Kmetija
- 
				Damyanchyka
 - Cosmopolitanka

- Kraj: Poletje

HAHAHAHA a res al kaj? Sam Playboy bo pa itaq zgubu s tako reklamo 
 Drgač pa ponavad slike clo dobr izpadejo...ne vem čudeže delajo 
 tko da vrjamem da jo bodo u najlepši možni luči predstavl po večini moškim bralcem..

Drgač pa ponavad slike clo dobr izpadejo...ne vem čudeže delajo 
 tko da vrjamem da jo bodo u najlepši možni luči predstavl po večini moškim bralcem..Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!

Playboyu več kt očitno zmankuje materjala, kr Dašo not vidt, oh bog, prosm ne. 
In še dons mi ni jasna ta povezava misica-plejboj, BB-plejboj, sanska baba-plejboj, kmetija-plejboj in tko naprej ...
  Zakaj se nobena od teh prej ni šla kazat? Očitno jim ni dost da se jih je mogl gledat u nekih kvazi oddajah, kako delajo budalo iz sebe, zato se morjo izpostaut še "u globino" svojga bistva (ki je očitno rauno tle). Ah.

In še dons mi ni jasna ta povezava misica-plejboj, BB-plejboj, sanska baba-plejboj, kmetija-plejboj in tko naprej ...
  Zakaj se nobena od teh prej ni šla kazat? Očitno jim ni dost da se jih je mogl gledat u nekih kvazi oddajah, kako delajo budalo iz sebe, zato se morjo izpostaut še "u globino" svojga bistva (ki je očitno rauno tle). Ah.Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...

- 
				Sugar_baby
 - Cosmopolitanka

- Kraj: Ljubljana

Joooj kaj se je men zanč zgodil 

Pridemo v nedeljo zvečer u 4ko k je blo neko tekmovanje in smo šli navijat za sodelavca. In gremo mi tja u garderobo da ga bomo pozdravl. In vidmo Mihata. In jst takoj lej lej to je un iz Kmetije
 vlada usi gledamo. In pol pride ta naš sodelavec in zabije:"aja sej res vi se še ne poznate. To je Miha, moj fant!"

jst sm bla čist šokirana 
 pa ne more bit on gej no 

Pridemo v nedeljo zvečer u 4ko k je blo neko tekmovanje in smo šli navijat za sodelavca. In gremo mi tja u garderobo da ga bomo pozdravl. In vidmo Mihata. In jst takoj lej lej to je un iz Kmetije
 vlada usi gledamo. In pol pride ta naš sodelavec in zabije:"aja sej res vi se še ne poznate. To je Miha, moj fant!"

jst sm bla čist šokirana 
 pa ne more bit on gej no 
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!

- 
				Sugar_baby
 - Cosmopolitanka

- 
				Sugar_baby
 - Cosmopolitanka

ta je pa dobra ja