Tole združevanje je že glupo - pol lahko naredimo temo "legende zahodne muzike" in vse kar ostane, zmečemo notri. Fak, dj pejte kej druzga počet - zakva si ti ne odpreš eno temo pa piš samo notri ne?!
Zadnjič spremenil metron, dne 13. Maj. 2005 14:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Prima napisal/-a:Še to Ceco tretiram kot ženo vojnega zločinca in mi ni prav,da bo pri nas! Njeno bogatstvo je naropano od njenega moža,ki je kradel pobijal.... Ona ga je podpirala pri tem.
Glede tega da ga je podpirala je res gorzen, glede njega bogastva pa me zanma če bi ga vi na njenem mestu vrnil.
Karte še vedno ponujajo,jaz bi denar vrnila živim revežem ne ,da se ona prepeli v viletini.Nikjer je niso sprejeli razen pri nas.
Moja prijateljica dela v Luxemburgu in je rekla,da imajo tam o nas slo.
slabo mnenje,tudi glede cece vedo ,da bo pri nas.
Prima napisal/-a:Še to Ceco tretiram kot ženo vojnega zločinca in mi ni prav,da bo pri nas! Njeno bogatstvo je naropano od njenega moža,ki je kradel pobijal.... Ona ga je podpirala pri tem.
Res, res. Mi smo bili na ekskurziji v Beogradu pa smo se peljali mimo njene bajte... pardon... VILE Mater, ta ženska more met keša kot listja in trave!!
Glede njene glasbe pa... JOJ! Naš hotel je bil nasproti stanovanjskega bloka, v katerem sta si dva stanovalca vsak dan vrtela Ceco... tak da 6500SIT za njen koncert... NE HVALA!!
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
Prima napisal/-a:Karte še vedno ponujajo,jaz bi denar vrnila živim revežem ne ,da se ona prepeli v viletini.Nikjer je niso sprejeli razen pri nas. Moja prijateljica dela v Luxemburgu in je rekla,da imajo tam o nas slo. slabo mnenje,tudi glede cece vedo ,da bo pri nas.
K nam bi po moje povabil tut Ante Paveliča (če bi znal na tamburico igrat..), v kolikor bi le vidl možnost zaslužka... tipično slovensko...
Prima napisal/-a:Karte še vedno ponujajo,jaz bi denar vrnila živim revežem ne ,da se ona prepeli v viletini.Nikjer je niso sprejeli razen pri nas. Moja prijateljica dela v Luxemburgu in je rekla,da imajo tam o nas slo. slabo mnenje,tudi glede cece vedo ,da bo pri nas.
Ka da koga briga kaj si misljo tm o nas?!?Če pa že majo slabo mnenje pa to zih ni zarad Cece in ostalih koncertov pr nas ampak so druge zadeve vmes.
Pa ne glumi da je niso nikjer sprejel,če neveš!Očitno seti tud sanja ne kolk je po Evropi Srbov,in kjer so oni tm je Ceca več kot dobrodošla.Recimo samo povsod v Švici,v Parizu,na Švedskem..
Sej ne da bi jo branla alpa nekej,ker jo poslušam izključno zarad muske sam ne pisat kar ni res.
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
Ka da koga briga kaj si misljo tm o nas?!?Če pa že majo slabo mnenje pa to zih ni zarad Cece in ostalih koncertov pr nas ampak so druge zadeve vmes. Pa ne glumi da je niso nikjer sprejel,če neveš!Očitno seti tud sanja ne kolk je po Evropi Srbov,in kjer so oni tm je Ceca več kot dobrodošla.Recimo samo povsod v Švici,v Parizu,na Švedskem.. Sej ne da bi jo branla alpa nekej,ker jo poslušam izključno zarad muske sam ne pisat kar ni res.
se strinjam. Slabo mnenje majo zarad primitivnga folka, k meče v Lloret del maru postle čez okna v bazen ipd. Pjani jodlajo sred aten, pol se pa čudjo in pol je ceca kriva za vse. Kr neki. Zarad tega nej bo folk sram, ne pa zarad tega, da ne morte sprejet, da je večini janezov tale muzika zakon in da je največ folka tudi danes bilo v.........(nom reklame delal).
Ka da koga briga kaj si misljo tm o nas?!?Če pa že majo slabo mnenje pa to zih ni zarad Cece in ostalih koncertov pr nas ampak so druge zadeve vmes. Pa ne glumi da je niso nikjer sprejel,če neveš!Očitno seti tud sanja ne kolk je po Evropi Srbov,in kjer so oni tm je Ceca več kot dobrodošla.Recimo samo povsod v Švici,v Parizu,na Švedskem.. Sej ne da bi jo branla alpa nekej,ker jo poslušam izključno zarad muske sam ne pisat kar ni res.
se strinjam. Slabo mnenje majo zarad primitivnga folka, k meče v Lloret del maru postle čez okna v bazen ipd. Pjani jodlajo sred aten, pol se pa čudjo in pol je ceca kriva za vse. Kr neki. Zarad tega nej bo folk sram, ne pa zarad tega, da ne morte sprejet, da je večini janezov tale muzika zakon in da je največ folka tudi danes bilo v.........(nom reklame delal).
Dajte mir v Avstriji je tudi niso sprejeli !!!!!
še sreča da je bodo pri nas da se bodo mele štefke pa lojzke za kej sekirat