kamera?
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
- Sweet Princess
- Kofetarica
-
- Sramežljivka
me2 swa se pa že
je kr fajn
kamerco sva nekam postavla tko da sva ujela taprav kader... sva pa tut tko da sva si jo podajala in je neki časa on snemu mene jz pa njega
zanimiu morm rečt.. hehe
ampak ko sva dala to na comp sva takoj zapekla na cd in zbrisala z digitalca in računalnika... da nebi pršl v neprave roke

kamerco sva nekam postavla tko da sva ujela taprav kader... sva pa tut tko da sva si jo podajala in je neki časa on snemu mene jz pa njega

zanimiu morm rečt.. hehe
ampak ko sva dala to na comp sva takoj zapekla na cd in zbrisala z digitalca in računalnika... da nebi pršl v neprave roke

Mojmu je to res zanimiv, mene je blo pa kr neki sram, sploh pa da bi pol sebe gledala pri seksu
In potem naju je enkrat posnel, k sploh nisem vedla in mi je blo v bistvu pol full zanimiv in naslednjič, ko me je hotel snemat med obdelovanjem njegovega...sem se pa kar strinjala in sem s tem celo samo sebe presenetla
Zanimivo...morm rečt

In potem naju je enkrat posnel, k sploh nisem vedla in mi je blo v bistvu pol full zanimiv in naslednjič, ko me je hotel snemat med obdelovanjem njegovega...sem se pa kar strinjala in sem s tem celo samo sebe presenetla

Zanimivo...morm rečt
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
gregalina napisal/-a:Da ne bo cd pršu v neprave roke .
Hm..nism še tega probala..sam en razlog je tud tole zgori...
Tko da mogoče enkrat..ampak sam z mojim fotkičem, pa da se stvari ne bojo shranjevale na komp al pa na cd ampak da bodo samo na mojmu fotkiču in potem zbrisane.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
-
- Sramežljivka
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
lolika69 napisal/-a:gregalina napisal/-a:Da ne bo cd pršu v neprave roke .
Hm..nism še tega probala..sam en razlog je tud tole zgori...
Tko da mogoče enkrat..ampak sam z mojim fotkičem, pa da se stvari ne bojo shranjevale na komp al pa na cd ampak da bodo samo na mojmu fotkiču in potem zbrisane.
Pametno!
Nikoli ne veš kdaj greš z nekom narazen in kakšna štala je potem lahko iz tega!
- Sweet Princess
- Kofetarica