pina_colada, lepo te je blo spoznat :bussi: sam si nisem mislila, da si tudi vizualno taka lepotička wow sem si mislila, ko sva te z majčiko čakali. prava cosmo bejba upedenana u nulo!
no, da jaz dodam še najnovejše ..
na zadnjem cosmo mitingu, tistem za starine , sem spoznala kr.eno, Aloho, Mahagonija in Zvoncico ... to bo pa vse ...
No, pa poglejmo:
pupika, prpl, jemina, janch, izabela, bejbika, girl007, jochie, mayflower, mahagonij, metron, trinity, ninchy, lejla86, dagi, purpl rain, apple, snow ... to pa mislm , da je vse
No da še jst dodam svoj spisek Amm poznam jowkota sam njega sm itq že od prej poznala!
Drugače pa sm spoznala še Jagodko85, Jochija, Mayflower*, Nincy, Lejlo86, Mahagonija, MissBitch, Maychy, tor-a. Amm men se zdi da je to to če se bom pa na koga še spomnla, ga pa dodam
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Jez sm u živo spoznala le Ursziko, drgač pa sm se pogovarjala (prek ZS, gmaila ali msn-ja)še z Mayflower, Keri, Crno, Jochiem, Big boi-jem, Majchy84, Jagodko in Mirello. Pa še s kom sm vrgla debato prek Klepetalnice.
Drugače pa upam, da pridem enkrat na en cosmo meeting u Lj, da spoznam čim več ljudi .