Novoletna darila / Xmas presents [Združeno]
jst sm pa dobila:
od lubija: Sonyev Mp3 player (+ še za rojstni dan k ga mam drug tedn)
-od mami: en črn puloverček fuuul hud, pa jutranjo haljo (oziroma neke vrste kopalni plašč) roza barve iz pliša, nooooro lep
-od fotra: Nč
(kšn evro bo dal verjetn)
-od "tašče in tasta": ruzaček, dvoje štunfke lepe, jaffa piškkote tavelka pakunga (noro jih obožujem)
-od njegovga brata in punce: sol za v banjo+palmolive gel za tuširanje+dve brisačke in sladkarije
-od njegove babice: bonboniero ferrero roche
to bo to
od lubija: Sonyev Mp3 player (+ še za rojstni dan k ga mam drug tedn)

-od mami: en črn puloverček fuuul hud, pa jutranjo haljo (oziroma neke vrste kopalni plašč) roza barve iz pliša, nooooro lep

-od fotra: Nč

-od "tašče in tasta": ruzaček, dvoje štunfke lepe, jaffa piškkote tavelka pakunga (noro jih obožujem)
-od njegovga brata in punce: sol za v banjo+palmolive gel za tuširanje+dve brisačke in sladkarije
-od njegove babice: bonboniero ferrero roche

to bo to

dobila sm:
fant: mi je že prej kupu mobitel pa zdej en ful lep povšterček
sestrica: dva prstana..sta mi bla oba včeš mi je pa kr oba kupla
mami in oči: dva kompleta spodnjega perila in pulover..sm si sama zbrala
tašča: kozmetika + sladkarije
sm mela dan prej rojstni dan pa sm večino že takrat dobila
fant: mi je že prej kupu mobitel pa zdej en ful lep povšterček
sestrica: dva prstana..sta mi bla oba včeš mi je pa kr oba kupla
mami in oči: dva kompleta spodnjega perila in pulover..sm si sama zbrala
tašča: kozmetika + sladkarije
sm mela dan prej rojstni dan pa sm večino že takrat dobila
Js pa letos nism nč kupovala, ampak sm vsa darila sama naredila. In so veliko bolj iz srca, kot pa če bi kupovala ne vem kolk draga darila.
Dobila sem pa pižamo, ogrlco, spodnje perilo in uro, da me bo (upam) bol zbujala kot prejšnja.
Dobila sem pa pižamo, ogrlco, spodnje perilo in uro, da me bo (upam) bol zbujala kot prejšnja.

How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Jaz pa nikomur nisem nič kupil, prav tako nisem tudi nič dobil, in tega niti ne pričakujem. Če bi mi kdo hotel kaj podarit, bi pa vzel če bi bila res malenkost, ker pri sprejemanju večjih in dražjih daril imam vedno zelo neprijeten občutek
, pa ni važno katera oseba mi to podari in ne glede na priložnost ob kateri mi je dano darilo. Jebiga...nisem materialist.. 

...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Od seke sem dobila komplet od Rexone
od bracota (kar mi je najljubše, ker je šele 12 star in je kupu od žepnine) gel za tuširanje, deodorant pa čokolado
od staršev pa usb ključ pa par kjutish boksarc
od lubita in njegovih bom vrjetn za novo leto dobila, ker se šele takrat vidiva....
Jst sem pa vsem eno malenkost kupila, to kar vem, da rabijo...
od bracota (kar mi je najljubše, ker je šele 12 star in je kupu od žepnine) gel za tuširanje, deodorant pa čokolado
od staršev pa usb ključ pa par kjutish boksarc
od lubita in njegovih bom vrjetn za novo leto dobila, ker se šele takrat vidiva....
Jst sem pa vsem eno malenkost kupila, to kar vem, da rabijo...
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
McLarnovc napisal/-a:Jaz pa nikomur nisem nič kupil, prav tako nisem tudi nič dobil, in tega niti ne pričakujem. Če bi mi kdo hotel kaj podarit, bi pa vzel če bi bila res malenkost, ker pri sprejemanju večjih in dražjih daril imam vedno zelo neprijeten občutek, pa ni važno katera oseba mi to podari in ne glede na priložnost ob kateri mi je dano darilo. Jebiga...nisem materialist..
ok božična darila pa res nios materalizem.sej se ne gre za nevemkašna darila, ampak pač neki malega.Mislm nevem no, božiček je božiček

*purple* napisal/-a:McLarnovc napisal/-a:Jaz pa nikomur nisem nič kupil, prav tako nisem tudi nič dobil, in tega niti ne pričakujem. Če bi mi kdo hotel kaj podarit, bi pa vzel če bi bila res malenkost, ker pri sprejemanju večjih in dražjih daril imam vedno zelo neprijeten občutek, pa ni važno katera oseba mi to podari in ne glede na priložnost ob kateri mi je dano darilo. Jebiga...nisem materialist..
ok božična darila pa res nios materalizem.sej se ne gre za nevemkašna darila, ampak pač neki malega.Mislm nevem no, božiček je božiček
Nevem...pri nas je zmjr bla in je navada da tisto kar prinese, prinese Miklavž in to je to...pa tud tle v naših krajih se mi zdi, da folk pozna samo miklavža...mogoče je to zarad tega ker smo bolj na vasi pa to...nevem...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
McLarnovc napisal/-a:Nevem...pri nas je zmjr bla in je navada da tisto kar prinese, prinese Miklavž in to je to...pa tud tle v naših krajih se mi zdi, da folk pozna samo miklavža...mogoče je to zarad tega ker smo bolj na vasi pa to...nevem...
Hej, da nisva midva soseda, hehe?
Pri nas je isto... s sestro sva od domačih dobili darila le za Miklavža, potem pa samo še kako malenkost od stare mame za Dedka Mraza, drugače pa prav božičnih daril, kot je postala sedaj navada, nismo imeli nikoli. Pa tudi pogrešam ne ničesar.
Z bivšim sva se sicer obdarovala za novo leto, s prijateljicami občasno vsrednji šoli s kako kozmetiko, sedaj pa že dolgo ne več, ne vidimo se več tako pogosto in prav možno bi bilo, da bi si božična darila podarjale poleti

to nam res nič ne pomeni, najboljše prijateljice smo kljub temu in ostajamo še naprej.
Z mojim sva se pa tud zmenila, da si ničesar ne kupiva, sva si raje privoščila en super oddih v dvoje na toplem.
Sem pa dobila od sestre eno svečko, jaz sem ji pa kupla obesek za ključe, pa ne zato, ker bi bil božič, ampak ker sem ga slučajno nekje zagledala in paše k njej.
McLarnovc napisal/-a:Jaz pa nikomur nisem nič kupil, prav tako nisem tudi nič dobil, in tega niti ne pričakujem. Če bi mi kdo hotel kaj podarit, bi pa vzel če bi bila res malenkost, ker pri sprejemanju večjih in dražjih daril imam vedno zelo neprijeten občutek, pa ni važno katera oseba mi to podari in ne glede na priložnost ob kateri mi je dano darilo. Jebiga...nisem materialist..
a pa se ti ne zdi malo nesramno, da ne vzameš darila, ki ti ga nekdo želi podarit?
Ma saj nisem rekel da prav NE BI vzel....
Samo ko mal berem po tej temi, vidim da nekateri/nekatere podarjajo darila vredna tudi po 100eur al pa še več...meni bi blo nerodno če bi dobil kako tako darilo, potem bi pa jaz podarjal neko malenkost....
Samo ko mal berem po tej temi, vidim da nekateri/nekatere podarjajo darila vredna tudi po 100eur al pa še več...meni bi blo nerodno če bi dobil kako tako darilo, potem bi pa jaz podarjal neko malenkost....