meni je najbolj logično, da če imaš fanta, si za novo leto z njim, ne glede na to ali sta sama, s prijatelji ali pa v kombinaciji z več pari. ne vem, čudno bi mi bilo, če bi bla v resni zvezi pa ne bi bila s fantom za novo leto ...
Prišlo do majše spremembe, tako da bova s tipom najprej doma na večerji (tradicija pač, vsak pri svojih), potem pa greva v Ljubljano na prešerca s frendi
Nimam več fanta, ko pa sem ga še imela in ga spraševala če bova skupaj ni bil za to, in sem se zelo sekirala. Ampak mi je zdej vseen, ker bom na taki odbiti žurki, d komi čakam!
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Stvar posameznika pomojm. Js osebn bi bla rajš sama s svojim fantom, kot pa z družbo, ker ne vem no, romantika/svečke/vse lepe besede,... spadajo k fantu...
S fantom! Definitivno Ne vem zakaj ampak pac tako je Sicer ce mamo kasno zurko pa da se zmenmo s kolegi greva tut na zurko samo da sva modva skup.
Letos greva na morje
Js bi bla najrajš v eni hiški sama s fantom,pa snegc zuni,pa svečke,pa kšn jacuzzi mmm..no realnost je malce drugačna mel bomo privat žurko,ns bo ene 30,pol preveč alkohola..tko da ne bo nobene romantike bo pa huda žurka..