Toliko da boš vedla za naslednjič.
miteq napisal/-a:Sicer pa je v prvem postu napisano, da tip ne pride spat, ker igra igre, ne pa, da tip ne pride seksat.
Sessa napisal/-a:Yazmeen napisal/-a:In zakaj je nezrel???
Ne se delat take svetnice, a ve se pa kao nikol ne zadovoljite same, odkar mate fante? Yeah, my ass
in zakaj se je treba zaj tak obnasat?jaz pac to ne delam kr mam ze tri leta fanta in se mam lepo z njim,zal,pa kaj pol?Meni on se ni tak dolgocasen da bi mogla druge gledat da bi se lahko zadovoljila.
g00fy_qa napisal/-a:miteq napisal/-a:Sicer pa je v prvem postu napisano, da tip ne pride spat, ker igra igre, ne pa, da tip ne pride seksat.
Ja očitno da NE pride seksat, če raje igra igrice, ona pa se ga itq vmes 3x naveliča čakati.
Meni se zdi kaj takega pač nesprejemljivo: prvič to, da raje igra igrice kot je z njo in drugič to, da si ga raje drka kot da je z njo. In to nima povsem NOBENE zveze s kao lepšimi ženskami na netu in njenim ljubosumjem na njegovo roko.
miteq napisal/-a:Babe zaplankane.![]()
In kaj zdaj, če si ga tip drka? Ste ljubosumne na njegovo roko? Ali pa na lepše in manj zavaljene ženske, ki jih lahko najde na internetu? Dajte se skulirat in ne imejte povešenih ust, ker si je tip pač privoščil malo manj zahtevno lastno potešitev. Včasih pač zapaše, da si ga na hitro zdrkaš, ker a) nimaš energije za kaj več, in b) se ti pač lušta samo golega in hitrega orgazma.
In ne mi rečt, da si jo pa ve nikoli ne mečkate.
Sicer pa je v prvem postu napisano, da tip ne pride spat, ker igra igre, ne pa, da tip ne pride seksat.
miteq napisal/-a:Zdaj boš pa rekla, da morate punce biti vedno v središču pozornosti? Vas je potrebno tudi zvleči v stranišče, kadar nas tiši, samo zato, da ne boste imele občutka zapostavljenosti?
Upam, da se zavedaš, da je še veliko drugih stvari, ki jih ljudje radi počnemo, in da nekaterim ljudem ni primarni cilj biti 24/7 z nekom v smislu riti in srajce.
EDIT: Če dodam...
Čar skupnega življenja ni v tem, da skupaj spiš, skupaj ješ, skupaj sereš in skupaj dihaš, ampak v tem, da te prisotnost drugega pomirja in olajša življenje, kljub temu, če eden od partnerjev gleda TV, drugi pa bere knjigo.