Ponavadi imava radio prižgan, če se pa jaz spomnim pa dam galsbo ki je meni všeč, njemu pa ne glih kaj preveč. Jaz njegove glasbe ne moram poslušat, ker je zame to samo nabijanje.
Meni so všeč balade tak da imava pol neko umirjeno glasbo zraven.
ponavad mam v takih trenutkih (zaradi cimr - da neb kaj prevc slisale in ble fous ) skor zmerm muzko. cist odvisno kaj - sam ponavad al pop al r'n'b (men je osebno to ful sexy muzka)...no, včasih ko ni časa muzke naštimat, pa nč
če sva pri meni imava tv, pri njemu pa čeprav je rocker, poslušava komercialo. na vsakem cdju pa je prvi komad I'M HORNY al pa I'M a bitch, pa mu striptiz velikrat zaplešem
Nekaj časa sva poslušala take lepe mirne pesmice od Mike Oldfield.a. Potem, pa se je kar naenkrat spomnil da ga glasba moti in da se mi ne more posvetit. No od takrat sva v tišini in se moram držat za usta da se me preveč ne sliši
Najino dihanje je najlepša glasba Drugač pa kakšne mirne, ponavad pa dam kr celo listo muske, k jo mam, pa random predvajanje, pa nej špila od narodno zabavne do največjega štanca, kar ga je. Me čist nč ne briga, važn, ad jst uživam
Ni nobene posebne muzike al skupine..mora pa bit,da se kaj ne slišijo druga ušesa Z bivšim pa sva skor vedno si navijala poleg Muse.Ne vem zakaj,ampak nama je blo svetovno.