. Ne morem najti lepega citata, ki ga ima neko dekle v podpisu na tem forumu. Gre nekako takole: "If you truthfully love somebody let him go. If he really loves you, he'll come back." Zanimiva, preprosta, a globoka misel. Seveda ne pomeni, da je potrebno sedaj fantu dati svobodo in ga potem čakati. Ne, pomeni le to, da se vsak lahko zmoti in si zaželi tisto, kar je imel, ker ugotovi, da je bilo to najboljše. Seveda se lahko vrne, ker v kratkem ne dobi nobene druge, ker rabi nekoga, da ga izkorišča, ker ga preprosiš, da naj se vrne, ker rabi fook. Pač, toliko ga moraš poznati, da veš, zakaj je prišel nazaj.

Na koncu bi še nekaj dodal. Skoraj vsak, ki konča zvezo bi najraje videl, da dosedanji partner čaka nanj. To bi bilo idealno. Vendar je za puščenega partnerja najbolje, če ne razmišlja o vrnitvi in si uredi življenje po svoje naprej. Saj je pristanek v realnosti po velikih pričakovanjih ponavadi zelo trd.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

netline, to si pa zlo dobr napisu in se povsem strinjam :wink:
lilt
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lilt »

Uh tale je pa bila kruta tudi zame. Ampak je resnična in boli.
maffy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a maffy »

Kaj pa ko tip rece, joj a 1h te morm cakat, mami ma doma ze kosilo narejeno, saj ne zameris, ane? Pa je meu kluc od fleta... Pa jst sem ze vse nakupila, da bova skup. Pa pismo, kaka omejitev je to? Sej neki se pa mors z ljdmi zment, da sploh kej laufa, ce ne nikoli z nobenimi nebi sli skup sportat.Zmenimo se, da gremo ob npr. 9.00. Pol je verjetn druga varjanta, pes me ni mel rad. Sam res ni fora ,da ti nabija da te ma. Tole od vsea ni fer. Če jaz ne lazem, tud drugim ni treba, pa ce tudi je to moj tip. Pa to je res cist surova laz.
maffy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a maffy »

No, ja pa nism tolk mlada, pa sem s tem ze mal racunala, tko da nism tolk prizadeta. hvala bogu za zdravo pamet. Sam upam, da je se kdo frej od drugih, od prej, simpatij mislim. Ker predogl travmirat ne mislim.Po resnici, mi hudo skodi, razna prebolevanja pa tko.

Čeprov, nism zihr če bo šlo, želodec me boli, obraz izgleda kot maska, pa tolk čudno počasna sem. Pa vsake tolk cajta se na kratk zjokam. Jao
lilt
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lilt »

Joj ti moški, jaz tudi prebolevam 10 letno zvezo in mi je prov hudo. Sploh ne vem kaj naj.
Babykaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Babykaaa »

Punce... js si že ceu dan pojem:

Modna pista to je prava stvar,
lepe punce - te so božji dar,
glej jo, glej jo, ta bo miss sveta,
še spat ne more, ker želi si da:

Moje dolge noge z njim v štric bi hodile,
le poglej moj nasmeh, krokodilčke v očeh.
Modna pista odslej bo po tvojih kolenih,
sam bi čuval nasmeh, krokodilčke v očeh.

Sam se zdaj potika naokrog,
daleč stran od, mojih dolgih nog,
daleč stran od mojega sveta,
vendar si želi še vedno da:

Moje dolge noge z njim v štric bi hodile,
le poglej moj nasmeh, krokodilčke v očeh.

Modna pista odslej bo po tvojih kolenih,
sam bi čuval nasmeh, krokodilčke v očeh!

Waaa... Mormo se zavedat, da tega kr smo jim me dale, ne bojo dobil nikjer drugje!!! NIKOL Z NIKOMER NIKJER!!! Ker smo me, edinstvene, neponovljive-in vrjemte d se bojo enkrat začel zavedat tega! Vsak človek pusti odtis v srcu-tko smo ga tudi me! Nismo ble kr neki...Ful velik smo jim pomenle, z nami jim je blo zlo zlo lepo, mamo takšno faino, posebno, čarobno energijo. Ampak so se odločl da je nočejo več...vredu. spoštujmo njihove odločitve..ampak ne dajimo jim več svoje energije, ker je ne znajo sprejet na tak način k si zaslužmo! Vzemmo jo nazaj! K seb! In jo razdajimo za ostale ljudi, k jih mamo rade-oni pa nas! In vrjamem da se vse zavedamo da je le teh velik! Pa to če je neki dni po koncu začeu z drugo punco-še ne pomeni da nas je preboleu... Ne ne nee... Ne da se nas kr tko! Vrjemte! :wink: Pa ne pozabt... Sam se zdaj potika naokrog... lalaalalaa :cool:
roni
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a roni »

Babykaaa super punca si! Hvala... :wink:
Babykaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Babykaaa »

Heheheheee...ni za kej :wink: Čist use smo tko super punce! Sam večkrat se mormo spomnit na to :D Pa same seb povedat :) al pa druga drugi :wink:
Uporabniški avatar
cUmpa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cUmpa »

miskica1983 žalostno, si predstavljam, kaj doživljaš :(
8.5 let?! js sm bla z mojim 1 leto skupej, ko me je kot strela iz jasnega zadelo, da me je prevaral, pa me je to čist sesulo.
Zakaj sploh pišem? Malo sm brala, kaj se dogaja in nekatere stvari, ki te begajo, sm sama doživela na zelo podoben način... moški, v katerga sm bla zaljubljena in ki mi je trdil in ves čas ponavljal, kako me ljubi.. in kot si ti rekla.. bum in je že z drugo.. čeprav je mojmu blo "kao žal" in je hotu to popravt in ostat z mano in js sm sodelovala v tej igri sam zato, kr enostavno nism mogla sprejet dejstva, da bi bil z njo in sm tako mučenje nadaljevala še z njim eno leto... in v tem letu se je pojavila nova ženksa, ki je nonstop pisala smsje in klicala pa izpovedovala svoja čustva... in on je spet vztrajno trdil, da ljubi samo mene in bla bla bla...in tukaj se zgodi tist, kar si ti zj doživela.. takoj kk sm mu rekla, da ne morem več in sva zaključla, je on šou k tej, ki se mu je celo leto ponujala.. heh, prej pa meni, da ga ne zanima... bedno ne :D ampak kot so že mnoge pred mano napisale, tk bom tud js.. čas, čas in še enkrat čas, pa preboliš, pozabit tk ni mogoče... sicer pa, kot je moj ugotovil, da mu tud ta zj ne paše in me prosi, da še enkrat poskusiva... tako bo verjetn tud tvoj... verjemi pa, ko enkrat veš, da je bil on z drugo, pa potem spet nazaj k tebi.. ta občutek je grozen! Js sm ga takrat vzela nazaj, menda res sam zarad tega, da ona ni mogla bit z njim :D (packa js, sm se vsaj malo mogla maščevat, oziroma sama sebi dokazat, da sem boljša... sam, da ona dobi nekaj v zahvalo, kr je vedla, da js obstajam pa da njemu dokažem kaj je imel, dokler ni tega zamenjal za sex za eno noč)... ampak zj, ko sva šla res čist narazen, pa je takoj poletel k drugi... hvala lepa, ne vračaj se mi več!!
No mal sm zabluzila :D miškica drži se in probej se čimbolj zaposliti, da ne boš ves čas mislila na to... verjemi, vse to te bo samo okrepilo, kaj pa veš, morda tud tebe doleti.. sej veš.. bum tresk in drugi moški :wink:
Uporabniški avatar
miskica1983
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a miskica1983 »

danes sem bila sama z njim na kavi..izvedela sem stvari ki mi jih je do sedaj skrival....in me je totalno zabil v zemljo. sploh ne vem kako je lahko človek tak da v 8 letni zvezi ne more vsega povedat oz povedat po resnici. sovražim ga....uničil mi je 8 let življenja, no 4 sigurno, ker sva imela takrat eno situacijo zaradi katere sem ga skoraj pustila in žal mi je da ga nisem....ker zdaj še bolj trpim....

po eni strani upam da bo prišel do dejstva da sem jaz tista...samo glede na današnje besede, katere je izrekel....dvomim. sploh pa čutim da bo v roku 6 mesecev ona noseča in bo potem primoran v poroko in potem upam da ga bo streznilo, da ga bo zajebala , da bo čutil to kar čutim jaz.....obžalovanje, .....

SOVRAŽIM GA IZ DNA DUŠE IN HKRATI GA IMAM FUL FUL RADA...!!!!!!!!!

SPLOH NE VEM KAJ NAJ ŠE NAREDIM DA MI BO BOLJE....DA GA POZABIM....
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

muiskica...kaj ti je pa povedal?? :?
Uporabniški avatar
cUmpa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cUmpa »

Miskica, poznas rek: "Nema tu budimo drugovi, nakon ljubavi!" prekleto drži! Vse dokler boš imela kakršenkoli stik z njim, ne bo boljše. Poskusi čist vse vezi z njim prekint, nič več sms, nč več klici, nč več kofeta... ničesar... pejta vsak na svojo stran, vsaj za nekaj časa. Ko človeka, ki si ga ljubil, videvaš ali imaš kakršenkoli kontakt z njim, ne moreš it naprej. Sliši se hudo, ampak tako zapreš vrata in pustiš novim, da se začno odpirat. Sprva je peklensko, želiš si vsaj malo, če že ne moreš imet vsega, ampak to povzroča samo večje bolečine. Verjemi! Lahko mu brezskrbi rečeš, da trenutno nisi pripravljena imeti stikov z njim, ne rabiš se ravno skregat do konca.. sam umakneš se. Če se zgodi, da te on pokliče, ignoriraj... v končnio fazi lahko tudi zablokiraš št. Če ga srečaš, pozdravi, da ne boš izpadla totalna kokoš, če te bo hotu ustavljat, se izgovori, da se ti mudi in odidi... JA, bolelo bo, ampak verjemi, tako je najboljše. In ko ga preboliš, ne bo nobenga problema se normalno pogovarjat z njim, zj trenutno pa je zagotovo najboljše, da nimaš nobenga stika z njim... sliše se kruto, ker tudi je kruto, ampak daleč od oči... daleč od srca. Življenje pa gre naprej! Lp in drži se.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

Hja..r.es je najtežje preiti to fazo, ko želiš imeti vsaj nitko povezabe z njim...se malo slišati, kratek pozdrav, bežna pijačka...to je tisto najtežje. In full boli. Sej njega bo pa potem začelo bolet, ko ga boš tako izolirala...
Uporabniški avatar
miskica1983
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a miskica1983 »

evo zdej se je spet umešala tista iz preteklosti in spet zgleda tko kot da sem jaz vsega kriva.....fak ej zmešal se mi bo....zakaj morm bit jest tista P***a....k sploh nisem.....nočem čist prekint stikov....nočem pa tud tako kot se je zgodilo.....zvedet stvari za katere nisem vedela.....sploh ne vem zakaj se obremenjujem s tem....sploh ne vem kaj sem videla na njemu....ne vem zakaj mi ni vseen, pa bi mi moglo bit glede na vse kar se je zgodilo....sovražim ga.....ne želim si ga več.... :)

kar hočem je samo to da me vidijo ostali kot normalno osebo, brez izpadov, katere mislijo da imam zdaj....

hočem da vidijo da mi je dejansko vseeno, samo nočem bit jaz grešni kozel.... :(

ne boli me več, vsaj toliko kot prej ne.....zdej sem jezna kot ris....

vem da ne moreva imeti nič več....še bolje....kar je postal totalno druga oseba, jeb* se mu za cel svet, za vse....in takega človeka nočem...samo želim.....mah sej ne vem kaj hočem....
Zaklenjeno