Hej, hej, hej..
Nekaj prosim...Malo miru..
KDO NI BIL V ESCAPEU? Ceca je bila.. Z limuzino se tja pripeljala, z Audijem pa do hotela, kjer sem bila tudi jaz in sem jo na lastne oci videla ko je prisla.
Kot drugo, njej v dogovoru pise, da MORA prit na afterparty, kar pa pomeni isto kot v Mariboru, ona je lahko tam 1s, toda POJAVILA SE JE! To je vazno..da se pojavi. Seveda jo le 1/1000 tamkajsnjih vidi..
Tudi v Mariboru je bil isti primer. Prisla je, bila par minutk (da je skadila cigareto - tokrat je ni mogla ker se v zaprtih prostorih ne kadi) in sla. Cemu bi bila vec? Pokasira denar in gre... Vazno da je BILA.
Dalje, program se je reees razvlekel, Cire sploh z odra niso spravili. Tako da kljub njenem najavljenem nastopu ze ob 21h-22h, je ona lahko prisla na vrsto mnogo pozneje, tako da kar ne pricakujte da bo pela do 5h zjutri, ker so pac pevci pred njo in DJ mal razvlekli program...
In ja, organizator ni bil le en, temvec dva. PRvi se je dogovarjala za program okoli dvorane Zlatorog, drugi za Escape. Tako da.. Morala je oba programa izpeljat, in je.
In ja, bila sem v VIP lozi, kar pri odru.
In mislim da smo ravno mi tukaj, odlicna tarca za te spletne in tiskane casopise, da ravno od nas dobivajo informacije za svoje trac zgodbe, tako da prosim enkrat ze nehamo...