Izobrazba???

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Odgovori
Uporabniški avatar
flavia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a flavia »

iluzija napisal/-a:
flavia napisal/-a:sem brucka in sem na pol bolana in ne vem če bom šla lahko 1.10. v lj po indeks( filo.fax)... lahko gre kaka frendica namesto mene-rabi kšno pooblastilo al podobno?

Indeks lahko dvigneš tudi čez štirinajst dni na referatu :D ... Pa tista "slavnostna podelitev indeksov" - ne verjamem, da bi ga prvi dan sploh dobila (jaz ga lansko leto en teden sploh dobila nisem, letos se bom verjetno spet ukvarjala s tem - sem se ponovno v prvi letnik vpisala :wink: ).

kaj pa to da se mam za vpisat v skupino-a ali b... to pa moram v pondelk... kaj naj?
let's talk obout...
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

flavia napisal/-a:kaj pa to da se mam za vpisat v skupino-a ali b... to pa moram v pondelk... kaj naj?

Uf, to pa ne bi vedela... A to si dvopredmetno? In ti prav piše na spletni strani, da moraš za to priti v ponedeljek?

Vseeno mislim, da pooblastila niso potrebna.
ellizabeth
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ellizabeth »

a mi lahko katera svetuje...

moja sestrica ima željo študirati medicino, ampak ona je hodila na srednjo ekonomsko šolo. uspeh v 3. in 4. letniku je imela pravdober. zdaj hodi na maturitetni tečaj in je za izbirna predmeta izbrala biologijo in zgodovino.
ali ima možnosti da pride na medicino? če ima kakšen uspeh bi morala imeti pri maturi?

obe se vam zahvaljujeva za pomoč
kizzy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kizzy »

hm glede na to da je bla omejitev lansko leto 84,5 (podatke in podrobnejši potek izračuna točk najdeš tule: http://www.vpis.uni-lj.si ) pa da je bla pravdobra to pomen, da mora met na maturi vse predmete z oceno 4 ali več - torej več kt 20pik
Uporabniški avatar
tamala_181
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tamala_181 »

študiram splošno jezikoslovje..nasledn let pa se nameravam prepisat na slovenščino :)
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

Js pa studiram oz. zakljucujem studij javne uprave, vendar ze razmisljam, da bi sla se naprej v tej smeri.
Uporabniški avatar
Ashley***
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Ashley*** »

Trenutno sm v drugem letniku na Pravni fakulteti v LJ. Včasih je treba mal potrpet pa zobe stisnt drugače pa..i love it :love:
Uporabniški avatar
Antea
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Antea »

matematiko na FMF
Anja89
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Anja89 »

^^ pa sva že 2 :P
ellizabeth
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ellizabeth »

še eno vprašanje imam glede medicine. sestrica lahko pride nanjo z maturitetnim tečajom ane?
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

ellizabeth napisal/-a:še eno vprašanje imam glede medicine. sestrica lahko pride nanjo z maturitetnim tečajom ane?

seveda! Maturiteni tecaj je ravno temu namenjen, da si pridobis gimnazijsko maturo. ta pa je tista, ki ti odpre vrata na medicino. opravljen maturitetni tecaj = opravljena gimnazijska matura :wink:
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

ZDej sem 4. letnik in se še odločalm med razrednim poukom, pedagogiko ali andragogiko. Zelo rada bi šla na predšolsko sam ne bom mela dost točk :(
Uporabniški avatar
star7
Debatorica
Debatorica
Kraj: tam, kjer so zvezde

Neprebrana objava Napisal/-a star7 »

js sm lani končala srednjo vzgojiteljsko in nardila peti gimnazijski predmet in se vpisala na slovenistiko v NG - kamor zdj hodim :)
kizzy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kizzy »

s srednje ekonomske šole prek maturitetnega tečaja uspešno prispela in v polnem teku na komunikologiji na FDV
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Medicina
I laugh at gilded butterflies.
Odgovori