. Ko sem jaz to preizkušala, o tem še ni bilo toliko govora in se to ni zdelo 'normalno'
U glavnem, rečem v imenu dečkov, občutki so mende božanski.
zgleda, da moškim res to paše, tako kot nam, če nam tam zadaj šarijo. samo je večina fantov zelo zadržana glede tega, punc pa verjetno še več. no meni se je kar dopadlo..zanimivo nimaš kaj 
) partnerju pa sem to prvič prakticirala poleti na morju in ker je bil odziv pozitiven...why not
Takrat sem si rekla ajde, gremo probat...sej če mu ne bi blo ušeč, bi najbrž reku...tko je pa samo dal filing da mu je kul...zdej ne prakticiram tega ravn vsak dan, ampak na vsake tolk časa, da mal razbijeva rutino. Aja, vse kar mi je kdajkoli rekel o tem, je blo: "Ti pa si ena barabca moja" 

vse kar mi je kdajkoli rekel o tem, je blo: "Ti pa si ena barabca moja"

BeLinka napisal/-a:ha..zanimiva tema.zadnjič mi je rokca šel še malo bolj južno kot ponavadi in ker je bila reakcija zelo pozitivna sem nadaljevala in celo pristala tam kjer sonce nikoli ne posijezgleda, da moškim res to paše, tako kot nam, če nam tam zadaj šarijo. samo je večina fantov zelo zadržana glede tega, punc pa verjetno še več. no meni se je kar dopadlo..zanimivo nimaš kaj