Osvajanje
- *arabic_girl*
- Komunikatorka
- Kraj: Nova Gorica
men je pa čist odvisno od kraja in časa in osebe.
k sm uzuni, u diskaču, sm ta glavna - ga lepo pogledam, mal z ritko pomigam
, pa je moj, ni ga še blo, da ne bi u roku 10 min prlaufu h men.
drgje pa sem velik bol sramežljiva in je moje osvajanje, sploh ne vem če temu loh rečem osvajanje. sam pogledam ga, pol ga pa telepatsko kličem k seb, u moji glavi je to ful naglas
ampak očitno ta, k mu zej to delam je gluh za moje telepatske klice 
k sm uzuni, u diskaču, sm ta glavna - ga lepo pogledam, mal z ritko pomigam

drgje pa sem velik bol sramežljiva in je moje osvajanje, sploh ne vem če temu loh rečem osvajanje. sam pogledam ga, pol ga pa telepatsko kličem k seb, u moji glavi je to ful naglas

The greatest thing, You´ll ever learn, is just to love, and be loved in return
ana27 napisal/-a:tigrica napisal/-a:ne osvajam..če mu bom všeč, bo že sam prišel do mene
Vedno sem bila istega mnenja, ampak enkrat sem storila obratno. Žal se ni obneslo, ker fant ni prenesel, da bi punca osvajala. To se mu zdi moško delo. Tako, da zdaj spet po starem.
Men se zdi to skrajno neumno ... moško delo?! Jst nej pa sedim k princeska na zrnu graha in čakam, da revež use nardi sam ... eh, seveda. Ode vs čar spoznavnih trenutkou.
U večini primerou je osvajanje uzajemno; če mi je nekdo ušeč in prideva u kontakt, ni za bat, da bi špilala hladno kraljico, še mnj bi blo dečkotu treba mesca žiuciranja in gruntanja, če gre u pravo smer. Znam lepo gledat, znam se skriunostno smehlat in znam nagajivo komunicirat. Men osebno so ti prvi pogledi, prvi bežni dotiki in prve pomenljive besede neki tko zlo posebnga, da mi je kasnej vedno žou, da ne trajajo dlje

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
js tud bolj malo sama od sebe osvajam oz. skoraj nikoli prva... Ponavadi so prišli do mene, resda jih je bla večina samo za akcijo ali pa..pač mal pogledam okol.. se s kom (ne zdj s 5naenkrat) spogledujem.. ponavadi pol tudi pristopi.. in sva potem zaposlena en z drugim.. če se naveličam je malo sranje in je grdo, če ga kar skenslaš..., drugače pa..
Na jetra mi pa grejo tipi... ki gledajo okoli... če jih kšna gleda, da ji vrnejo pogled.. :S Tko obupano zgleda..... in taki so pomoje najhujši
Na jetra mi pa grejo tipi... ki gledajo okoli... če jih kšna gleda, da ji vrnejo pogled.. :S Tko obupano zgleda..... in taki so pomoje najhujši

Aloha napisal/-a:ana27 napisal/-a:tigrica napisal/-a:ne osvajam..če mu bom všeč, bo že sam prišel do mene
Vedno sem bila istega mnenja, ampak enkrat sem storila obratno. Žal se ni obneslo, ker fant ni prenesel, da bi punca osvajala. To se mu zdi moško delo. Tako, da zdaj spet po starem.
Men se zdi to skrajno neumno ... moško delo?! Jst nej pa sedim k princeska na zrnu graha in čakam, da revež use nardi sam ... eh, seveda. Ode vs čar spoznavnih trenutkou.
U večini primerou je osvajanje uzajemno; če mi je nekdo ušeč in prideva u kontakt, ni za bat, da bi špilala hladno kraljico, še mnj bi blo dečkotu treba mesca žiuciranja in gruntanja, če gre u pravo smer. Znam lepo gledat, znam se skriunostno smehlat in znam nagajivo komunicirat. Men osebno so ti prvi pogledi, prvi bežni dotiki in prve pomenljive besede neki tko zlo posebnga, da mi je kasnej vedno žou, da ne trajajo dlje(ko se zgodi prvi objem, prvi poljub, prvi seks, ... so občutki pač že drgačni).
Svaka ti čast

Jah, pri meni je pa tako, da je večina zvez, flirtanj nastala z mojo pobudo. Pač, če se spoznava in če mi je všeč, mu to tudi pokažem. Kako bo pa to bogi revež vedel sam od sebe.
Je pa res, da sama nisem velikokrat pristopila, ker me sam videz še ne pritegne toliko. Rabim vsaj malo pogovora, da vidim kakšen je.

Je pa res, da sama nisem velikokrat pristopila, ker me sam videz še ne pritegne toliko. Rabim vsaj malo pogovora, da vidim kakšen je.
študent napisal/-a:S čim se vas pa prepriča![]()
Ja, kr smo use bejbe tega sveta enake in pr useh zažge (odbija) isto

Če iščeš "univerzalna navodila za uporabo žensk", news flash, jih ni. In lih to raziskovanje drug drugega je tisto, kar (med drugim) dela začetke zanimive, nepozabne, posebne. Če bi šlo pr usakmu za iste "rituale", eh, ode vs čar.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...