Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a osamljena »

BIBI21 napisal/-a:kolk časa pa že to traja to pri tebi?

skupaj nisva že 5 mesecev,samo komaj zadna 2 meseca se trudim da bi ga pozabila. pa tudi en mesec se že nisva slišala,ga pa vsak teden vidim ker se vozi mimo moje šole,in ne vem kak moram bit točno prav tistem trenutku jaz zunaj ko se on pelje mimo. :x
veliko hodim ven,ful se trudim da čim manj mislim nanj,tud druge spoznavam,sam ko pa vidim da bi tisti rad bil z mano me pa mine. na silo pa tud ne bom z nekom. nevem kaj še naj naredim da bo bolše. :(
Zadnjič spremenil osamljena, dne 23. Dec. 2007 21:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

ni vreden, sam jz ne morem pomagat, sej kaksen dan je vredu, pa si ze mislim da gre na bols in ce bo slo tko naprej ga bom kmal pozabla, pol pa spet ksn dan padem spet na zacetek... saj v bistvu si zelim in tud rabim nekoga ki bi me mel rad zdej ko pac ni vse najleps, ampak ze tko ful redko grem zdej kam vn, itak mi ni pol noben vsec pa vse primerjam z bivsim... pa sej vem da to ni prou, pa na nek nacin si ful zelim da bi bla spet skupi...
ne morem verjet da je minilo ze skoraj 3 mesece pa se kr jokam za njim, sam itak ga vidm na usake 14 dni(plesne vaje) tko da ga itak ne morem pozabt... :roll:
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

no zdej mi je kr mal lazje k sm to sem napisala :)
res bi rada spoznala kaksnega uredu, postenega fanta, ki bi me imel res rad, ne pa k srecujem zuni sam debile, in te itak use mine :roll:
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Nadine napisal/-a:ne morem verjet da je minilo ze skoraj 3 mesece pa se kr jokam za njim, sam itak ga vidm na usake 14 dni(plesne vaje) tko da ga itak ne morem pozabt... :roll:

Pri men je že skor 4 mesce, pa sm tud še kr kot da na začetku. Nism tega navajena, nikdar nism rabla več kot 1 mesec da sm koga prebolela, pa se je že velikrat zgodilo, da sm mela koga res rada in me je razočaral. Sm že bla s fantom velik več kot zdej s ttim, pa me je pustu in sm najprej skor umrla od žalosti, ampak sm se pol ful hitr pobrala (po enem mescu). Sam, zgleda da je ta zadnji res bil neki posebnega ... no, men je res bil. Oz. mi še vedno je.
Drugač pa, so trenutki ko sm čist dobre volje, nism žalostna al pa kej, so pa trenutki, ko bi najrajš kr umrla od hudega. Je pa on ves čas v mojih mislih. Včasih me sam ne boli tok, ko mislim na njega.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

eh kaj je to 3, 4 mesce, to je še sveže, tak da je razumljivo da je še vedno v glavi! pri meni je že skoro 11 mescov (2.1. bo). pa sem ga prebolelela, pa sem vmes tud bla že z dvema, sam ta zadni me je spet razočaro in spet nimam zaupanja do tipov... :( pa zadne cajte ful tak premišljujem o tistem prvem..tak kak nama je blo lepo za praznike, kaj lepega sem vse doživela z njim... ni ga več v mojem srcu, sam vseeno tri leta tud ne grejo kuj tak iz glave! sem misla da bo šlo, sam ni ne! se sem se ful spremenila,od takrat, in sem zaj močnejša pa bol samozavestna, dost sem letos dosegla, in mi je trenutno ful lepo, sam še vedno je neki zadi v glavi! in očitno bo ostal! kaj češ prva ljubezen je le prva ljubezen ne!:) grem pozitvno naprej, in vem da me nekje čaka en ki bo pravi zame! :) ko sem v bedu si sam zavrtim dobro muziko, pa je že bolše! pa hvala bogi mam kolegice, da se skup smejemo, da ga skup bluzimo, in si pomagamo!:) bo drugo leto bolše!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

Punce...jz vas čist razumem kako težko je prebolevati nekoga...sploh prvo ljubezen... No jaz sem z njim končala po 1.5 leta...bla pol leta z drugim..ampak prvega nisem in nisem pozabila. Hvala bogu sva zdaj spet skupaj in oba sva presrečna že 1 leto. Ne vem če bi ga kdaj prebolela...sploh pa ko tule berem kako nekatere 1. ljubezni sploh ne prebolite :( ..upam da mi bo tu prizaneseno, ker sem res tak tip človeka, ki težko prebolevam... :?

drugače pa še tole: Če mislite da je bil tale vaš fant res pravi...zakaj ga pa ne pokličete in se pomenite? Tako sem jaz naredila...ko sem s ta drugim končala polletno zvezo...sem suvereno prijela za tel. in poklicala mojega prvega. Sicer je šlo za neko vprašanje..pa vndarle me je povabil na pijačo...In zdaj sva spet skupaj in vem da bova tudi ostala skupaj, ker sva oba videla kaj bi lahko izgubila. Pa najin razhod sploh ni bil nedolžen. ..sva veliko pretrpela. Ampak očitno je bilo to potrebno, da sva zdaj lahko srečna in da 100% ceniva najino zvezo in se zanjo trudiva.

Temu kar se je meni zgodilo pravim USODA...pač sva si usojena :)
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

veš lara ne gre, ker ma drugo, neko smrklo! pa tud če bi zaj priso nazaj, dvomim da bi ga vzela oz. bla še enkrat z njim! ne vem no! še vedno boli, ko pomislim,kolk sem se prejokala zarad njega! vem da v zvezi ni srečn, ker je ko cucek na vrvici, tega se sam zaveda, sam vseeno! mi2 si pač nisma usojena in to je to! no sicer nikol ne veš kaj ti življenje prinese, sam trenutno je on zadni s katerim bi še kaj mela! sem pa zelo vesela, ko berem da sta s prvo ljubeznijo spet skupaj, ful lepo! :) lepe praznike dekline in dečki, pa vedite da za vsakim dežjem posije en lep sonček! :)
bonboniera
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bonboniera »

*Lara* napisal/-a:Punce...jz vas čist razumem kako težko je prebolevati nekoga...sploh prvo ljubezen... No jaz sem z njim končala po 1.5 leta...bla pol leta z drugim..ampak prvega nisem in nisem pozabila. Hvala bogu sva zdaj spet skupaj in oba sva presrečna že 1 leto. Ne vem če bi ga kdaj prebolela...sploh pa ko tule berem kako nekatere 1. ljubezni sploh ne prebolite :( ..upam da mi bo tu prizaneseno, ker sem res tak tip človeka, ki težko prebolevam... :?

drugače pa še tole: Če mislite da je bil tale vaš fant res pravi...zakaj ga pa ne pokličete in se pomenite? Tako sem jaz naredila...ko sem s ta drugim končala polletno zvezo...sem suvereno prijela za tel. in poklicala mojega prvega. Sicer je šlo za neko vprašanje..pa vndarle me je povabil na pijačo...In zdaj sva spet skupaj in vem da bova tudi ostala skupaj, ker sva oba videla kaj bi lahko izgubila. Pa najin razhod sploh ni bil nedolžen. ..sva veliko pretrpela. Ampak očitno je bilo to potrebno, da sva zdaj lahko srečna in da 100% ceniva najino zvezo in se zanjo trudiva.

Temu kar se je meni zgodilo pravim USODA...pač sva si usojena :)

koliko sta stara? in koliko časa sta bila narazen? zanima me, ker sem v podobni situaciji in res ne vem, kaj storiti...
Uporabniški avatar
firegirl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a firegirl »

js sm pa dons brez mojga srcka ostala :cry: po dveh letih... odloču se je, da gre dalje brez mene...

KAKO naj ga prebolim?! punce, mene bo konc ...
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Frigate Bay

Neprebrana objava Napisal/-a Rhea »

firegirl napisal/-a:js sm pa dons brez mojga srcka ostala :cry: po dveh letih... odloču se je, da gre dalje brez mene...

KAKO naj ga prebolim?! punce, mene bo konc ...

Zapustil te je za praznike? Potem vzami to kot praznicno darilo. :?
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

joj firegirl, to pa je resnično kruto naredo! vem da trenutno, ne vidiš izhoda in misliš da je vsega konec, sam ni! verjemi! jaz ti ptiporočam jok! da se zjočeš ven! pa če te je pustil, te že ni vredn! za vsakim dežjem posije sonček! tudi zate bo! vem da zdaj še nisi dovol močna,sam razmišljaj samo pozitivno! vse se zgodi z nameno, in vedi da je vsaka slaba stvar za nekaj dobra! :)
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Grdo, ravno za praznike ... :? Eh ne skrbi, ne bo te konc. Če sm js preživela ko sm bla nekoč res že kritičn primer (no ja, kolegi mislijo da sm tud trenutno in da rabim psihiatra, ampak js mislim da tak hudo še ni no :lach:), boš tud ti. :wink: Sam mal bo trajal da prideš k seb.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

bonboniera napisal/-a:
koliko sta stara? in koliko časa sta bila narazen? zanima me, ker sem v podobni situaciji in res ne vem, kaj storiti...

Ja jz sm stara 20 on pa 23. Narazen pa sva bila pol leta..Jaz sem tud probala z drugim ta čas (pol leta zveze). On je imel 2 avanturi..sam mu ni blo cool, ker me je še zmeri zlo pogrešal in je v drugih iskal mene...
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

joj spet me je stisnilo, ko sem ga vidla. spet je tu pri nas! no ne pri nas, ampak pri sosedi, ampak vseeno! zakaj je mogo prit! nočem ga več gledat! dovol mam! :cry: :cry:
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a motorola »

^^ meni je no angel dala ful za razmišljat, ko je na njenem blogu objavila tole: A je možno, da se ti v življenju zgodi, da spoznaš eno osebo, ki je nikdar ne preboliš? In čeprav čas celi vse rane, a je mogoče, da so rane, ki jih tud čas ne more nikdar zacelit? Prav NIKDAR? Ko maš nekoga RES rad, a ga lahk potem sploh še kdaj pogledaš v oči, ne da bi se ti spet paralo srce zravn? (upam, da ni kaj narobe, ker sem kopirala)

in ja, človek se zamisli. sicer pa, babnice moje, glave gor! drugo leto bo boljše (heh, neka tolažba more bit, kajne? :wink: )
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
Zaklenjeno