moi T napisal/-a:Uuuuau Bouhica supercaaaaaaa!Vse čestitke! Ko bi vse tko rojevale kot ti
. Moja kolegica je tudi rodila učerej, z epiduralno, ker jo je začelo ful bolet, ko je dobila umetne popadke.
Povej še kko podrobnost. A si bla kej rezana? A te ni nč bolelo? Kako je otroček? Kako si mu dala ime? Je bil tvoj zravn? Ups, mal sm firbčna, a?![]()
Moj lubi je biu zdravn in je biu čist fasciniran kako hitr je šlo vse skupi, sva oba misnla da bo to veliko dalj časa trajalo.
Glede bolečine pa tko , me je bolelo sam pa niti pou tok kot pr zobarju

najbolj me je bolelo takrat ko so mi hoteli pod rit neko rjuho al nevem kuga položit, sam je biu tamau že čist skor uzuni sm komi ampak res komi dvignla rit.
Najbolj smešno je blo to , da ko sem pršla v porodno sobo so (preskočila sem klistir) me priklopili na ctg, takrat sem jih prvič prosila za neki proti bolečinam ,in so rekl da pol ko vidjo kok sm odprta, sm rekla ok fajn, sj ni še tko hudo bom že.
No in po 20 minutah ctgja me pregleda in reče naj se obrnem na hrbet ker sem ležala na boku in se pogovarjala z lubijem (med popadki seveda) ta obrat je biu kr težek ker sem imela občutek da mi bo mali ven padu,in to sem povedala naglas in so se vsi začeli smejati in potem mi je babica rekla da sm najbrž zato tudi tukaj, in seveda smeh, spet sem jih prosila za neki proti bolečinam in so rekle da potlej ko vidijo koliko sem odprta.... no in ona me pregleda in reče skoraj 10cm in da vidi laske, jest pa njej ..ja valda jest vem da je plešast (ker je biu lubi plešast ko se jerodil) in seveda spet smeh, nato so mi prinesli masko z smejalnim plinom in rekli naj vanjo med popadki diham,,,,in ko bo popadek naj potisnem..jest sem imela toliko dela z to masko da sm samo enkrat uspela vdahnit so mi rekli naj potisnem, in to sem naredila in potem mi je babica rekla da je glavica že vzuni, jest pa njej da zdj pa ni več smešno lubi pa meni da je res, nisem mogla verjet pa niti bolelo me ni nič, tko da sem za vsak slučaj še potipala da sem vidla da je res, no in pri naslednjem popadku sem rodila najlepšega fantka IANA.
Šivana nisem bila nič je pa Ian imel 2 buški ker je prehitro šel ven in je podrajsal ob neko kost. zdej jih nima več.
Babice niso mogle verjet kako hitro je šlo vse to, in so mi rekle da me čez par let spet pričakujejo.....po takem porodu hočem saj 4 otroke.