karta je bla 22e kot vedno..Sej mas prav tisti, ki so JO RES ZELELI VIDETI so tam bli marca, (tak ko jaz) in so pac nardili atmosfero..ce pa res moj kolega poslusa house in ko je gor prisla so se vsi tak hudo drli in kricali CECA,CECA...da je dobo kurjo kozo in solzice v oceh,...od tega dne se norca delamo ampak verjamem, da je bil filing ce sn se kr jokat zacela, pa SPLOOOOH NISN NE VEM KAKSNA NJENA FANICA sam njena glasba mi je res pr srci
Ce se ti nisem pa ce mas res zeljo, ti lahko poslem od marca prvi koncert tu..pa pol en posnetek od vcerajnjega to je bla obupna razlika, ampak kot sn rekla,...mi je pol vseeno ze blo, ker jaz sn dala vse od sebe in nenormalno uzivala
aja sej ne vem pa niti se mi ne da gledat nazaj..kak se davajo posnetki na net pa da se pol da ogledat...

mislim da si mi ze enkrat rekla...
eno prosnjo se mam zate, ko bo ta pesem izsla v ORIGINALU in bo jo mozno dobit, oz. ko jo bos mela ti (ker verjamem, da bos med prvimi) bi mi prosim nekak javla na un mail, ko ga mas) FUL BI JO RADA MELA..ker bo itak res pravi hit
pozz cekice