Na živce mi gre:
- da kdo res tiho govori in, ko ga še trikrat vprašaš, kaj je rekel, še vedno ne more bolj glasno povedat
- da nekdo ne pusti, da mu kaj razložim, pol mi to pritisk dvigne do neba!
- da mi kdo pusti pisk in morem nazaj klicat, ker on 'nima denarja' na telefonu

ko vas j***, jaz za vas tudi nimam denarja na telefonu
- da nekdo preloži svojo krivdo na mene
- moški, ki gledajo za tabo, po možnosti še žvižgajo in govorijo ne vem kakšne bedarije
- pretirano kletje
- nesramni ljudje, sploh v kakšni trgovini
- moja sošolka iz srednje šole, ki mi je vsak dan 10krat rekla, da nima denarja in da ne ve, kako bo tisti mesec, v katerem smo bili 'prišla skozi'

mene pa to res zanima, mhm !
- če me nekdo prekinja, ko govorim ali pa me ne posluša
- nekulturno obnašanje (pljuvanje, riganje in podobne oslarije)
- da mi tamala sestrična hoče brskat po telefonu in ji rečem da NE SME in še vedno naprej bere sms-e - halo, to je pa res privatna zadeva
- da pride kdo k meni in mi vsako stvar, ki jo mam položeno na polički preloži in da nazaj tako, kot mu pač je - to sem res alergična, ker v mojih očeh stvari zgledajo lepo samo, ko so postavljene na cm točno in pol morem it vse nazaj prestavljat
- da nekomu rečem, naj mi da mir, pa še kr gnjavi
- moški, ki mislijo, da imajo šanse za to, da me 'osvojijo' z najbolj butastimi pristopi, žvižganjem in ogabnimi pripombami
- pijana mularija
- da sem v avtu na cesti, se mi mudi, čakam, da tisti semafor odpre, pred mano še ene par avtov, končno speljem in iz pločnika se mi vsili nekdo, ki ga sploh nimam namena spustiti predse, potem pa se mi še zahvaljuje, jaz pa zaradi njega še slučajno spet stojim na semaforju
- da pride kakšna znanka/bivša sošolka in mi hoče dat lupčka
- da kdo laže
no, to bo zaenkrat to