Nina Osenar
shy girl napisal/-a:polly-polly napisal/-a:KiLLyKa napisal/-a:Sessa napisal/-a:hahaha nevem kaksen moski rece nini osenar brezvezna
mojmu tipu je ona odvratna. torej kakšen moški je?
Pameten in moški z okusom
Podpis!
aha!
men je enkrat en tip reku --> ce bi hotu kosti bi svojo rit šlatou,.... poleg tega da je še tko zlo na nizkem z inteligenco in obnasanjem...
dobr da ni blondinka, bi nam bla se u sramoto

Zivljenje je piskotek!
Sessa napisal/-a:Tamala_mrha napisal/-a:Sessa napisal/-a:Tamala_mrha napisal/-a:Sessa napisal/-a:hahaha nevem kaksen moski rece nini osenar brezvezna
A si ti že slišala, da je toliko kot je moških tudi okusov?Pri takšni utrujajoči ženski pa je še več možnosti, da je normalen tip (ki na žensko ne gleda samo kot na trofejo brez možganov) ne bi prenašal plus lahko mu že v osnovi ne bi bila všeč.
to pa dela žensko ljubosumje
Daj ženska smiri konje. A zdaj smo vse, ki nam Osenarca ni všeč, ljubosumne nanjo ali kaj?Face it, ni nam všeč (ne po karakterju, ne po videzu). Tako kot tebi ena druga ženska ni všeč (pa naj bo znana ali ne), tako meni ni ona. In si zato zdaj ljubosumna na vsako, ki ti ni všeč? Če ti gre nekdo na živce in ga pač ne moreš gledati in poslušati, ne moreš biti ljubosumen nanj.
Get a life. Komentira pa lahko VSAK, ne glede na to, če ti je nekdo kul ali ne.
mater mas cas na silvestrovo...
nimaš več kaj za rečt?

Babe
A lahko nehate?! enim je všeč, drugim ne, nehajte že s takšnimi..
Ni dovolj, da se je že tema o groharci zaklenila? Al je vaš cilj, da se še ta? Sicer meni je še vedno Nina veliko bolj všečna kot Sanja.. (čeprav ni niti Nina nek presežek talenta)
Hmm.. malo opozorila, da nebo spet kera kokodakala preveč
Sessa, shy girl: posti v stilu "podpis/se strinjam/itd" niso dovoljeni & jih brišejo, tako da dejte se izogibat temu.. nevem, a je pretežko dopisat še svojo utemeljitev zraven?
Sessa, KiLLyKa - chill
(btw: Sessa ni se treba dret.. če greš brat pravilnik piše tudi, da pisanje z velikimi ni dovoljeno..)
sixty, če se ne motim in sem pravilno razumela kaj je inaa napisala.. nima nič proti blondinkam(?)

A lahko nehate?! enim je všeč, drugim ne, nehajte že s takšnimi..
Ni dovolj, da se je že tema o groharci zaklenila? Al je vaš cilj, da se še ta? Sicer meni je še vedno Nina veliko bolj všečna kot Sanja.. (čeprav ni niti Nina nek presežek talenta)

Hmm.. malo opozorila, da nebo spet kera kokodakala preveč

Sessa, shy girl: posti v stilu "podpis/se strinjam/itd" niso dovoljeni & jih brišejo, tako da dejte se izogibat temu.. nevem, a je pretežko dopisat še svojo utemeljitev zraven?
Sessa, KiLLyKa - chill

(btw: Sessa ni se treba dret.. če greš brat pravilnik piše tudi, da pisanje z velikimi ni dovoljeno..)
sixty, če se ne motim in sem pravilno razumela kaj je inaa napisala.. nima nič proti blondinkam(?)