Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

security
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a security »

Mah kaj... Jaz sem v isti situaciji, le da je ona mene pustila (po štirih letih)... jebat ga... sprijaznil sem se! Life must go on!

Če ji dobro, ni bilo dobro, pol pa naj je tako kot je zdaj.....
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jozica1 »

najboljš je če takoj začneš razčiščevati pr seb. samo pr seb. da pustiš spomine in vse stvari ki te od tega odvračajo... Tako sem jaz naredila. čez en mesec sem prebolela (80%) 4 letno zvezo. Sj ljudje niso mogl verjet... So rekl ne nisi ga itd... pa sm ga. In sm jim to dokazala pa so spoznal da je možn :) In potem počas še ostalo.. dokler ni še on in sva zdj prjatla. Sicer se še zmer kdaj zajebavava in imam občutek kot da se do mene obnaša kot do punce...sploh kadar me objame... Ampak sva razčistila. Preko prijateljstva ne gre. Jaz sem v sedaj novi zvezi, on je bil že kmalu po tem ko sva končala... :) Life goes on. Zakaj bi šeenkrat začela? Da prideva do enakih zaključkov?
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
pivka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pivka »

uau u 1 mescu si prebolela 4 leta???svaka cast!!! :biggthumpup:
bonboniera
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bonboniera »

to pa tudi jaz ne morem verjeti!
sama tega ne bi zmogla, oziroma bi, če mi res na koncu ne bi bilo več fajn in ne bi bila več tako zaljubljena.

drugače pa spoštujem take ljudi, ki grejo lahko hitro naprej.

sama pa, ko ljubim, ljubim zares in močno in to se zasidra v meni.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

Ja moja kolegica je tud takoj živela naprej, ko je končala 7-leto ljubezen, ki se je vlekla od osnovne šole, do srednje šole. Nihče ni mogel verjeti kako to, da ni nič priazedta...vsi so ji govorili, da bo prišlo za njo....Pa ni.. V takem primeru mislim, da ga je prebolela že času, ko je bila še z njim, kar je čisto možno
Uporabniški avatar
SweetNumb
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: My field of paper flowers

Neprebrana objava Napisal/-a SweetNumb »

*Lara* napisal/-a:Ja moja kolegica je tud takoj živela naprej, ko je končala 7-leto ljubezen, ki se je vlekla od osnovne šole, do srednje šole. Nihče ni mogel verjeti kako to, da ni nič priazedta...vsi so ji govorili, da bo prišlo za njo....Pa ni.. V takem primeru mislim, da ga je prebolela že času, ko je bila še z njim, kar je čisto možno

aaa :eek: res al kaj? Kul, mislim, če si tak človek da greš hitro naprej.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

Ma ja res no...in še takoj čez kak mesec dni je dobila novega fanta..

No AMPAK, tud ona ni popolnoma ubežala "trpljenju" namreč rekla je, da bi jo najbolj bolelo, če bi se ta bivši spečal s tisto, s katero jo je prevaral...No..in to se je tud zgodilo...neki je imel s tisto punco potem...zdaj pa ne vem ali sta skupaj ali ne.

Matr, mene bi tud zvilo, da bi vidla mojga, da bi bil z eno katero bi me varal. To pomeni da sploh ni blo nedolžno varanje :(
sociologinja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sociologinja »

Mene pa zanima koliko časa ste kaj samo jokale potem, ko vas je pustil? Ker jaz res ne morem ničesar drugega. Samo jokam. Povsod in skoz.

Saj jaz vem, da se je že miljardokrat ljubilo in jaz tudi vem, da nas je miljardokrat na svetu, ki imamo zelo ranjeno srce. Ampak jaz se preprosto ne znajdem med vsemi nami... Preprosto mi ne gre.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

*Lara* napisal/-a:Ja moja kolegica je tud takoj živela naprej, ko je končala 7-leto ljubezen, ki se je vlekla od osnovne šole, do srednje šole. Nihče ni mogel verjeti kako to, da ni nič priazedta...vsi so ji govorili, da bo prišlo za njo....Pa ni.. V takem primeru mislim, da ga je prebolela že času, ko je bila še z njim, kar je čisto možno

:ja: živ dokaz sm jst, k za mojim bivšim, s katerim sva bla skup skor 4 leta, nism jokala. Prebolela sm ga že zdavnej v najini zvezi, ampak sm bla tok navezana nanj, da sm kr naprej vztrajala z njim, čeprou me je varu, mi lagou in me psihično uničeval. Tko da ja, to je možno.
Uporabniški avatar
jeanitte
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: koroška

Neprebrana objava Napisal/-a jeanitte »

*Lara* napisal/-a:Matr, mene bi tud zvilo, da bi vidla mojga, da bi bil z eno katero bi me varal. To pomeni da sploh ni blo nedolžno varanje :(

prvo kot prvo: nobeno varanje še nikol ni blo, ni in ne bo nedolžno
- moje mnenje

drgač pa se je meni točno to zgodilo, sicer skor 2 leti nazaj, ampak dobro - še zdej je namreč baje z njo (s tisto, s katero me je nazadnje prevaral in sem js to odkrila in končala vezo) - in ja, ni lep filing sploh

sicer sem ga prebolela, pozabla pa vem da ga ne bom nikol, pa ne samo zato, ker je bil moja prva prava ljubezen (3,3 leta) in sem ga mela rada do konc sveta, temveč predvsem ker me je tako kraljevsko prizadel - ampak vse se vrača, vse se plača zato bom js lepo čičala pa čakala :wink: :twisted: eh, ne. največja možna kazen mu je itak to, da je ostal brez mene :D in da sm js brez njega srečnejša kot kdajkoli :)

tk da vse se da, čeprav včasih mal dlje traja

glavo pokonci in uspešno "okrevanje" želim vsem :bussi:
...if there are roses, they will blossom...
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

jz dvomm da bom kdaj lahko prebolela bivšega, vsaj še zlo dolg časa ne... bil je vse kar sem si želela, in še vedno mislm da sva midva za skupi, nočm sploh pomislt da bi on bil lahko s kero drugo... kergakol druzga tipa spoznam na vsakmu bom najdla neki kar me bo motil in pr vsakem si mislm v cem je bil bivsi bolsi, pa se sami eni cudni tipi so okol mene tko da pol sploh zgubim upanje ce bom kdaj sploh se nasla koga ki je bil tak kot moj bivsi... pa ne da zdej iscem njega v drugih, sam on je bil res moj popoln moski in prav tazga sem si zmeri zelela... zakaj sm bla tok cudna do njega ko sva bla se skupi in ga nism znala obdrzat :cry:
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

hvala. jz upam da bo kmal bolš, sam ful se bojim da nikol več ne bom našla tazga kot je bil on, vsi tipi okol mene so neki neresni, potrebni, pokvarjeni, jebači.... jz ne maram takih, in se bojim da nikol več ne bom spoznala tazga kot je bil on... :( po eni strani si ful želim bit spet z njim, samo nvem če bi se obneslo, ful ga mam rada še zmer, po vsem temu, in bi zanjga res ful nardila... :( zato mi je pa še bol bed ker se mi zdi da me je on prebolel že tkrt ko sva bla skupi in mu pomojem nč kej dost več ne pomenim :(
shy_grl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a shy_grl »

a j kera slučajn tuki k se ji da poslušat jamranje pa jokanje k jst morm neki iz sebe spravt čene se bom razpočla... :? :? ...
prosm če se keri da, da mi piše na zs...
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

shy_grl napisal/-a:a j kera slučajn tuki k se ji da poslušat jamranje pa jokanje k jst morm neki iz sebe spravt čene se bom razpočla... :? :? ...
prosm če se keri da, da mi piše na zs...

mogoče malo pozna, ampak jagodka85 je dobr poslusatelj, prav tako sem pa tudi jaz. moj ZS so ti vedno na voljo :wink:
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

:ja: Tko kot je rekla anoyel :)
Drugače sm ti pa že poslala zs.
Zaklenjeno