"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
hm,ja sva se enrkat na njegovo željo,men je blo pa tko al tko vsen,sam ful kr čudno mi je to pol gledat:)ubistvu je šlo bolj za slike..pa en video eh,kej novga je vedno treba probat
jemina napisal/-a:Jz pa tega ne bi nikoli naredila iz razloga, ker ne veš, kje vse se to lahko znajde.
sej zbriše rped tabo k pogledata? usaj pr men je tko ponavad pa mus kos gledam za rpste da si neb kam drgam shranu še pa pol meu kopijo pol pa kej 'kao' zbrisu..sam mu pač zaupam ampk useen..you never know
drgač pa zanimiv, da izpade kr precej dobr kukr ne veš kako to dejansko izgleda sam je smešn sam sebe gledat
ojej bad tip ves happy ka je dubu žensko za sex pol mu pa ratal ni hehe ne drgač pa men ne bi blo to kaj fajnga ker se ne bi hotla gledat...maybe bi me samo malo snemal kašn striptiz več pa res ne bi
lolitaa napisal/-a:js sem za take preveč sramežljiva .
vem pa za enga fanta k je naštimal na web cam da bi ga frendi gledli kako sexa s punco (ona tega ni vedla), potem pa mu ni ustal
podobna american pie scena
midva sva se z bivšim pr men na moji kameri... pa ne vem jst sm precej zakompleksano bitje pa sploh nism hotla šeenrkat gledat, on je biu pa ful navdušen nekej
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
Midva sva rekla, da se bova posnela ampak morva najdt kandidatko, da bo snemala
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...