Za verouk pa se ne vem. Ker tam te filajo z takimi neumnostmi. Bomo vidl kako se bova odlocila z bodocim mozem.

Mayflower* napisal/-a:gregalina napisal/-a:^^Tole pa res nima smisla. Če že neki začne, naj dokonča. Pa tut mi ni jasno, kak se bo otrok, pri osmih letih odloču, al bo šel k birmi al ne
Birma je pri 14ih letih in ne pri osmih, ker je pri sedmih komaj obhajilo.
Mju napisal/-a:svojih otrok ne bom dala krstit, razen če bo to res velika želja mojega moža... ko bodo dovolj stari, da bodo razumeli stvari, pa bodo presodili sami. če bodo hoteli, se lahko še vedno krstijo. js nisem bila krščena in sem zelo vesela da je temu tako. sem 100% ateistka in če bi bila krščena, tega ne bi mogla vzeti nazaj, bi pa imela nek neumen občutek v sebi, ne vem zakaj...
kr.ena napisal/-a:Mju napisal/-a:svojih otrok ne bom dala krstit, razen če bo to res velika želja mojega moža... ko bodo dovolj stari, da bodo razumeli stvari, pa bodo presodili sami. če bodo hoteli, se lahko še vedno krstijo. js nisem bila krščena in sem zelo vesela da je temu tako. sem 100% ateistka in če bi bila krščena, tega ne bi mogla vzeti nazaj, bi pa imela nek neumen občutek v sebi, ne vem zakaj...
Zakaj bi imela čuden občutek? To pomeni, da kljub temu verjameš, da bi imel krst določen vpliv nate?
Meni je tudi všeč, da me niso krstili, enostavno zato, ker je postopek izpisa kompliciran. Mi bi bilo pa čisto vseeno, ker ne verjamem, da se s krstom karkoli spremeni. Razen tega, da je tvoje ime v statistikah katoličanov, česar seveda ne bi hotela.