tamala_181 napisal/-a:hei.. mene pa sam zanima kako si nastavm da mam migetajoč avatar' mam pa windows live messenger plus! ... prosm če kdo ve.. hvala
tamala_181 napisal/-a:hei.. mene pa sam zanima kako si nastavm da mam migetajoč avatar' mam pa windows live messenger plus! ... prosm če kdo ve.. hvala
Ne morš.
kako ne morm? pa sm misnla da ma te slikce hm,..
no useen hvala
jaja..to vem da ne morm sama dodajat slikc k bi se premikale...sam sm misnla da so ble že zravn msnja(mislm k so itq ene slikce kao avatarji že zravn..pa da je zravn tut ene par teh migetajočih slikc )?
Am, jst se spomnem, da sm mela nekoč neki tazga, sam ne vem, kk se jim reče, niti kje se jih dobi. Bom mal pobrskala, pa ti sporočim, če se kej spomnem.
Js mam en problem. Dodala sm enga na msn, ampak mi ga sploh ne kaže pod stiki oz. mi njegov naslov kaže pod nedosegljivimi, pač isto kot da me ne bi sprejel. Ampak me je sprejel ker on mene vidi in me lahk klikne, medtem ko men pol piše da tega stika nimam na seznamu. WTF?!! Ta msn me čedalje bolj ob živce spravla!
little dandelion let your heart keep time now the clouds are gone all of your tomorrows shine
Za tiste migetajoče slikce ... jst sm si naložila najnovejši msn gor, to je 9.0 beta se mi zdi in sm vidla, da je med prikaznimis likcami notr že par takih, k migajo. Samo nism pa še probala, če deluje, če dam .gif slikco not.
Hmm, migetajoče slikce Pa "podpis" maš lahko, da ko se vpišeš, tvoji kontakti slišjo poseben zvok, če to hočeš.
Pa lepš ti kaže prikazne slikce stikov, vsaj za moje okuse (ker je pač okvirček).
Če ma pa še kej ostalga novga, pa ne bi vedla, ker ga še nism nč raziskovala