samo coming se piše z enim m-jem, hehehe
 Zdej pa še vezi ... Eni pravijo, da so pomembe klipsne (da morajo biti kovinske), drugi pravijo, da mora biti zadaj obroč kovinski ... Tolk sem jih že vidla, da se mi kar meša. Pa cene so tut ful različne. Kolk se splača dat za vezi? Pa morate upoštevat, da sem res začetnica začetnica ...
 Zdej pa še vezi ... Eni pravijo, da so pomembe klipsne (da morajo biti kovinske), drugi pravijo, da mora biti zadaj obroč kovinski ... Tolk sem jih že vidla, da se mi kar meša. Pa cene so tut ful različne. Kolk se splača dat za vezi? Pa morate upoštevat, da sem res začetnica začetnica ...Aloha napisal/-a:Zvončica se ful zastoooop(heh, s srfarjeu na borderje al kaj?!
)

. Sposodla si bom bord za začetek pa upam da bo šlo. Čeprav nisem nikoli smučala.
 . Sposodla si bom bord za začetek pa upam da bo šlo. Čeprav nisem nikoli smučala. 

Za soboto niti ni bilo preveč drena. So pa nivce še neurejene, kr skale se še ven vidjo.
  Za soboto niti ni bilo preveč drena. So pa nivce še neurejene, kr skale se še ven vidjo.
 Drugače pa gneče neke ni bilo.
 Drugače pa gneče neke ni bilo.