Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

Ohoo..je kar nekaj resnice izrečeno v jezi...
on men težko laže, ker ne zna lagati. Vem kdaj pomeni beseda "NE" ne..in kdaj pomeni "NE"..kot..v smislu.."ma prav imaš...ne govorim resnice". Nič mi ne more skrit. Tako kot je v jezi rekel, da je bil še s tretjo...potem je to zanikal še cel naslednji dan..ampak sem vedela da ni res...in pol je kooončno priznal.

Jz sm pa še vrtala..jeej bravo jaz :evil: . Ma škoda k ne zna mal bolj prepričljivo lagat.

Jz drgač nisem zgubila zaupanja v njega...ampak me skrbi kako je pri drugih fantih..pri tistih ki znajo dobro lagat, se izmikat..itd :(
Uporabniški avatar
barby1987
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a barby1987 »

Ja, js sm bla tak neumna. On mi je lagal - in to zelo, zelo dobro. Velik stvari sm odkrila, velik je verjetno ostal skritga. Večkrat se je zlo grdo do mene obnašu, včasih tut do mojih kolegic in familije. Full velikrat je vse spakiru pa šel za en tedn, pol pa prišu nazaj pa se mi opravičval. Vse je bla ena sama vlka laž. Js sm si pa zatiskal oči, pa upala da se bo spremenil. Sej ne rečem, velikrat sma se mela ok... Eh, kljub vsemu ga mam rada. Kak je to hudo, no!!

Js kr neki bluzim... Čist sm že fertik. Ej, res me je uniču. To je čist preveč hudo. :cry: :cry: :cry:
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Ej Barby...kakega tipa si mela to no! Posuši solze hitro! Zdaj ti pa povem, da obstajajo bolj odkriti, nežni, pošteni in ljubeči fantje. Saj to boš sama spoznala, ko boš "ujagala" in spoznala kakšnega novega. To ti nebi smel delati. Dobro..pa saj s partnerjem se vsak skrega...ampak laži pa res niso prijetni del zveze, tudi enotedenski odhod nič ne pomagajo. Si predstavljaš, da bi imela z njim majhnega otroka...in ko bi njemu dokipelo bi spokal in šel..? in se vrnil čez hm..teden dni?

Ne no..barby...sej vem da je tečno, sploh ker te je na tak gnil način odj*bal..sam verjemi da si na boljšem kot pa on, ki si je nakopal starejšo žensko z otrokom :!:
Še neki...praviš, da sta bila zaročena? Koliko star pa je on?
Uporabniški avatar
barby1987
Sramežljivka
Sramežljivka

On je star 22, js pa 21. Hodit sma začela že v srednji šoli. Eh, sej zdej iz dneva v dan bolj spoznavam da je boljš tako.
Sam zaupanje do tipov sm pa zgubla... On je bil moj prvi resni fant. Prvi je, ki sm ga domov prpelala - vsi so ga mel radi...

Še neki... Kaj njegove stvari pa darila, ki mi jih je kupoval pa prstan mu naj po pošti pošlem al kaj naj nrdim??
Pa v bistvu moja mami mu je posodla enkrat kr neki dnarja. Takrat je rekla, da bo že enkrat vrnu... A naj to zahteva nazaj?

Sposodu si je 800 EUR, vrnu je 300 EUR. Zdej pa ne vem, kaj nej nrdim. On je pol men par stvari kupu. A nej zahtevamo keš nazaj al ne? Pa 3 leta je zastonj žvel pr nas, pa vsi so mu šli na roko vedno...
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

keš zahtevaj nazaj, daril ne vračaj. jih spravi v kakšno škatlo, jih uporabljaj, če so uporabna ali zavrzi. tudi ti ne zahtevaj daril.

če bo on kaj zahteval od tebe, mu vrni ter si misli svoje...

denar pale zahtevaj nazaj in poskrbi, da bo vrnil, drugače boš ti mami dolžna! :wink:

to, da je zastonj živel pri vas, pa pozabi...verjetno ni bil pri vas ker ni imel kam iti ampak zato, da sta bila vidva skupaj!
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

Se strinjam...daril ne vračal in ne zahtevaj od njega, denar pa.
To z darili je meni tak osnovnošolsko...jaz če bi htela mojemu vrnit darila bi morala krepko pomislit kaj mi je sploh on dal (kozmetiko, perilo...) ker po tolko letih več res ne vem. Denar pa je nenazadnje od tvoje mami in 500€ tudi ni malo...

Pa uspešno prebolevanje :bussi:
Houd de wereld tegen
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Jaz ves nakit, ki sem ga dobila od bivšga, še vedno veselo nosim, ker mi je pač ful všeč in sem ga nosila že prej, zakaj bi ga pol dala dol sam zato, ker mi ga je pač on kupu; men je to čist normalno.
Uporabniški avatar
barby1987
Sramežljivka
Sramežljivka

Evo, zdle sm zvedla... Narazn sma šla pred 14 dnevi. On mi je zdle reku kak noro rad ma to žensko. In da je seks z njo velik boljši. Pol je pa reku, če sma lahk prijatla... js sm ostala brez besed!!

A me je sploh mel rad?? En dan pred tem ko me je pustu, je reku kak me ljubi.
Js ne vem več kaj nej nrdim... Zakaj se to ravno men dogaja??
lucero
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lucero »

Sej nimaš več kej nardit, je tudi meni en bivši do zadnjega trdil, da me ima ful rad in in se tudi tako obnašal potem pa kar naenkrat konec in mi reče, da ni že dolgo nič čutil do mene.
Vem, da ti je zdej težko, ker je to kr stresno, sam boš videla, s časom se vse pozabi.
Glede priajteljstva z njim pa ne vem , če ga imaš še zmeraj ful rada je bolje, da prekineš stike z njim, ker boš potem samo trpela....
ko sm js končala z bivšim sva se non stop slišala, k meni je prihajal in mi je blo vse skupaj še težje tko, da sm se pol odločla, da ga dam proč z lajfa in mi je blo tkoj lažje, ker nism več mislila nič na njega, zdej pa se sploh ne spomnim, da bi kdaj obstajal:)
Edino, če sama vidiš, da bi lahko bila v kontaktu z njim, sam ne vem no, js ne bi bila, ker bi ga potem težje prebolela.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

ah ja...mene je najboj strah tega, da prve ljubezni nikoli ne preboliš...Tako kot pišejo punce tule. Kako naj bom potem nekoga resnično ljubila, če se mi bo srce ob bivšem še vedno stopilo :(
Uporabniški avatar
Delilah*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a Delilah* »

men se zdi da del tiste prve ljubezni vedno ostane nekje s teboj..res je, da pridejo druge, mooče celo bolše in močnejše ljubezni, sam tista ta prva vedno ostane nekje v tvojem srcu..js vem za mojga bivšega, da bo del mojga srca vedno ostav pr njemu, sam se bom pa potrudla da bom z ostalimi deli imela nekoga tak rada kot sm mela njega, če ne še bolj.
Don't like her. Don't pick her. Don't be with her.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Lara, to je laž :wink: Prvo ljubezen seveda da preboliš.Pozabiš je ne nikoli, kot miljon ostalih stvari ne pozabiš.Še vedno jo imaš v spominu, ne morš kar tko pozabt kar je bilo.In to je čist prav.Žalostna ali ne, še vedno je del tvoje pretelosti in tebe, nevem zakaj bi pozabljal tiste najlepše trenutke ki si jih delila z enkom ki si ga imela rada.Slabi trenutki čez čas itak izpuhtijo in se spominjaš samo lepih.
življenje gre naprej in tudi čustva gredo anprej, čeprav se včasih zdi da so obstala in da se nikoli več ne bodo premaknila.ampak srce gre tudi napre, samo dopustit mu moreš, naredit črto in živet dalje.je težko,a mpak treba je plac v srcu narest še za kakšnega drugega, bolj vrednega zate :wink:
vsakega je v fazi preoblevanja strah; kaj pa če bom skos jokala, kaj pa če me bo skos bolelo...Ampak mine...S časoma mine.
glavo gor in pojdi, v novo leto brez bolečin. :)
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

MA saj jaz nisem končala....se pa bojim če bom. PAč s fantom imava zdaj hude težave in saj veste kako je to iz danes na jutri, ko je kao konec...a niso niti dorečene zadeve ne nič. Pa hja...oba se imava zelo rada, vendar je "tista" stva, ki mene tišči in ...grrr..uničuje vse
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

no, veš vnaprej :D
če te pa zadeva tišči je pa najbolje da jo vržeš ven.Če jo ne boš, te bo tiščala še naprej in to je najhuje.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

sej sm že napisala...tule..kaj me tišči. No..mogoče bi bilo bolje, da kar temo odprem...? Čeprav mi je tu že nekaj punc svetovalo..

MA dobro..bom odprla temo in bo jasno vsem kaj me tišči :)
Zaklenjeno