Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
- miskica1983
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
Res je zelo dobro napisala, tudi nasveti so ful dobri in polni pozitive. upam da mi bo sčasoma ratalo, sej bo, samo težko je najdet nek nov smisel, nove stvari po 8 letih. ko mi dejansko ni do tega in bi najraje imela še naprej njega...čeprav vem da kar je naredil je bilo ful grdo do mene...
vem da je sory izrazu prasec, svinja, kreten debil in še kaj bi še našlo ampak mene je ful prizadelo pa si nisem mislila da me bo tolk.
najbolj pa kar je bedno je to da imam kmalu izpit in nimam volje da bi se pripravljala, nimam volje gledat televizije, nič !! morala bi začet pisat diplomo pa ne morem, ne gre....kako nej se do tega pripravim če dejansko hodim v službo, pridem domov jest, grem na kavo potem sedim za računalnikom in potem grem spat....
totalno mi je zamoril smisel do življenja...upam da njega to kmalu doleti..da bo videl kako je to, če te nekdo zajebe (pardon izrazu).
vem da je sory izrazu prasec, svinja, kreten debil in še kaj bi še našlo ampak mene je ful prizadelo pa si nisem mislila da me bo tolk.
najbolj pa kar je bedno je to da imam kmalu izpit in nimam volje da bi se pripravljala, nimam volje gledat televizije, nič !! morala bi začet pisat diplomo pa ne morem, ne gre....kako nej se do tega pripravim če dejansko hodim v službo, pridem domov jest, grem na kavo potem sedim za računalnikom in potem grem spat....
totalno mi je zamoril smisel do življenja...upam da njega to kmalu doleti..da bo videl kako je to, če te nekdo zajebe (pardon izrazu).
^^ sej vem da ti je hudo, sam pomisl.. če bi zdej končal z novo in pršel nazaj, bi ga res sprejela? te nebi čez čas začelo motiti da je tud ona bla pr njemu, v njegovi postelji medtem ko si bla ti žalostna?
jst bi ful težko sprejela to da je imel drugo vmes, potem pa pršu nazaj.. čeprov vem da sm ti učeri rekla da upaj da si premisle.. sam dejansko nis igrača da si bo zamislu kdaj se bo igral s tabo in kdaj ne?

- miskica1983
- Sramežljivka
Evo zdej sem bla na kavi z njim in z skupnim kolegom, ki mi je ful stal ob strani in me tolažil... bila sem hladna oz. nisem mu pokazala kako mi je dejansko hudo...in zdej ugotavljam da mi dejansko ni tako hudo zaradi tega ker sva ostala prijatelja oz. sva zvezo končala ampak samo zato ker ga toliko pogrešam kot fanta, družbo - to je navezanost, res pa je da bi še vedno ostala z njim če se ne bi vse to zgodilo...
da bi mi zdej rekel če bova spet skupaj - NIKOLI, mogoče kasneje pa...ne vem...
zdi se mi da mu ni čisto vseeno zame, malce imam mešane občutke glede njegovih občutkov ki jih seveda spretno skriva samo toliko ga že poznam (po 8 letih) da vem da mu ni vseeno...tudi on je bil navajen mene, sej ne vem....mislim pa da mu bo čez nekaj časa hudo, da bo to prišlo za njim in takrat bom jaz svobodna, brez skrbi, brez obžalovanj...upam...
da bi mi zdej rekel če bova spet skupaj - NIKOLI, mogoče kasneje pa...ne vem...
zdi se mi da mu ni čisto vseeno zame, malce imam mešane občutke glede njegovih občutkov ki jih seveda spretno skriva samo toliko ga že poznam (po 8 letih) da vem da mu ni vseeno...tudi on je bil navajen mene, sej ne vem....mislim pa da mu bo čez nekaj časa hudo, da bo to prišlo za njim in takrat bom jaz svobodna, brez skrbi, brez obžalovanj...upam...
No pa si bom še jaz malo sposodu tole temo, čeprav ne prebolevam bivše. Ampak me boli to, da sva se z eno dobro prijateljico skregala...učjr zvečer in to zarad enga mojga jebenga sms-a....ubistvu meni se ne zdi nič posebnega... Že od takrat jo prosim, da naj mi odpusti, opravičil sem se, priznal napako, vse kar je bilo v moji moči...ampak stanje je pa še zmeraj isto...če bi blo obratno, jst bi že zdavnaj odpustu in pozabu...
Res nevem.....tako me boli to vseskupaj....
....mogu sem napisat tole sm, da sm dau ven s sebe...mogoče bo zdej boljše....

Res nevem.....tako me boli to vseskupaj....

...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
mislim pa da mu bo čez nekaj časa hudo, da bo to prišlo za njim in takrat bom jaz svobodna, brez skrbi, brez obžalovanj...upam...
bravo miškica! tako se govori!
brez skrbi bo prišlo še za njim. slej ko prej.
McLarnovc ti si pa naredil vse kar je bilo v tvoji moči. več kot opravičit se res ne moreš. če je res dobra prijateljica, pa če res ni bilo nič pretresljivega ti bo že oprostila.
mogoče ji pošlji še en sms, povej ji, da ti je žal. potem je na njej. naj premisli in, ko bo pripravljena iti na kavo, naj te pokliče (ji daj to vedet). če ji pomeniš vsaj pol toliko kot ona tebi, mislim da se bo hitro omehčala.
srečno!
ah...tud js prebolevam trenutn neki podobnega..po dveh letih..brez utemeljenega razloga..odsel..
nekaj casa sm mu se pisala.pa ga klicala...zdj pa sm obupala..ne zdi se mi vredno..pozrla sm svoj ponos..pa ga prosila nej mi vsaj obrazlozi stvari..in mi rece tip...da lahka grema na pjaco..lahka se pogovorima..ampak o tem nekako ne more govorit...wtf?? o cem pa lahko..trenutno rabi svobodo, kolege in zurke...in kaj bo rabil takrat k bo mene minil..vsaj upam da me bo..upam oz privoscim mu edino to..da bo enkrat prsu k pamet..pa da bo na istem mestu k sm js zdj..k ga minilo do zurk in podobno..k se bo zavedu da zeli nekoga ob seb..da ni vse v tistem ponocevanju in popivanju s kolegi..upam da bo enkrat obcutil isto bolecino kot jo cutim js sedaj..k bi zanj naredla vse..pa vem da ni vreden nic

- miskica1983
- Sramežljivka
to pa je bedno, če ti noče povedat razloga, se noče o tem pogovarjat...jaz sem toliko časa vrtala vanj da mi je povedal vse po resnici. sicer boli ampak bolje to kot pa da se večno sprašuješ kaj je bilo narobe, kaj sem naredila narobe....
tud moj je rabil žurke, kolege....kar naenkrat je prišlo do tega in potem sva končala....sej enkrat bo ugotovil da to ni to...da je bil samo veseli december....da je bila samo faza. tudi tvoj bo to ugotovil, upam da kmalu.
tud jaz sem rekla enkrat bo prišlo za njim, bo ugotovil kaj je izpustil iz rok...da bo doživel to kar trenutno doživljam jaz.
sej bo bolje...to moramo dat čež da bomo močnejše, čeprav se trenutno počutimo zelo zelo šibke.
tud moj je rabil žurke, kolege....kar naenkrat je prišlo do tega in potem sva končala....sej enkrat bo ugotovil da to ni to...da je bil samo veseli december....da je bila samo faza. tudi tvoj bo to ugotovil, upam da kmalu.
tud jaz sem rekla enkrat bo prišlo za njim, bo ugotovil kaj je izpustil iz rok...da bo doživel to kar trenutno doživljam jaz.
sej bo bolje...to moramo dat čež da bomo močnejše, čeprav se trenutno počutimo zelo zelo šibke.
Js ne razumem kak me je kr pustu samo tu...po enem letu. Kr odloču se je in šou. Reku da ne čuti več tega...Ne morm razumet
Ne morm
Tak je težko, ko sm po enem mescu od takrat k je šou še kr pri razmišljanju o tem. Ne razumem kak po vseh teh skupnih dogodkih in občutkih k jih doživiš-kr nehaš čutit do nekoga. Kr vseeno mu je postalo za mene
Sam če se on tak trudi pozabit pa it čez to, če se ma on tak rada-da to dela za sebe...Ne vem zakaj se js že ves ta čas bol ubadam z njim kot pa s sabo?

- miskica1983
- Sramežljivka
ojla...sem mislila da mi je že bolje....pa mi ni.pogrešam ga ful...ne vem kako naj brez njega...tudi jaz ne razumem kako lahko človek totalno odklopi čustva, da jih kar naenkar nima več.
res čudno je to da ženske ne moremo iti kar naprej, brez čustev, obžalovanj, prebolevanja....kako jim to rata....ali pa tako dobro skrivajo.
tudi jaz se sprašujem zakaj se me toliko ubadamo z njimi ko je njim totalno vseeno....kako odklopiti ta del....kako ga pustiti za sabo, brez bolečin.
kako naj samo sebe prepričam da me ni bil/je vreden ?!
res čudno je to da ženske ne moremo iti kar naprej, brez čustev, obžalovanj, prebolevanja....kako jim to rata....ali pa tako dobro skrivajo.
tudi jaz se sprašujem zakaj se me toliko ubadamo z njimi ko je njim totalno vseeno....kako odklopiti ta del....kako ga pustiti za sabo, brez bolečin.

kako naj samo sebe prepričam da me ni bil/je vreden ?!
Men se res zdi, da ženske čist drugače gledamo na te stvari. Pa moški vrjetno to res dobro skrivajo in to je najhujš! zato ker potem me mislimo, da niti malo ne pomislijo na na, da jim je vseeno, da nismo sploh bredne da bi se spomnili na nas, da smo k luft
Vsaj js se včasih tko počutim
Ej, nimam pojma kak pridet do tega, da bi čim manj premlevale pa se sprašvale zakaj... Enostavno se mormo spoštovat pa cenit in pogledat včasih na stvari bol objektivno. Men je kolegica ko sma šla narazn in sm bla čist boga poslala sms-e k sm ji jih js poslala k je šla ona s svojim narazn. Tak mi je blo hecno brat to, ampak ful dobr občutek, ker se zavedaš-da globok u seb pa le veš, kaj si v resnici zaslužiš in da to ni blo to! Najtežje mi je ko se začnem spominjat vseh stvari, pa kak je kaj reku, pa kak glas ma, pa bla bla blaa....Sam lih zdle mi je kolega reku (ki je tudi njegov kolega) da zdei sm sama, sicer ne osamljena
in da nej cenim to obdobje...da zdej mam pravico bit sebična
in res je...zmeri je biu nekdo nad mano...zdej se tak fajn počutim-ker ni nikogar-ampak sam JS
Najtežje se je sprijaznit s tem ko te nekdo zavrne...kr gre stran od tebe...ne zmeni se za tvoja čustva, občutke...za nič...nič mu ne pomenijo! Js bi pa še kr dajala pa dajala pa dajala...Zka že? Če za njega to nima nobene vrednosti? Mormo se zavedat da oni tega sploh nočejo...Če bi hotli, potem sploh ne bi šli vstran!!!
Tkod lepo u pižamo zdej use...pa eno lepo mirno nočko vam želim vsem
....pa še tole...
Naj ti ne bo nikoli žal za stvari, ki si jih naredila in naj ti ne bo nikoli žal za stvari, ki jih nisi

Ej, nimam pojma kak pridet do tega, da bi čim manj premlevale pa se sprašvale zakaj... Enostavno se mormo spoštovat pa cenit in pogledat včasih na stvari bol objektivno. Men je kolegica ko sma šla narazn in sm bla čist boga poslala sms-e k sm ji jih js poslala k je šla ona s svojim narazn. Tak mi je blo hecno brat to, ampak ful dobr občutek, ker se zavedaš-da globok u seb pa le veš, kaj si v resnici zaslužiš in da to ni blo to! Najtežje mi je ko se začnem spominjat vseh stvari, pa kak je kaj reku, pa kak glas ma, pa bla bla blaa....Sam lih zdle mi je kolega reku (ki je tudi njegov kolega) da zdei sm sama, sicer ne osamljena

Najtežje se je sprijaznit s tem ko te nekdo zavrne...kr gre stran od tebe...ne zmeni se za tvoja čustva, občutke...za nič...nič mu ne pomenijo! Js bi pa še kr dajala pa dajala pa dajala...Zka že? Če za njega to nima nobene vrednosti? Mormo se zavedat da oni tega sploh nočejo...Če bi hotli, potem sploh ne bi šli vstran!!!
Tkod lepo u pižamo zdej use...pa eno lepo mirno nočko vam želim vsem

....pa še tole...
Naj ti ne bo nikoli žal za stvari, ki si jih naredila in naj ti ne bo nikoli žal za stvari, ki jih nisi

No, meni je govoril, da vidim probleme, jaz sem mu pa želje govorila. Pa to tko v smislu, kaj bi jaz počela pa to ni blo neki tacga k se noben ni pocel. In potem on " ti vidis same probleme". Se prav tise stvari, k sem jih jaz zase hotla, so ble njemu problem.
Jaz sem se pa trudila, da bi blo njemu o.k. zmano. A je res tko, da se zenska mora prilagodit al pa ostane sama? Če je to objektivno res tako, sem res, cist res raje sama.