(nazalost brez eno par racunalnikov ki so tu na sliki, imam malo bolj bedne, pa brez sintesajzerja ampak ojacevalec in kitara, glasbeni stolp, knjige in ne maram preproge, tako da je nimam
)
)
no in posteljnina. Mam pa tud gugalnik - najbolši deu moje sobe, pisalno mizo. Mam pa nekej med razmetano in pospravljeno sobo
, na mizi imam motor ( okras ), violino in klavirček, eno uro z delfini, k sm jo dobila od mojga dragega, pa svojo sliko k sm bla mejhna. Na sten mam eno veliko sliko, na kteri je volk, mam pa tud slikce, na kterhm sm js z mojmu slikana, pa s sestro... Sobo pa mi krasi tud akvarij s 4 zlatimi ribicami. I like it 
) Primerna je za en obisk, hihi. Za mamo sem postavla stol ob računalnik, ker tu najbolj pogosto tipkam kej, pa ima tako še celo možnost, da se kaj z mano pomeni
Pospravlam pa je ne...temu se reče kreativni kaos!
. kmal bodo pa stene oranžne. dobim tud oranžno pojstlo in nove zavese, ki so takšne dark gothic varianta. imam srečo da je moja soseda šivilja zaves
.

(pa soba ni lih najbolj pospravljena, ampak ok ... ):

); tole posteljnino imam najrajš (dobla kot darilo za birmo...uf, kje je že to). Velik mi pomeni sestavljen puzzel (palme s sončnim zahodom), ki je na steni v okvirju:
Bi pa raje vidla, da bi bla večja:

Queen Bee napisal/-a:josephina kok si pa ti stara da maš tolk igračk u sobi?sam prašam. sej js mam tut sam ne tistih iz otroštva ampak bl tanovih od tistih k mi vlik pomenjo
Queen Bee napisal/-a:josephina kok si pa ti stara da maš tolk igračk u sobi?sam prašam. sej js mam tut sam ne tistih iz otroštva ampak bl tanovih od tistih k mi vlik pomenjo