Tole je srz vsega.Sweet Princess napisal/-a:Vsi so skoz mel neke hude bejbe, tut punce so se skoz sam okrog njiv vrtele, tale četri pa je bil zmeri mal zapostavjen;
To da je on zdej porocen ni noben argument, sej se vsak lahko poroci ce dost kriterije spustis.
Seveda 100 kilski dec ni nujno debel, in zenski ni treba met 100 kil da je debela. Poleg tega se mi zdi da smo moski bolj obcutljivi.
Kar se pa tvojega neumnega komentarja tice, je tocno to kar sem v prejsnjih postih povedal...prikazuje se kriterije glede na osebnostne lastnosti kot neki vecvredne. Pa niso nic manj plehki. Zenske predvsem iscete pri moskih osebnostne lastnosti, ki vam dajejo obcutek varnosti in ljubljenosti, moski pa iscemo predvsem lepoto. In zdaj ne vem zakaj bi bila moska reprodukcijska strategija plehka, zenska pa ne.
V koncni fazi se kregas proti mojemu spolnemu NAGONU in moj k***c bo zihr fascinirano uposteval tvoje racionalne argumente zakaj bi se moral ob debelih zenskah dvignit.
Veliko ljudi tukaj poskusa spremeniti kako svet deluje namesto spremeniti sebe. Veliko srece.