Nosečnost
-
- Debatorica
- Kraj: ljubljana
- metuljčica*
- Cosmofrik
http://www.thesite.org/sexandrelationships/askthesiteqandas/sexualhealthqandas/thelifespanofsperm
Ja ja, ti vragci majhni
Ja ja, ti vragci majhni

How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
*hox* napisal/-a:Yazmeen napisal/-a:A ni tko, da takoj ko pride semenčica izven telesa, odmre? Baje zarad prenizke temperatureVsaj jst sm tko seznanjena.
Js sem pa lih zadnjič brala nekje na internetu, da spermiji zunaj preživijo cca 15 min. Če najdem link, ga prilepim.
v tem primeru bi jst potem mela že celo Olimpijo otrok

To je pomojem čist relativno, ker nekje piše da preživijo, nekje pa da takoj v stiku s kisikom odmrejo.jst ne verjamem nobemu in pazm če nism zaščitea na svako kapljo, kam se zliva

moi T napisal/-a:Ja Bohamala, srečno, pa sporoči, kako je šlo.
Smo probali malo pospešitit zadevo in ne boste verjele naslednji dan so se (po sexu) začeli popadki, taki blagi , pol sm pa dva dni po sexu ob 5,26 rodila.
Popadke sem imela že ceu dan ampak tko na 2-3 ure, pol so se pa čist nehal in ob 00 spet začeli ampak na 10-5 minut, nism hotla panike delat in sem poskušala zaspat.
Sm si rekla , ne bom zbudla lubija sej bodo minil tko kt uni prej, sm se odločla da ne grem v porodnišnico dokler mi voda ne odteče, in točno to se je zgodl.
V porodnišnico sva pršla ob 3,30, rodila sem pa ob 5,26 (zdravega in prelepega fantka)
Porod je biu fenomenalen skoraj smešen.V porodni sobi ne vem če sem bila 20 minut,pa še to je najdle ctg traju, rodila sem čisto brez analgetikov ker je šlo tko hitr.
To bomo vsekakor še ponovili.
pot dolga tisoč milj se začne z prvim korakom
bouhamala napisal/-a:moi T napisal/-a:Ja Bohamala, srečno, pa sporoči, kako je šlo.
Smo probali malo pospešitit zadevo in ne boste verjele naslednji dan so se (po sexu) začeli popadki, taki blagi , pol sm pa dva dni po sexu ob 5,26 rodila.
Popadke sem imela že ceu dan ampak tko na 2-3 ure, pol so se pa čist nehal in ob 00 spet začeli ampak na 10-5 minut, nism hotla panike delat in sem poskušala zaspat.
Sm si rekla , ne bom zbudla lubija sej bodo minil tko kt uni prej, sm se odločla da ne grem v porodnišnico dokler mi voda ne odteče, in točno to se je zgodl.
V porodnišnico sva pršla ob 3,30, rodila sem pa ob 5,26 (zdravega in prelepega fantka)
Porod je biu fenomenalen skoraj smešen.V porodni sobi ne vem če sem bila 20 minut,pa še to je najdle ctg traju, rodila sem čisto brez analgetikov ker je šlo tko hitr.
To bomo vsekakor še ponovili.
Čestitke, to je pa res lepo slišati!!