Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
meni pa se dozdeva, da se mi bo zmešalo ... kr brez razloga sem že cel teden neka žalostna, natakljiva, zjočem se brez razloga, bognedaj, da se spomnim na kak dogodek povezan z njim (posredno al pa neposredno), pa ne vem zakaj, ker je blo nekaj časa nazaj že čisto okej oz. sem normalno funkcionirala. danes ponoči doooolgo nisem mogla zaspat, pa še to sem na vsake tolko zmočla pojšter, ves čas sem sanjala njegovo bivšo ( od kod?
).
neki taki bedni filing mam, vem, da me nekaj podzavestno tišči/muči, ampak res ne vem, kak si pomagat. naj vse, kar me muči nekam napišem al kaj? res ne vem. ker bi rada, da je to za mano, in ravno zdaj, ko bi moralo iti na boljše, se meni vse ruši.
vem, da bi morala določeni osebi (v bistvu tej njegovi bivši, ki sem jo sanjala) nekaj stvari povedat/priznat, ampak ne vem, če vse to še sploh ima smisel, ker je itak stvar končana. mah, k vragu z vsem.

neki taki bedni filing mam, vem, da me nekaj podzavestno tišči/muči, ampak res ne vem, kak si pomagat. naj vse, kar me muči nekam napišem al kaj? res ne vem. ker bi rada, da je to za mano, in ravno zdaj, ko bi moralo iti na boljše, se meni vse ruši.
vem, da bi morala določeni osebi (v bistvu tej njegovi bivši, ki sem jo sanjala) nekaj stvari povedat/priznat, ampak ne vem, če vse to še sploh ima smisel, ker je itak stvar končana. mah, k vragu z vsem.
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
Pred pol ure sva nehala. Zarad enega neumnega prepira. Skup sva bla skor tri leta. Men se bo zmesal
Res ga mam rada. On pa mene ze dolg ne. Pa vseen... kako pustit nekoga, ki ga mas neizmerno rad, ceprav ves da on tebe nima? No, sej zdj me to itak ne zanima vec, ker je on pustil mene. Sploh ne dojemam. Nocem dojet. Nocem si priznat. Nocem, da je tako. Res ga mam rada. Nevem a bi jokala a bi kricala, a bi kej razbila, a bi sla ven pa se ga napila, a bi sla tja kjer vem, da ga bom srecala? A bi sla z enim, ki sem mu vsec, v kino? Poklicala bi kksno prjatlco pa sploh nevem katero. Pa nocem jim jamrat o njem, ker sem jim ze preveckrat pa jim tokrat ne bom. Pa sploh nevem ce sva zares nehala... a bova cez tri dni, ko se oba mal pomiriva spet skup. Pa sploh nocem bit vec z njim. Sam zakaj mi je potem tako hudo? Rada bi z njim govorila pa ga nocem poklicat, ker vem da me noce slisat. Pa vem, da me ne bo poklicu. Ne vem kaj naj naredim... najrajs bi cez balkon skocila...

Res ga mam rada. On pa mene ze dolg ne. Pa vseen... kako pustit nekoga, ki ga mas neizmerno rad, ceprav ves da on tebe nima? No, sej zdj me to itak ne zanima vec, ker je on pustil mene. Sploh ne dojemam. Nocem dojet. Nocem si priznat. Nocem, da je tako. Res ga mam rada. Nevem a bi jokala a bi kricala, a bi kej razbila, a bi sla ven pa se ga napila, a bi sla tja kjer vem, da ga bom srecala? A bi sla z enim, ki sem mu vsec, v kino? Poklicala bi kksno prjatlco pa sploh nevem katero. Pa nocem jim jamrat o njem, ker sem jim ze preveckrat pa jim tokrat ne bom. Pa sploh nevem ce sva zares nehala... a bova cez tri dni, ko se oba mal pomiriva spet skup. Pa sploh nocem bit vec z njim. Sam zakaj mi je potem tako hudo? Rada bi z njim govorila pa ga nocem poklicat, ker vem da me noce slisat. Pa vem, da me ne bo poklicu. Ne vem kaj naj naredim... najrajs bi cez balkon skocila...

Kaj narest? Lahko greš z mano na pijačko, ker vidm, da si iz Kranja, pa sm čist nevtralna oseba, k pač vse, kar lahko nardi, je to, da posluša. Lahko prnesem eno škatlo robčkov s sabo, pa boš jokala v enem kotu kafiča. Samo ne mislt na trapraije, kot so to, da boš skočila čez balkon ... pa sej vrjetno si se mal hecala ane
Drugač pa ... vem, da boli, ampak če drugač ne gre ... a bi bla rajš še naprej z njim, čeprou veš, da te nima več rad? No ja, sej pravš, da nočeš bit vveč z njim ... torej? Jokej, dokler ti ne bo bolš, nejga pa pust pr miru, ker ti bo pomoje sam še bolj zamoru lajf. Mogoče ga tud ti nimaš več tok fejst rada, ampak si samo navajena njegove bližine ... ne vem, samo ugibam.
V glavnem, ne bom govorila, da ne bodi žalostna, ker vem, da boš ... če boš kej rabila, sem na sodišču, pa prid na obisk
ne ne, hecam se, samo res mi lahko pišeš, pa greva na pjačko ... mi je že marsikera jokala, tko da ne bi bla prva, pa še nobena od tvojih prjatlc nism (saj ne, da bi vedla), tk da sploh ni panike ... kokrkol že ... drži se :bussi:

Drugač pa ... vem, da boli, ampak če drugač ne gre ... a bi bla rajš še naprej z njim, čeprou veš, da te nima več rad? No ja, sej pravš, da nočeš bit vveč z njim ... torej? Jokej, dokler ti ne bo bolš, nejga pa pust pr miru, ker ti bo pomoje sam še bolj zamoru lajf. Mogoče ga tud ti nimaš več tok fejst rada, ampak si samo navajena njegove bližine ... ne vem, samo ugibam.
V glavnem, ne bom govorila, da ne bodi žalostna, ker vem, da boš ... če boš kej rabila, sem na sodišču, pa prid na obisk

-
- Kofetarica
- Kontakt:
ojoj boga! za začetek se pomiri in mej trezno glavo! sploh ne razmišlaj o tem da bi se čez kaki balkon vrgla al pa kaj podobnega! ja kak pustit nekoga, ki ga maš rad on pa tebe ne!? se tu je ves odgovor, on tebe nima! mene moj tudi po treh letih več ni mel, no reko je da sem mu kod sestra!! po treh letih!...ja treba je to za sabo pustit...saj se boš pobrala, verjemi! pokliči kako kolegico, jaz sem best frendico, pa sem si ji eno uro v telefon jokala! pomaga! drugače pa...drži se, pa če te kaj muči, tak lahk tu na forumu napišeš! pa ne skrbi vse se bo uredilo!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
motorola napisal/-a: naj vse, kar me muči nekam napišem al kaj? res ne vem. ker bi rada, da je to za mano, in ravno zdaj, ko bi moralo iti na boljše, se meni vse ruši.
Uf, ej to bi ti pa priporočala. Da napišeš vse kar ti pade na pamet, svoja občutja, vse... Na koncu pa kakšno morebitno rešitev.
To sem sama naredila (kar precej časa nazaj sicer) in res da nisem nikogar prebolevala - takrat sem imela super fanta in sem ga tudi super obremenjevala s svojimi problemi

Hej bejba....vem da ti je hudo in da ti ni nič jasno. Hm....po treh letih sta končala. Če je to res, da te nima več rad..potem se je to moralo že nakaj časa vleči...ker..kar tako izgubiti čustva tudi ne moreš..sploh po treh letih.
Nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha! To si zapomni. Ne rabiš ga klicati, ker te bo mogoče sam.
Ena pozitivna rešitev oz. konec zgodbice je tale:
Človek se šele potem zave kaj je imel, ko to izgubi. Pusti mu malo časa. En teden preživeti sam še gre...potem pa počasi čutiš, da si izgubil nekaj zares velikega. Tudi jaz sem lahko pol dneva mirna..v smislu "ok..narazen sva šla"...potem je pa že katastrofa, ko pomisliš česa vse ne bo več, kaj ne bom več počela..itd.
Pomiri se, čeprav vem da ti je hudo in vrjamem da ko pišeš semle gor, se ti utrne tudi solza...ampak zato smo me tule, da ti pomagamo...Včeraj sem isto preživljala krizo..in super mi je blo, ko so mi nekatera dekleta pozitivno svetovala.
Negativne komentarje preskoči..ne muči se še s tem...dovlj hudo ti je, da bi še slabše brala...
Drži se
Nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha! To si zapomni. Ne rabiš ga klicati, ker te bo mogoče sam.
Ena pozitivna rešitev oz. konec zgodbice je tale:
Človek se šele potem zave kaj je imel, ko to izgubi. Pusti mu malo časa. En teden preživeti sam še gre...potem pa počasi čutiš, da si izgubil nekaj zares velikega. Tudi jaz sem lahko pol dneva mirna..v smislu "ok..narazen sva šla"...potem je pa že katastrofa, ko pomisliš česa vse ne bo več, kaj ne bom več počela..itd.
Pomiri se, čeprav vem da ti je hudo in vrjamem da ko pišeš semle gor, se ti utrne tudi solza...ampak zato smo me tule, da ti pomagamo...Včeraj sem isto preživljala krizo..in super mi je blo, ko so mi nekatera dekleta pozitivno svetovala.
Negativne komentarje preskoči..ne muči se še s tem...dovlj hudo ti je, da bi še slabše brala...
Drži se

Punce super ste
Ga bom pustila pri miru neki casa. Pa bomo vidl kaj bo. Zdj sem se mal pogovarjala z eno kolegico pa mi je trenutno mal bols. Sej verjetn bom kmal spet jokala. Ampak vseen. Ta trenutek sem vredu. Grem pod tus pol pa se mal vn pogledat. Pustila ga bom na miru pa nej dela kar hoce. Sej se tud brez tipov da dobr met ane
Jagodka za kavo se pa lahko mal kasnej zmenva... ce bos mela cas.

Jagodka za kavo se pa lahko mal kasnej zmenva... ce bos mela cas.
-
- Kofetarica
- Kontakt:
no vidiš da gre!
sam pozitivno naprej pa bo! vem kako se počutiš, ker sem 2.2.2007 isto doživela, tud je blo tri leta, pa isti razlog za konec zveze! men je sam jok pomago, in sicer sem se jokala, po cele dneve, ker žal nisem bla dovol močna da bi se pobrala! upam da pri tebi nebo tak...drugače, pa verjemi, da boš itak prebolela, ker čas zaceli vse rane! sam pozitivno naprej!

življenje je igra,igraj jo,
- SweetNumb
- Sramežljivka
- Kraj: My field of paper flowers
hjo... danes sem ga na avtobusu vidla...pol ko sem ga vidla me je glih gledal. Mislim...malo mi bed rata, ko na ii2 berem vse komentare od njegovih kolegic...
Zaj je itak že 4 mesce odkar je blo konc. Samo, jebiga, še kr se ne morem sprijaznit. Ni mišleno slabo, ampak je kr boljše, ko berem da nas je več takih...

Joj, js se tut še kr tak bedno počutim. Full sm osamljena, razočarana,... Nikol ga ne bom prebolela. Bil je moj prvi resni fant. Pol mi pa po 3 letih reče, da je konc...
Tak ga pogrešam, kljub vsemu
Letošnji prazniki so bli najhujši, kar sem jih dožvela. Pustu me je mal pred božičem.
Upam, da se bom lahk pobrala in zaživela naprej.
Tak ga pogrešam, kljub vsemu

Letošnji prazniki so bli najhujši, kar sem jih dožvela. Pustu me je mal pred božičem.
Upam, da se bom lahk pobrala in zaživela naprej.