Krvavitev po sexu!

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

No sedaj je že 2 dan odkar nimam več nič krvav...Mislim, da je blo to zaradi konec mesntruacije in se pač ni še vse prepucalo...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
ursiika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ursiika »

hm, jaz sem glih danes bila zaradi tega pri ginekologu, fulll me boli ko sexsam, in potem krvavim, sicer bolj malo. Pri sexsu se naredijo odrgnine iz katerih krvaviš in bolijo, lahko je več razlogov za nastanek tega; pregrobi sex, premala vzburjenost, premala vlažnost ali pa vnetje.Meni je rekla da imam rahlo vnetje in da je potem ph nožnice drugačen in pride prej do poškodb, dala mi je antibiotik ki si ga stisneš v nožnico. Mogoče bi bilo bolje da tudi ti obiščeš ginekologa.
lp vsem!!! :D
succubus
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a succubus »

ursiika napisal/-a:hm, jaz sem glih danes bila zaradi tega pri ginekologu, fulll me boli ko sexsam, in potem krvavim, sicer bolj malo. Pri sexsu se naredijo odrgnine iz katerih krvaviš in bolijo, lahko je več razlogov za nastanek tega; pregrobi sex, premala vzburjenost, premala vlažnost ali pa vnetje.Meni je rekla da imam rahlo vnetje in da je potem ph nožnice drugačen in pride prej do poškodb, dala mi je antibiotik ki si ga stisneš v nožnico. Mogoče bi bilo bolje da tudi ti obiščeš ginekologa.
lp vsem!!! :D

pri meni je blo isto..sem šla do ginekologinje, kjer je ugotovila da imam vneto sluznico in mi je dala ta antibiotik, ki si ga z "adapterjem" iztisneš v nožnico in to pol ponavljaš nevem več koliko dni.. sam v tem času se ne smeš kopat, sexat itd. ..in pol krvavitev ni blo več :)
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Ja sam meni niso nikdar pomagali teli antibiotiki k jih notr porinem...
No sej mam naslednji mesec pregled pa da vidimo kaj bo rekla...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
AdidasGirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kjer Mi Paše ×)

Neprebrana objava Napisal/-a AdidasGirl »

heii...še js :? w soboto swa s tipom sexala...po 3 tednih...no in po sexu swa hotla še mal...pa me je rajcu pač z roko...in jo da wn in je meu čist krwawo roko... :? pa se js pogledam pa sm bla tut čist krwawa...pa sm bla pol pou ure pod tušom ker ni hotl nehat tečt ;( nwem kai nei nrdim :( pa drgač sexam že 2 leti...tko d ni nč tko tazga...pa jemlem tabletke pa sm bla lih n sredini nek tko d menstra tut ni... :?

kai nei?? :( :(
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

AdidasGirl napisal/-a:heii...še js :? w soboto swa s tipom sexala...po 3 tednih...no in po sexu swa hotla še mal...pa me je rajcu pač z roko...in jo da wn in je meu čist krwawo roko... :? pa se js pogledam pa sm bla tut čist krwawa...pa sm bla pol pou ure pod tušom ker ni hotl nehat tečt ;( nwem kai nei nrdim :( pa drgač sexam že 2 leti...tko d ni nč tko tazga...pa jemlem tabletke pa sm bla lih n sredini nek tko d menstra tut ni... :?

kai nei?? :( :(

Jaz bi na tvojem mestu obiskala ginekologa, ker to, kar opisujes (krvava roka, kri tece in tece?!) ni normalno. Seks, pri katerem sta oba partnerja zdrava, naj ne bi bolel, pekel ali povzrocal krvavenja, torej ...
Uporabniški avatar
AdidasGirl
Sramežljivka
Sramežljivka

ja no sj to mi je tut mal čudn k ponawad po sexu me je zmeri še kak dan bolel wse...zj k sm pa krwawela pa ne...men ni nč jasn :? jaoo..ja sj bom šla ja k ginekologu...čeprow me je strah mal k sm do zj šla sam po tabletke tja :? bo že ane :D hihi...

Hwala!!
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

joj sem mela tud jst z bivšim en cajt probleme da mie kri tekla,ampak se je samo popravl.

glede tega da ti ful kri teče iz nožnice.Prejšni teden se je to zgodil moji kolegici.Kri ji je dobesedno lila uspod.Pol se je šla pa tušerat pa si je dala tampon notr pa je kri še kr tekla.Ubistvu je pol ugotovila da je mela na sramni ustnici čist mejhno ranico.A kri ji je res tekla ful,hujš k menstruacija.Tko da se ti splača fejst se pregledat,da ne boš pol slišala od ginekologa da ni nč narobe,ti se boš pa čudla od kje tolk krvi.
Uporabniški avatar
AdidasGirl
Sramežljivka
Sramežljivka

hmm...a je možno pač da...nwem,se briješ pa se urežeš pa ti od tega teče kri? sam nwem če bi pol lih tok zlo... :? od česa drgač nj bi se rana nrdila??
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Ok, moje izkušnje :) .
Če se briješ in se urežeš na sramni ustni, ponavadi začutiš čisto rahlo bolečino, nakar se ti ponavadi takoj ulije kri oz. jo opaziš npr. na brisači, ko se z njo brišeš. Rana ali ranica, ki je posledica britja je ponavadi ranljiva še nekaj dni po tem, ko si se urezala (odvisno od tega, kako globoka in dolga rana-ranica je). In ja, načeloma je krvi veliko pri tovrstnih ranah.
Močne krvavitve so lahko tudi vzrok hudih vnetij ali okužbe (kot sem enkrat Tigi napisala, pa lahko krvaviš tudi zaradi uporabe tamponov, ko se telo 'čisti' še kak dan do dva po prenehanju mensre).
Bolečine po sexu ali med sexom NISO normalne!
Če ima katera bolečine npr. ko leži na hrbtu, noge ima na njegovih ramah in ob tem čuti bolečine, je to lahko znak vnetja jajčnikov. Če so bolečine med samim sexom je lahko možnost, da niste dosti navlažene (ali se vam dečko ne posveti dovolj ali pa je nožnica 'naravno' bolj suha), kar pa pripisujem predvsem nevednosti tipčkov, ki pač ne znajo ženske vzdražit, kot je treba.
Prav tako bolečine, ki trajajo en do dva dneva po sexu niso normalne in razlog je načeloma v nesproščenosti oz. premajhni vlažnosti nožnice. Pekoča voda, srbenje, ščemenje,... Ne vem no, ampak jaz nisem ena izmed tistih, ki bi mi to bilo všeč in normalno.
Plus! Ne glede na to, kako grob je sex, bolečin NE sme bit! Razen, če so vnetja ali če pride do poškodbe! Če je muca mokra in da ženska lepo zmoči penis, lahko moški dela z žensko, kar želi. Na suho pač ne gre in potem pride do tega, da se sprašujete, zakaj boli, peče, srbi, teče kri ipd.
Spet ponavljam, da to so predvsem moje izkušnje, v imenu ostalih ne morem govorit.
@AdidasGril, seveda te ni bolelo, če je bilo vse skupaj bolj namazano :) .
Uporabniški avatar
AdidasGirl
Sramežljivka
Sramežljivka

hmm..ja nwem...bom widla kai bo zj ane...k dons grem k nemu spat pa če bo spet kj narobe...grem pa res k ginekologu :? zj sm pa rai počakala če slučajno res ni blo kj resnga...bomo widl...wm jutr sporočim :)
hwala wsm za odgowore!!

fain se mejte
succubus
Komunikatorka
Komunikatorka

no, še jaz. več kot pol leta je od tistega ko sem bla pri ginekologinji ki je ugotovila da imam vneto sluznico, v glavnem, takrat mi je kri tekla zaradi tega k se mi je sluznica premalo navlažila in je prišlo do odrgnin in pol do krvavitve. zdaj, po vsem tem času ko ni bilo več enkrat niti pikice krvi pa kar naenkrat tolko krvi. sam me čist nič ne boli med sexom, razen če mi da noge na rame pa še takrat me verjetno zato boli gre pač bolj globoko not kot pa npr. pri misijonarcu.

Tonja napisal/-a:Če ima katera bolečine npr. ko leži na hrbtu, noge ima na njegovih ramah in ob tem čuti bolečine, je to lahko znak vnetja jajčnikov.

upam da to ne drži. mislim, ne vem...a če maš vnetje jajčnikov pol krvaviš med sexom? al od česa vsa ta kri? pa nikol je do zdaj ni blo. in pol mi še 3 do 4 dni teče tak rjav izcedek kot ko mam konec oz. zadnje dneve mestre. sam se mi zdi da je mal gostejši. tko da že od sobote krvavim med sexom pa še pol par dni po sexu.
še nekaj me zanima: če sedaj pokličem ginekologinjo pa ji obrazložim težavo, a moram čakat pol dva meseca da me vzamejo pa pregledajo al pridem na vrsto kaj prej?

hvala za odgovore :)
succubus
Komunikatorka
Komunikatorka

aja :D a moram obvezno it do svoje ginekologinje, ki jo mam v lj al lahko npr. grem tudi do tiste, ki je v lendavi, k sem zdaj doma in bi mi blo bližje?
G N R
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a G N R »

probleeem!

pač stara sm 17,5 let, spolnih odnosov še nism mela..s fantom sma skupej 5mescov, in vedno ko me s prsti, mi teče kri..ubistvo ne teče, ampak fantove roke so krvave, pa tudi moje hlačke..boli me pa nič ne :) ve ktera kaj bi to lahk blo? :( kaj bo šele ko bom prvič seksala, sploh si nočm predstavlat :(
succubus
Komunikatorka
Komunikatorka

jaz več nič ne razumem..danes pri in po sexu pa niti pikice krvi :roll:
očitno deluje tako, da ko se ji sprdne pol mal krvi spusti :D
sam vseeno me skrbi..ne vem če je to normalno :?
Odgovori