~NIA~ napisal/-a:js sm mu pa že kupla, za nov let, sam mu bom dons zvečer to dala in sicer bone za nočno sankanje (2 uri) ob balkalh v Kranjski Gori!! pa mu bom kr dons dala da bo vedu kam greva, da se bo lahko prpravu
Nia, a to si jih šla v Kranjsko goro kupit? Pa kam? Jst bi tud to
No pa da ne bom čist OT, jst sem mu dala delat koledar v foto GM. Tko 12-listni, vsak mesec ima drugo sliko...15€!
ma jaz pa sm mu za božička kupla kr bone v sportini pa tist velik rafaello (kr ga obožuje! tako kot jaz:D ) pa je to to! ne mislim se še zaj neki preveč z darilom obremenjevat...
jaz sem mojemu kupila enega medeka, bonbončke, in naredila samo za njega eno voščilnoco in v njo izlila vsa svoja čustva...o tem kako me osrečuje, da je nekaj posebnega, da je vsak trenutek z njim čaroben.....
no zdj bi še pa js uprašala kaj se da kupit z razmeroma zel suho denarnico, za najino drugo obletnico do zdj sm še vedno nekak zasledila v pogovorih kaj si želi, tokrat pa nič in sm totalno brez idej.. sm misla medvedka po telegramu, sam sm prebrala da je en napisal, da potem je boljše pivo kupit
jaz sem mu enkrat kupla cigatere pa mobi kartico pa se ni nič pritoževal ena srebrna verižica ki sem mu jo kupla pa zdaj visi na lesenem kipu. tipi, kdo bi jih razumel
najboljše darilo je uporabno darilo, plišasti medvedki so pa za nas babe
Mi2 sva zadnič malo letala po tregovincah in sm vidla navadno postelnino bele barve. Sva jo kupla. Ko sva pršla k meni sva uzela barve za blago in sva porisala posteljnino in je ratala najina. In je prou srčkano izpadlo, ker je unikat.
Če hočeš, ti posodim idejo.
...Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema voli me pored svega voli me kad ni jedan bas razlog za to nemas...