IPod
Jst sicer uporabljam iPod touch...ampak mislim, da deluje po istem principu
Za filme, serije, itd morš naprej en programček dol dat (nap: iPod movie converter,...) convertaš datoteko(film,serija,...) ga preneseš v itunse...to je vsa umetnost

Za filme, serije, itd morš naprej en programček dol dat (nap: iPod movie converter,...) convertaš datoteko(film,serija,...) ga preneseš v itunse...to je vsa umetnost

Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Just save, save me
Come on
NOVO
Imam Sonyev MP3 player, pa mam ful težave z nalaganjem muske.
preko Windovs media plejerja ne morem, ker ne morem tega sploh naložit ker mi javlja neko napako v zvezi s kopijo windovsov.na navodilih piše pa da lahko skopiram na plejer še preko windovs ekplorerja, ampak nimam pojma kako.Bi prosila če mi lahko kdo pomaga ker mi ni nč več jasno
preko Windovs media plejerja ne morem, ker ne morem tega sploh naložit ker mi javlja neko napako v zvezi s kopijo windovsov.na navodilih piše pa da lahko skopiram na plejer še preko windovs ekplorerja, ampak nimam pojma kako.Bi prosila če mi lahko kdo pomaga ker mi ni nč več jasno

- obliterator
- Komunikatorka
- Kraj: ljubljana
ja ampak men ko priklopm usb, kot da ne zazna ¸priključka ker mi nobenga diska novga ne nardi oziroma nobene mape kamor bi lahko shranjevala to notr
sicer mi odpre en okn in sprašuje kaj hočem, možnosti so pa samo da odprem ali z media plejerjem ali winampom.
kje pa odpre ponavadi ta removable disk?na mojem računalniku al kje?

sicer mi odpre en okn in sprašuje kaj hočem, možnosti so pa samo da odprem ali z media plejerjem ali winampom.
kje pa odpre ponavadi ta removable disk?na mojem računalniku al kje?
- obliterator
- Komunikatorka
- Kraj: ljubljana
*purple* napisal/-a:NOVO
Jst sm tut imela sonyevega mp3 playerja...naložila sm gor muske preko enga programčka. K sm kupla mp3 player je bila zraven zgoščenka s katero naložiš gor neke programe(sonicstage)...zmer k sem mp3 prklopla se mi je avtomatično odprl tale programček in sm s pomočjo tega prenašala datoteke.
Josephina napisal/-a:Jaz razmisljam o nakupu ipoda. Katerega priporocate? Ful mi je vsec ta tanov Touch, sam je predrag.
Jst sm si glih pred kratkim dubla iPod touch...men je ful hud. Je pa res cenovno mal dražji zadevica.
Jst sm ga sicer dobila kot darilo, bi ga pa v vsakem primeru kupla,če ga nebi že prej dubla (sam je bil letos božiček bolj radodaren

Skratka jst sm čist navdušena nad njim
Somebody save me
Just save, save me
Come on
Just save, save me
Come on
-
- Kofetarica