Če želi sexat s tabletkami in s kondomom, zakaj pa ne? Bo vsaj 100% da ne bo zanosila.
Pa tut sam s kondomi je dovolj zaščite. Za SPB te verjetno nima bit strah, če imaš stalnega partnerja. Midva že leto in pol sexama samo s kondomi, pa mi še ni buši zrastu.
drgač pa,da navežem na debato od prej-pr men tip k noče rabit kondoma odfrči v roku pol sekunde iz moje postelje.. enkrat mi je moj 1.fant reku, da bo pazu :box:
sm mu rekla,če bo pol tud na otroke pazu..ni nikol več težil,da bi brez
^^Tako se dela ja! Ne pa nekatere, ko nasedejo pol takim cepcom... Najbol neodgovorne so mi pa tiste ženske, ki jemljejo kontracepcijske in sploh nimajo resnega partnerja (npr. moja kolegica ).
Kljub temu da sem moški se popolnoma strinjam z vami dame.
Koncetracijska tabletka že ščiti pred nosečnostjo, vendar to je to. torej one trick pony.
Kaj pa ostale stvari? Mene predvsem skrbijo SPD. Sem videl take slike da se jih ne da ubesediti. Nikoli nisem sexal brez kondoma tudi če je druga oseba rekla da je na tabletkah. Bog si ga vedi kakšne bolezni lahko preneša. UFFFF,me strese sam ko pomislim na to.
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
sama jemljem tabletke pa sva z fantom tudi z kondomom probala tudi če sem jemala tabletke...sm pa mela tudi primer ko mi je kondom počil ampak se ne spomnem katera firma je bila... drugače pa je najbolje da sama ugotoviš katera zaščita ti odgovarja in na različna vprašanja v zvezi z zaščito ti pa lahko tudi ginekolog/inja odgovori
gregalina napisal/-a:^^Tako se dela ja! Ne pa nekatere, ko nasedejo pol takim cepcom... Najbol neodgovorne so mi pa tiste ženske, ki jemljejo kontracepcijske in sploh nimajo resnega partnerja (npr. moja kolegica ).
ja sj možn da pa jemle tud zarad menstruacije da se ji uredi...
jst velik takih primerov poznam... drgač pa bol preventiva k kurativa...
^^Jo poznam in vem, da jih ne jemlje zarad menstruacije. Je pač neodgovorna. Sj ji bo žal, če bo enkrat staknala kakšno bolezen, pa ne bo vedla od kje...
gregalina napisal/-a:^^Jo poznam in vem, da jih ne jemlje zarad menstruacije. Je pač neodgovorna. Sj ji bo žal, če bo enkrat staknala kakšno bolezen, pa ne bo vedla od kje...
ja sj to maš prov ... ne morš pa nč...če sama ne posluša nubenga bo tud sama pol jokala...
obliterator napisal/-a:Kljub temu da sem moški se popolnoma strinjam z vami dame. Koncetracijska tabletka že ščiti pred nosečnostjo, vendar to je to. torej one trick pony. Kaj pa ostale stvari? Mene predvsem skrbijo SPD. Sem videl take slike da se jih ne da ubesediti. Nikoli nisem sexal brez kondoma tudi če je druga oseba rekla da je na tabletkah. Bog si ga vedi kakšne bolezni lahko preneša. UFFFF,me strese sam ko pomislim na to.
Eden redkih tipov,ki tko razmišlja...al pa mam sam jst tako "srečo", da je večini tipov,k jih poznam full težko dat kondom gor.Valda sj verjamm,da je filing čist drgačn,sam tko u pogovoru z raznimi kolegi sm opazla,da tip raj tvega in reče,da bo pazu,kot pa da bi dal kondom gor (že če ženska ni na tabletkah,kaj šele da bi kkšn tip pomislu na bolezni).
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.