motorola napisal/-a:meni je vse skupaj že (rahlo? ) smešno ... danes me kliče bivši (vidla se nisva kake tri tedne), če greva jutri na pijačo. jaz (budalo!) v fazi razmišljanja (pač veseli december in to ...), ko mi vmes pribije, če bi me motlo, če pride zraven tudi njegova punca ...
sej ne vem, kdo je tu (bolj?) nor. on, ki ima na cajte take "briljantne" ideje ali jaz, ki se še vedno pustim furat naokoli, ko kaki vozek
motorola, brcni tega sony eriksona v rit! mimogrede, njegova nova nokia mora biti pa tudi ena budala, da sprejema zmenke z njegovo bivšo!
Že neki časa nism pisala sm, ampak zdej ko sm vse prebrala sm žal ugotovila da se nama z NoAngel še kr iste stvari dogajajo... Js bi tko rada šla naprej... pa ne morem... Pa mam enga ful čudovitega fanta ob seb, pa vse, pa če bi bla pamtna bi sma zagrabila... Ampak ne... Zmer se nekje pojav on... če ga že slučajn kdo ne omen par dni, pa berem kje od njega...
motorola napisal/-a:meni je vse skupaj že (rahlo? ) smešno ... danes me kliče bivši (vidla se nisva kake tri tedne), če greva jutri na pijačo. jaz (budalo!) v fazi razmišljanja (pač veseli december in to ...), ko mi vmes pribije, če bi me motlo, če pride zraven tudi njegova punca ...
sej ne vem, kdo je tu (bolj?) nor. on, ki ima na cajte take "briljantne" ideje ali jaz, ki se še vedno pustim furat naokoli, ko kaki vozek
motorola, brcni tega sony eriksona v rit! mimogrede, njegova nova nokia mora biti pa tudi ena budala, da sprejema zmenke z njegovo bivšo!
Joj Jochie od kje jemlješ, jaz bom umrla od smeha tragikomicno res
Letting him prove how much he loves you is SO today
motorola napisal/-a:....ko mi vmes pribije, če bi me motlo, če pride zraven tudi njegova punca ...
lol jz bi mu iz fore prbila (pa tud če ga neb mela) bi tebe mogoče motlo če jaz svojga prpelm...Me zanima kakšen komentar bi bil:)))ma so eni smešni in neumni res...
Jochie napisal/-a:motorola, brcni tega sony eriksona v rit! mimogrede, njegova nova nokia mora biti pa tudi ena budala, da sprejema zmenke z njegovo bivšo!
Mogoce bi si pa nokia rada ogledala potencialno konkurenco?
Jochie napisal/-a:motorola, brcni tega sony eriksona v rit! mimogrede, njegova nova nokia mora biti pa tudi ena budala, da sprejema zmenke z njegovo bivšo!
Mogoce bi si pa nokia rada ogledala potencialno konkurenco?
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
fora je v tem, da se midve z nokio že poznava (še predno sem spoznala njega), ampak "predragi" sony eriksson tega ni vedel in je v bistvu njo na veliko osvajal v času, ko sva midva (še) bla skupaj. in je potem ugotovil, da očitno moje nastavitve niso dovolj kompatibilne z njegovimi in ja ...
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
Zakaj pa ne bi ti enga kolega sabo na drink pelala? Na vsezadnje je bivsi, bivsi in lahko gres kolegialno na drink pa se oporo bos mela v primeru, ce se slucajno "zlomis" - kar se pa ne bos
mislim js res nevem ka je to..še v mb v šopingu mormo srečat mojga bivšega..pol me pa on tak čist nedoložno prosi naj mu grem pomagat zbrat en prfum za njegovo sedanjo mislim kaj mu ni jasno
Don't like her. Don't pick her. Don't be with her.
Delilah* napisal/-a:mislim js res nevem ka je to..še v mb v šopingu mormo srečat mojga bivšega..pol me pa on tak čist nedoložno prosi naj mu grem pomagat zbrat en prfum za njegovo sedanjo mislim kaj mu ni jasno
šla bi ter mu pomagala izbrati največjo brozgo, češ kako lepo dišiiiiiiiii ter da ga bi tudi ti imela!
hja sej sm mu res šla..in pol za vsak prfum ko mi ga je dal za povohat sm rekla da diši..in je rek da nism resna, pol sm mu pa rekla če lahk zdaj grema še meni v swarovskega neki kupit
Don't like her. Don't pick her. Don't be with her.