Kako ga osvojiti?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
tdy
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: primorska

Neprebrana objava Napisal/-a tdy »

skupi mata vaje?
tam je pa ponavad manj ljudi al kako, tam do dvajset?
to bi se pa pol dal da se k njemu usedeš, preden kašn kolega iz une skupince pride :wink:
prašaš če je frej sedež, se usedeš zraven njega,pol pa debata :)
če je drugače videt tak komunikativen in priljuden,
ne bi smel bit problem, škoda enga meseca časa :)

ma a tud na kave ne hod ta tip al kaj? v kašn bar blizu faksa?
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

Kako pa gledate na temo, da bi dva sošolca hodila na faksu, ki ni tako številcen - cela generacija 50 ljudi, na vajah pa okol 20 ali manj?

Se pravi je to mala skupinica ljudi in se vsi med seboj poznajo. Se zapletes v zvezo s sošolcem... torej si ves čas skupaj, po možnosti sta v isti skupini, imaš predstavitve pred fantom, vsi na faksu vedo za vaju, morda se naveliščas, ker sta toliko časa skupaj, ko gresta narazen je to neprijetno za oba... ?

To bi bil samo en pogleg na to stvar - pesimisticen pogled.

Obstaja pa tudi varianta, da pač druženje na faksu osredotočiš izključno na odnos sošolec in sošolka in se temu primerno tudi vedeš. Se izognes pogledom sošolcev. Ko pa je predavanj, vaj konec pa sta par. Torej, da ločiš šolo in zasebno življenje. Po mojem bi na tak način lahko reč ok funkcionirala. Malo distance, razmišljanja in bi šlo.

Verjetno je razlika ali gre za srednješolsko zatreskanost v sošolca, kjer resnično ždiš po 7ur skupaj kot pa fakulteta, kjer si star na 20 let in si bolj zrel ter modrejše razmišljaš.

Ima kdo dejansko izkušnjo s kolegom/kolegico s fakultete, kako se je ta izkušnja razvila/dogajala/morebiti končala...?
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Petko
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Petko »

Vame je bilo zaljubljenih nekaj sošolk. Za nekatere mi ni uspelo izvedet, katere so, pri drugih pa je vse v vodo padlo. :(
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Petko napisal/-a:Vame je bilo zaljubljenih nekaj sošolk. Za nekatere mi ni uspelo izvedet, katere so, pri drugih pa je vse v vodo padlo. :(

Malce nesmiselno napisan post, brez zamere. Kako veš, da je bilo kar nekaj sošolk zaljubljenih vate, če ti ni uspelo izvedeti katere so? Ja kje si pa potem izvedel, da je nekaj sošolk bilo vate zaljubljenih?

Me pa predvsem zanima del, kjer si napisal, da je vse padlo v vodo. Kaj se ti je pripetilo s temi sošolkami - malce več inf. je dobrodošlih. :wink:
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Petko
Sramežljivka
Sramežljivka

Dobival sem ljubezenska pisemca, tako sem vedel, da so nekatere vame.
Pri tisti, ko je vse "v vodo padlo"; bila sva si preveč različna po razmišljanju.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

petko, koliko si pa star? :)
Petko
Sramežljivka
Sramežljivka

Jochie napisal/-a:petko, koliko si pa star? :)
To sem že nekje omenil.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

Petko napisal/-a:
Jochie napisal/-a:petko, koliko si pa star? :)
To sem že nekje omenil.

pa je težko dvakrat omenit??? :D
Petko
Sramežljivka
Sramežljivka

Naj ti olajšam življenje; 22.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Da nisi morda intelektualna kurba a? :wink:

:lol:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Miss M.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Supernova Heights

Neprebrana objava Napisal/-a Miss M. »

Jaz tudi hodim na faks, ki ni tako velik in se vec ali manj vsaj tisti starejsi med sabo poznajo oz. ce poznas nekoga, sigurno po vezah poznanstvo pride do pomoje skoraj vsakega osebka na soli...
Jaz sem letos brucka in sem 'ugledala' ( :D ) studenta 2. letnika.. mojega trenutnega fanta :D ... Malo sem povprasala pri sosolkah, ko je sel mimo, kdo je in kaj je.. Sem hitro izbrskala tudi MSN, tam sva se kaksen mesec menila in se le uspela zment za pijacko.. The rest is history :D
Parkrat smo imeli kaksne skupne aktivnosti, izleti ipd., tam sva imela cisto kolegovsko komunikacijo, ker nama ne sede zijanje folka... Ko je pa konec predavanj ali vaj je pa druga zgodba.. Ceprov trenutno ga tolk pogresam, da mi bom v cetrtk pred celo solo lubija prtisnla..

Vse se da, ce se hoce. Imej sam v mislih, da je njemu sigurno lih ene tolk nerodno, kot tebi :twisted: ta misel pomaga, resno :lol:
What's the story, morning glory?
Nannya-1
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nannya-1 »

Miss M. napisal/-a:Jaz tudi hodim na faks, ki ni tako velik
Kateri faks pa, če ni skrivnost? :o
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Miss M. napisal/-a:Jaz sem letos brucka in sem 'ugledala' ( :D ) studenta 2. letnika.. mojega trenutnega fanta :D ...

tu je razlika. eno je, da je z istega faksa. drugo pa je, da hodita skupaj na predavanja in vaje. ne ticita stalno skupaj.

ampak me veseli, da lahko preberem eno pozitivno izkusnjo :wink:
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
ice-red
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: primorska

Neprebrana objava Napisal/-a ice-red »

mogoče ma katera predlog kako nej osvojim tipa, ki hod k men v službo kot stranka? je pa vsak dan pr men, sam ne vem kako naj ga dobim na svojo stran??

ma kera kako izkušnjo s tem?
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

^^ Na račun al pa na kakšen listek mu napiši svojo telefonsko. :P
Odgovori