Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
barby1987
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a barby1987 »

Punce, js se še kr nism pobrala... Včiri sm se približno 20-krat pelala mimo njegove službe in pol ga enkrat vidim tam nasmejanga, ravno se je z enim pogovarju... Tak me je zabolel. :cry:

Vsako noč sanjam o njem - men se bo še zmešal!!!
security
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a security »

barby1987 napisal/-a:Punce, js se še kr nism pobrala... Včiri sm se približno 20-krat pelala mimo njegove službe in pol ga enkrat vidim tam nasmejanga, ravno se je z enim pogovarju... Tak me je zabolel. :cry:

Vsako noč sanjam o njem - men se bo še zmešal!!!

Ce bos to delala, in ga vedno srecevala ter videla da je srecen, potem ga res ne bos dolgo pozabla.... Sprijazni se, da zivi zdaj svoj lajf brez tebe. Saj bo, bos vidla da zmores, le ce si zelis!
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a motorola »

mene pa (spet :) ) nekaj zanima. prišla sem do ugotovitve, da mi je najhuje takrat, ko se več dni/tednov ne vidiva/slišiva; in sem žalostna, potrta, razmišljam, kaj bi bilo če ...
če pa se kdaj zgodi, da sva par dni (ali pa večkrat na teden) v kakršnem koli stiku (telefon, sms, msn ...), pa v bistvu sploh ne razmišljam o tem "kako boga sem", ker pač nisva več skupaj.
zdaj pa ne vem ... ali je zato tisto pogrešanje (in vse kar spada zraven) ostale dneve toliko hujše zaradi ponovnega vmesnega druženja? na čase mam filing, da sem vse skupaj prebolela oz. prišla do tiste točke, ko mi je pač jasno, kaj in kako. potem pa pride kakšen dan, ki me zabije tri metre v zemljo.
no ja, malo mi (tudi) pomaga izlivanje duše v to temo, i'll be back :wink:
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

motorola napisal/-a:mene pa (spet :) ) nekaj zanima. prišla sem do ugotovitve, da mi je najhuje takrat, ko se več dni/tednov ne vidiva/slišiva; in sem žalostna, potrta, razmišljam, kaj bi bilo če ...
če pa se kdaj zgodi, da sva par dni (ali pa večkrat na teden) v kakršnem koli stiku (telefon, sms, msn ...), pa v bistvu sploh ne razmišljam o tem "kako boga sem", ker pač nisva več skupaj.
zdaj pa ne vem ... ali je zato tisto pogrešanje (in vse kar spada zraven) ostale dneve toliko hujše zaradi ponovnega vmesnega druženja? na čase mam filing, da sem vse skupaj prebolela oz. prišla do tiste točke, ko mi je pač jasno, kaj in kako. potem pa pride kakšen dan, ki me zabije tri metre v zemljo.
no ja, malo mi (tudi) pomaga izlivanje duše v to temo, i'll be back :wink:

no pr men je čis isto, če sva več v stiku mi je nekak mau laži pa nvem zakaj, čeprov to sam upočasnjuje prebolevanje.. :?
_Larissa_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _Larissa_ »

najbol je pretrgat use stike pa prekint kkršnkol pogovr al pa krkol... k saj pr men je ponavad tko da pol morm sam čez gune najhujše dni k res ja mislm skos pa hočm klicat hočm u stik stopt sam k sama sebe premagam da tega ne nardim gre čez cajt mim....
sam mormo ustrajat pa ne popustit... k mormo vedt da zmer se bo še ker najdu pa da še zmer smo same itak dbest...
pač smo babe pa rabmo cajt...pa en fajn jok...pa enga da mu sam povemo k ns nav obsojov... sj po pa počas gre...
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a motorola »

Nadine, se strinjam, da upočasnjuje prebolevanje ... zato pa jamram samo še prek foruma, ker se mi zdi, da me majo ostali poln kufer in, ko me še kdo vpraša kako in kaj, rečem, da je vse okej. pa (najbolj) ni.

včasih se sama s seboj prepiram, katera stran je bolj nora. srčna ali razumska. ker na čase se mi zdi, kot da ga nočem pozabit. upam, da je to zdaj neka zadnja faza, kjer je moje čustveno stanje tak čudno, ker si v bistvu res več nisem podobna.

gor me drži službica, kjer v bistvu nimam časa bit slabe volje, ker je pač takšno okolje, pa tut družba tam je super.

ampak noči pa ubijajo ...

vmes sem bla že na dobri poti in se nisem več javljala na klice/odpisovala na smse, ampak me je nekaj zagrablo, da sem ga enostavno morala slišat/videt (po slabem mescu "nedruženja") in to je očitno bila napaka. baje se na njih učimo, ampak mene ta šola drago stane :(
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BIBI21 »

vem, da marsikatera trpi in nikakor ne najde izhoda, vem kako je to.

ampak punce vsaka svar se zgodi z enim razlogom in vse je za nekaj dobro, mogoče ne ta trenutek, ampak nekje v bližnji prihodnosti pa sigurno.

zase vem, da sm neizmerno hvaležna njegovi mami, da je bla tok proti in da je najina veza razpadla, saj mam zaj tak cukr, takšnega, ki si ga niti v sanjah nisem upala sanjat :love: ... je vse tist, kar on ni imel in kar on nikoli ne bo.
jaz sm svoj čudež dočakala, tudi ve ga boste :bussi:
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ...

Neprebrana objava Napisal/-a Dagi »

Js pa rabim sam eno da mi napiše nej ga ne povabm na facebook... Ker mi ni odpisal na noben sms, ko je reku da bo poklical ni, ampak ker mava še nerazčiščene posle mam zdej eno noro idejo da bi ga dodala na facebook, bi bla počas spet kolega in pol bi mogoče pršla stvari do dna... Pa k vem da me bo itak ignoriral... :cry:
Always look on the bright side of life!
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

^^Jah če veš, da bi te to prizadel (če bi te ignoriru), ne tega narest! Včasih je najbol pustit stvari pr mir, tud če so nerazčiščene, sam ne neki tiščat vanjga in neki na silo razčiščevat, ker mu boš šla sam še bolj na živce :wink: Sej včasih pa pol čist nepričakovano pride do tega, da se zadeve razčistjo :ja:
Dagi
Kofetarica
Kofetarica

Yazmeen napisal/-a:Sej včasih pa pol čist nepričakovano pride do tega, da se zadeve razčistjo :ja:

ja sj vem... sam že čist predolgo (dve leti) traja vse skupej in ne morem jit naprej... Pa še zdej je kolegica začela hodt s tipom k je bla ful ful dolg zalublena v njega, pa jo je prej 3x zavrnu, pa vmes je niti šmirglal ni... no zdej sta pa skupej.... Men pa un nikol ni reku da ne bova skupej, prej nasprotno... pol se ja pa samo v tla vdru... In to mene mori... :(
Tami
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tami »

Pol leta je že minilo, jst ga pa še nisem prebolela. Ravno zadnič sva po dolgem času neki chatala na netu in mi je mimigrede napisal, da ima punco (baje že nekej časa).... Uf kako mi je prišlo do živega :cry: Zakaj ga jst ne morem prebolet in it naprej..... :cry:
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Dagi, ne vem, če rabš to, da boš lahko šla naprej, ga pa povab na facebook, pa razčist z njim (če bo za). Sej bi jst tud vrjetn. Rajš bi vidla, da me naprimer čist zabije in mi pove, da ne bova nikol skupi, kokr pa da ne bi vedla, na čem sm. Sam zavedi se, da bo lahko boleče.

Mogoče se mau kruto sliš, sam jst mislm, da če bi si želu bit s tabo, da se neb kr v zemljo udru in te ignoriru. Razn, če je kšn tak "čudak" kokr tale od tvoje kolegice :D
Dagi
Kofetarica
Kofetarica

Sej vem... ampak mene mori to, ker je bil on tist k je začel vse skupej, on je prvi pršu do moje cifre, me poklical, prletu kuj k sm rekla če se dobiva... mi povedal da sm mu bla že od samga začetka všeč... Pol pa čao miki... in vem, da je čist čudn tip, ker še sploh ni mel nobene punce pa nč... saj hodu ni z nobeno... Ma pa kariero čist hudo in pomoje mu je to pomebn bl kt krkol drucga.. Njhujš mi je pa to, da tud če začneva komunicirat spet me bo sam v norišnico poslal, če mu povem kaj po vsem tem času še čutm do njega...
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Ja sj vidm, da se že kr dolg vleče :ja: Ne vem, kaj nej ti rečem...probi, nimaš kej zgubit, razn upanja, če ti dokončno reče, da ne bo nč. Glede tvojih čustev do njega je pa tko, da mu jst rajš ne bi takoj vsega povedala, kaj še čutm do njega pa to. Bi se mal bremzala in pol bi se na podlagi njegovga obnašanja odločila, če bi mu sploh povedala.
Dagi
Kofetarica
Kofetarica

Ne sj mu ne bom... ziher ne... Najprej bi rada saj to dosegla, da bova spet govorila... šla čez čas mogoče na kavo... in pol ga po večih kavicah šele vprašala kaj hudiča ga je takrt zadel v glavo... Sam zdej pač iščem en način koko za sam začetek pridt do njega... In facebook kr redno čekira, zato sm pomislla na to...
Zaklenjeno