Lepotna znamenja

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
T@r@
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a T@r@ »

lepotne pike :cry: Imam jih po vsem telesu, čimveč jih je :? Nad ustnicov jo imam, ampak meni ni prav nič všeč :cry: Prodam zelo ugodno! :D
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a razmazena_maca »

jaz jih imam tudi kr nekaj. sem si ta moteče dala odstranit in sem zdaj ful srečna :)
Uporabniški avatar
×××CarTiKa×××
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ×××CarTiKa××× »

Kak se pa dajo pikice odstranit? Vem, da se odstranijo tiste, ki so nevarne, ampak, da bi se druge tudi...
Uporabniški avatar
Inčaa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Inčaa »

×××CarTiKa××× napisal/-a:Kak se pa dajo pikice odstranit? Vem, da se odstranijo tiste, ki so nevarne, ampak, da bi se druge tudi...

jooj to pa mene tut zelo zanima! ker jih mam tut po vsem telesu preveč :(
Uporabniški avatar
Nita*
Debatorica
Debatorica
Kraj: **lost in my world**

Neprebrana objava Napisal/-a Nita* »

mam pri ustnici piko, pa poleg še eno, pa še polno jih mam. eno mam na prstu in me včasih boli :cry:
sometimes it's better to be alone.. no one can hurt you that way
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

Inčaa napisal/-a:
×××CarTiKa××× napisal/-a:Kak se pa dajo pikice odstranit? Vem, da se odstranijo tiste, ki so nevarne, ampak, da bi se druge tudi...

jooj to pa mene tut zelo zanima! ker jih mam tut po vsem telesu preveč :(
ja tiste, ki so nevarna ti odstranijo v bolnici ali kakšnem kliničnem centru in tep oleg razmesarijo ko divjo svinjo :D
jaz sem šla samoplačniško v dermatologijo bartenjev(dverčeva ulica v šiški). ja, vse iz totega maribora sem se peljala 4krat zaporedoma v lj, samo da s mi tam nardili, kr so res faca. cena je kr vidoka. jaz sem za odstranitev 5 pik dala: 215 eurov za poseg, 60 eurov za pregled, 30 eurov za antibiotik in 40 eurov za kremo(ki jo bom še mogla parkrat kupit dokler se zaključi proces celjenja. sliši se dsti, je pa vredno vsakega centa k se mi 3 tedne po posegu(2 tedna po odstranitvi šivov) ne pozna več skoraj nič(rdečica pa malo so šeš iroke "brazgotine"). bolečina pa je prisotna samo prvi tedn po operacijiko se vse najbolj intenzivno celi pa med samo operacijo malo čutiš. sem pa mela vse pike globoke in mi jih je odstranil operativno. vredno je res, kr is pol ful srečen :)
Uporabniški avatar
KLEMY
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a KLEMY »

Jst jo imam pa sred nosa...ne vem, kr nrdila se je, zlomka, najprej sem mislila, da bom znorela, zdej je pa niti ne opazim več, samo vsakič ko se grem slikat za dokumente me vprašajo al mam znamenje al krasto (krasto bi blo treba popudrat...) :D ne bi si jo pa dala odstranit, razen iz zdravstvenih razlogov... eni kolegici so odstranil znamenje na rami pa so jo tko razmesarili zraven da groza...ma ful grdo brazgotino...mam pa raj piko sred nosa kot da zgledam kot pirat s karibov...
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
Uporabniški avatar
Ledenaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Sverige.

Neprebrana objava Napisal/-a Ledenaa »

Uf ja.. Pike pikice :D jst jih mam lih prov.. Na levi strani ličnice jih imam 4, ki skupi naredijo polkrog.. I like it!
Enkrat sm mela pri nosu ogromno znamenje/bradavico? Ne vem točn kaj (blo je bolj svetlo rjave barve, zlo neenakomerno, grda pika fuj) in sm šla tja k plastičnemu kirurgu in so mi zabil 30.000 bivših tolarjev + čakalna doba :roll: Mami je potem zrihtala nekje drugje, zastojn (če bi probleme delal bi šla k psihologu da mam psihične težave zarad tega in da tut k sm prehlajena si ne morm nosu obrisat in la la la--> to so mi sestre rekle, naj rečm če mi bodo težil.. Carke!) :D in sm pršla na vrsto, vse skupi je trajal par minut, mela sm 2 šiva se mi zdi (mžno da tut 3) in zdaj se mi ne vid skor nč :D
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

Problemček..imam pikco, in čisto zraven, skoraj na njo se mi je naredil mozolj. Kaj lahko storim? Pustim, da gre sam stran? Sicer ni full panike, ker se skoraj ne vidi, vendar je tisti občutek, kot, da te vsi gledajo ravno tja.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

pusti ga... znamnj se ne sme nič stiskat
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

A ma mogoče kdo izkušnje z odstranjevanjem lepotičnih pik..takih izbočenih? ;) Al je bolš lasersko al kirurško odstrant..Kaka je sploh razlika?
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

pejt prvo k zdravniku da pogleda pa ti bo svetovou..kr usako znamenje je drugacno in nesme se vsa isto odstranjevat..
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Če si odstraniš lasersko, ne moreš dat tkiva na preiskavo, če je slučajno rakasto.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

No sej pač..men je dala napotnco..pa mi je svetovala dva zdr. en je lasersko,drug je pa kirurško..pa je pač rekla,da je lasersko bolj estetsko..sicr pa do zdej nism mela problemou če to mislte..A lahk pol pride do česa tazga?
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Če ti je rekla, da lahko greš na lasersko, potem očitno ne sumi, da gre za rakavo spremembo (= znamenje enakomerne barve, oblike, ne srbi in ne raste).
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Odgovori