Ali lahko jeste v sobi?
niti ne..v spalnici res ponavadi samo spim...tako ne jem tam..imamo veliko hišo in veliko prostorov...pa jem drugje...da bi mi kdo težil?? nikoli!!
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Ce js jem, mi je kul, ker merkam, da ne poflekam kej. Za druge pa vem, da jim je useeno kaksno bojo pustil, zato jim ne dovolim. Enkrat je prsla k men na obisk tamala 5 let stara, mi je razpackala cokolado po celi posteljnini. Sem jo kr ven iz sobe vrgla
Drgac pa kak cajcek al pa kakav popijem u sobi, pojem tud kaksno sadje. Priznam pa, da mi mama ucasih obroke prnese tud u sobo (pa ne mislt, da sem razvajena, sam rada bi me zredila, pa mi vsake tolko kej prnese
).

Drgac pa kak cajcek al pa kakav popijem u sobi, pojem tud kaksno sadje. Priznam pa, da mi mama ucasih obroke prnese tud u sobo (pa ne mislt, da sem razvajena, sam rada bi me zredila, pa mi vsake tolko kej prnese

Že leta jem u svoji sobi, kr se tut prehranjujem drgač, mam drgačne urnike, umes pa loh še kej delam al pa srfam po netu.
Nism ponosna na to navado, pridejo trenutki, ko mi jo mojedva naprej vržeta, ampak spremeni se pa nč. Edin, kadar mamo kšna slaunostna, praznična kosila/večerje.
Nism ponosna na to navado, pridejo trenutki, ko mi jo mojedva naprej vržeta, ampak spremeni se pa nč. Edin, kadar mamo kšna slaunostna, praznična kosila/večerje.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- metuljčica*
- Cosmofrik
somebody napisal/-a:pa mami gre ful na živce d mam v sobi polno šalc od čaja![]()
U ja moji tudi...je ravno včeraj prav nazorno pokazala kako bomo šle čez balkon jaz in šalce...
Sicer ne jem nikoli kosila ali večerje v sobi....mogoče kdaj čokolado ali piškote. Zato pa velikokrat pijem v sobi in posledično se naberejo skodelice

najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi