O tem sem sicer že "pojamrala" v eni temi, kjer mi je nekaj punc super svetovalo...Pa vndarle, me zanima še kakšen pozitiven nasvet
Pač gre za zadevo, da sva z bivšim spet skupaj..leto dni...in da se ne morem otresti tisstega, kar je imel pol leta ko sva bila narazen. Pač...boli me to, da je bil s tremi bejbami v tistem času. In to je počasi prihajalo na dan. Najprej da je bil samo z eno..kar me je full bolelo...potem ko sem bla recimo o.k. izvem še za drugo...in ko sem še to prebolevala in dobesedno trpela...ter imela "recimo" za sabo...zvem od njega (v navalu jeze) da je bil še s 3. ...in to je bla njegova sodelovka, s katero sem se poznala. Z nobeno ni mel kaj več kot le sex...morilo ga je ker je tudi ves čas name mislil..tako da vrjamem da ni ravno super-duper užival.
Tudi jaz sem bila tisti čas pol leta v zvezi z drugim...ampak on je to sprejel..jaz pa ne morem za njega..
Pač....predvidevam da tiste, ki niste bile nazaj z bivšim..ne morte razumeti teh občutkov. Lažje je ko dobiš novega fanta in zveš, da ima že 10 bab za sabo...kot pa ko zveš za bivšega, da je bil vmes s tremi. Ma sej sm bla tud jaz z enim pol leta...samo on je to normaln sprejel...jaz pa za njega ne morem.
Full me boli...in že tretjič me je zadelo, že tretjo prebolevam in ne vem če mi bo uspelo. To je kot da se ti roka lomi na enem in istem kocu. Da se ti trikrat zlomi...je pa že vprašanje kako se bo naprej celilo..če se sploh bo. Skratka....danes sem res dala vse pod vprašaj..
trenutno se počutim fulll žalostno in mi bo srce razneslo od bolečine
Nisem si mislila, da je tak...Ves čas mi je trdil, da sem bila edina pri njemu..v postelji(ker sem ga enkrat to vprašala)...No...zdaj niti to ni več res...sodelovka je tud enkrat bla...Tudi to me boli...sem pač mislila da je vsaj to "samo moje"... No sej ta sodelovka ni bogve kaj..in jo poznam...tak da..vsaj nekaj

Naj omenim še to, da če nebi bilo tega, bi bilo super. Ujameva se povsod, rada se imava zelo..ker sicer nebi šla ponovno nazaj. Ampak ta preteklost me dobesedo ubija. Jezim še to, ker je vedel da me te stvari ubijajo in ko sem za vsako izvedela sem bila zelo prizadeta in šokirana...vse to jebremzalo najino zvezo...Zakaj za vraga mi je sploh moral povedati še za tretjo... v navalu jeze? Po eni strani se mi zdi zelo nesramno od njega in glede na to, da je vedel da če bom še en udarec doživela...da se bom zlomila, ter da bo zveza po možnosti uničena.

Hvala že vnaprej za odgovore in hvala tudi tistim puncam, ki so mi že svetovale. Žal se situacija ni nič izboljšala in najina zveza je zaradi tega na peclju oz. nitki