Sweet Princess napisal/-a:Jaz pa menim, da so še ta najbl sexi moški u izbrani obleki, srajci, kravati. Ni boljšega kot gledat ga na sestanku kako razlaga kaj pomembnega, medtem ko gre meni po glavi vse kaj drugega kot pa mesečna statistika...
Sweet Princess napisal/-a:Jaz pa menim, da so še ta najbl sexi moški u izbrani obleki, srajci, kravati. Ni boljšega kot gledat ga na sestanku kako razlaga kaj pomembnega, medtem ko gre meni po glavi vse kaj drugega kot pa mesečna statistika...
o, jaa!!!!js tut padam na take.
No, ce se temu rece "uniforma", se vama pridruzujem.
Drugace pa uniforme meni ne povzrocajo dviga krvnega pritiska. (Razen, ko kak policaj sredi krizisca mahtara naokoli kot kaksna baletka, brez da bi pravzaprav vedel, kaj bi rad dosegel.)
zraven pa obvezno paše še en dan stara bradica, pa zrihtana frizurca...
zraven pa obvezno paše še en dan stara bradica, pa zrihtana frizurca...
Joooj nehte
Drgac me pa uniforme (policaji, vojaki...) sploh ne privlacijo, ravno nasprotno - odbijajo me.