lakeesha napisal/-a:no jez sm tud noseča?
A to nas sprašuješ??
Ne vem, če si dobro prebrala njen post, ampak njen fant ji je dejansko ne dolgo nazaj izrazil željo po njeni nosečnosti, tko da men se tud zdi prav lep način, kako mu je ona to sporočila.lakeesha napisal/-a:men se zdi d sploh ni povedala na ne vem kašn zanimiv način...![]()
no jez sm tud noseča?
sweetyka napisal/-a:No in glih par dni pred tem je šla ena noseča punca mim naju v trgovini in mi je reku da kak lepo da so vse noseče da škoda da jaz še nisem.
neenchy napisal/-a:men osebno je izredno všeč tista ideja ko sem jo prebrala na enem forumu, možno da tudi tule...če se prav spomnim je nekak takole da mu v majhno darilno škatlo daš copatke za novorojnečka in mu zraven napišeš čestitam bodoči očka in mu seveda v primernem trenutku ob kakšni posebni večerjici in posebnem vzdušju to daš.... men je ta ideja taka kjutse zna zgodit da jo bom enkrat uporabla
lakeesha napisal/-a:purple_rain glede na druge kako so povedale al pa dale idejo za povedat (greš kupt copatke, dudka, žabce...) se mi njen način ne zdi nč posebn...
lolitaa napisal/-a:^^ja, ampak kar js vem moraš kar neki mesecev počakat da zveš spol (ene 3-4,nisem pa sigurna).a ni to mal pozno za tipčku povedat??