jaz sem si nazadnje pogledala noč čarovnic, ki gga zdaj vrtijo...moji kolegici sta malo da ne zbežali iz dvorane, medtem ko sem se jaz režala... film je ful dobr...morm rečt....
Grozljivka, ki je js ne morm pozabit, je Gothika. Nekak se mi je res vtisnla v spomin in bla mi je ful grozna. Sicer pa še Izganjalec hudiča - na začetku. Kak me je pa ta film napsihiral! Ko sm ga pogledla, sm si rekla - nikdar več grozljivke!!
little dandelion let your heart keep time now the clouds are gone all of your tomorrows shine
Dans sm si končno potegnala dol Saw 4 in tut pogledala. Je kr dobr del, sam na začetku mal ogabn. Sem pa ziher, da se bo še nadaljevalo, glede na konec.
^^ Ja, se strinjam, Gothika in Šesti čut tud zame nista grozljivki... Saw je pa tud men fajn, sicer mi ni grozljiv, je pa res mal ogabn, tak da ni za tiste z mal slabšim želodcem
js sem učeri pogledla Hostel 2 in mi je bil bolj všeč kot pa prvi del.Ja, res da so kakšni prrizori tko grozni da kr moraš stran pogledat, ampak mi je všeč k ni tipična ameriška grozljivka.Pa še konec je fenomenalen in nepričakujoč (čeprav sem skori vedla da bo Beth preživea )
http://www.horrorfestonline.com/archive/2006/...tele grozljivke si zaj dol vlečem. So ble na tem festivalu leta 2006, za leto 2007 pa pobrskajte malo po njihovi strani (začetna stran).
Dobro da si dala link od te strani, ker jaz sem že pozabila na njega. Sem si pa dala dol vlečt THE ABANDONED. Teh par vrstic kar sem prebrala se mi kul zdi.
Ti pa poročaj za ostalo