Smreka napisal/-a:shy girl napisal/-a:ja točno to pijamas....

jaz samo gledam in pomislim kaj bi Simon Cowell (american idol) rekel na Damjana Murka in ostale "zvezdnike" in se se nasmejem...
Hehe, sem mislila da sem edina, ki se to sprašujem zadnje čase
pa ne samo za murka, za večino "pevcev" in "pevk" pri nas. Matr ej, ko sem gledala tisto oddajo na net tv enkrat, sem mislila, da ja kakšna parodija! Groza, jaz bi to z zakonom prepovedala.
Sva pa večkrat s fantom rekla, da če bi bila midva na mestu od Tomija iz Sidarte, da bi šla na America Idol. On je eden redkih,,. ki bi prišel skoz.
Je pa nekaj glede Murka, kar mu moramo priznati - je pa mojster samopromocije oz. oglaševanja, to pa svaka mu čast
imaš prav res bi bilo treba zakonsko prepovedati! tako kot se spoštuje Saško Lendero kot neko veliko umetnico a vse kar dela samo krade komade in upa da se ne bo izvedelo
zalostno je da jih potem plačujemo da se lahko norčujemo z njih, dobre glasbe in avtorstva pesmi pa se premalo podpira in ceni, krivi pa smo ljudje ker nismo dovolj kritični in tudi mediji ki dovolijo taki polomiji in sramoti od damjana murka da sploh prestopi prag studia, uredništva....
Res pa je samopromocija - svaka mu čast