Zato, ker se narobe briješ, si pa pobrila verjetno še povrhnjico zraven. Brij se v tisto smer kokr ti dlake rastejo in ne obratno. Pa kakšno olje čez. (npr. Johnson baby oil)
pjotra napisal/-a:Zato, ker se narobe briješ, si pa pobrila verjetno še povrhnjico zraven. Brij se v tisto smer kokr ti dlake rastejo in ne obratno. Pa kakšno olje čez. (npr. Johnson baby oil)
petyka napisal/-a:aja tud js mam ta problem kokr pomaranchka....d nav pomote..... bom vse metode probala...kako gre pa teb pomaranchka????
sej pomojem mamo vse probleme s tem! No, mogoče se kaka srečnica najde Drgač je pa to s pinceto pa strojčkom res najbolj kul k ti res ne razdraži kože pa še za neki cajta več zaleže...
olivia napisal/-a: sej pomojem mamo vse probleme s tem! No, mogoče se kaka srečnica najde Drgač je pa to s pinceto pa strojčkom res najbolj kul k ti res ne razdraži kože pa še za neki cajta več zaleže...
lp
Tudi, če si puliš s strojčkom ali pinceto, nastanejo rdeče pikice, kakšna dlaka se zaraste pod kožo, se vname, pride kak mozolček....
Ni še idealnega načina... morda laser, ampak tega nisem še provala, ker je predrago.
ja ledenka sam te pikce pol hmal zginejo. No odvisn kok maš občutlivo kožo. Zaj meni npr. zgine že po kaki uri. Je pa res d se kšna zaraste v kožo.Pa saj jo pol vn zdrezaš al kk se reče. Idealnega načina pa res ni.
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
pupica20 napisal/-a:ja ledenka sam te pikce pol hmal zginejo. No odvisn kok maš občutlivo kožo. Zaj meni npr. zgine že po kaki uri. Je pa res d se kšna zaraste v kožo.Pa saj jo pol vn zdrezaš al kk se reče. Idealnega načina pa res ni.
Ja, pol pa imam res bolj občutljivo kožo. Vedno se vidi pore iz katerih populim dlake. Pa še tam kjer sem kako ven potegnila, ker se mi je zarastla, imam že par tednov temnordeč flekec.
Nevem več kaj naredit. A se bom mogla še tam spodaj pudrat? Žalostno, a kaj...
pupica20 napisal/-a:ledenka ful bed! Pol maš rec občutlivo kožo. Kaj pr kaki kozmetičarki si se že pozanimala? kšna ti loh kej dobrga svetuje! Upam da bo rešla ta problem
Nekajkrat sem šla h kozmetičarki na depilacijo s smolo in, ko mi je obdelovala bikini predel, je pač pocuknila, kot je prav, ampak so mi celo na eni strani popokale kapilare in mi je tekla celo malo kri iz nekaj por.
Zato ne hodim več h kozmetičarki.
Bom mogla kar varčevat in si privoščit laser.